Номера щеше да е....ако фазано беше останал жив,да го погнеш из дръмките.... .......па Маги да те овековечи с кадро... и направо си те слагам на десктоп.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 22 октомври 2011 - 09:37
By Batev
Публикувано 22 октомври 2011 - 09:43
Дали е бил вкусен а ?
Добро Утро на Всички аз сега се излюпвам
Добро да е бате!
С Пацката му бехме приготвили убав номер... да излезе да прасне един фазан с оптиката...и да го пратиме на Гената без да му казваме ква е пратката.....ама от 'еконт' казаха че за пилища с перушина тарифата е друга и се отказахме.
Тряаше да го чистиме и ...остана само смешката...
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 октомври 2011 - 09:47
Добро да е бате!
С Пацката му бехме приготвили убав номер... да излезе да прасне един фазан с оптиката...и да го пратиме на Гената без да му казваме ква е пратката.....ама от 'еконт' казаха че за пилища с перушина тарифата е друга и се отказахме.
Тряаше да го чистиме и ...остана само смешката...
Знам аз знам......бяхме заедно когато с Пацката си говорехте затова.....даже ей сега ще те питах на лично дали сте му изиграли номера ама я от Еконт са прееебали нещата
П.С Сега ви оставям щото ще сляза долу да си сменя пружините, амортисьорите.....и ще слагам 15-ките Ще си намразя колата зимата с тея 15-ки
By Batev
Публикувано 22 октомври 2011 - 09:52
Спорна работа приятелче!!!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 октомври 2011 - 09:53
Мерси Бай Васо......
By Batev
Публикувано 22 октомври 2011 - 10:51
мани не думай - т'ва там не беше за пред хора, ама ей го на Бог е с мен и ме пази! Вяра му е майката и малко акъл де ... Сега кат' си изкарам книжката ще е със златен талон, щото последния ми акт е от 2004-та. Как се кара 7 години изрядно в София? Никак... Съвестно каране, късмет и сговорчиви полицаи - т'ва му е майката...Еййййй Тигърче.......ти много изряден брееее А къде бяха куките да те видят тебе на Рибарица миналата година как управляваше автомобила
А между другото в Рибарица закони няма - може би само тези на Нютон ...ама и те не хванаха синята стрела
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 22 октомври 2011 - 11:33
мани не думай - т'ва там не беше за пред хора, ама ей го на Бог е с мен и ме пази! Вяра му е майката и малко акъл де ... Сега кат' си изкарам книжката ще е със златен талон, щото последния ми акт е от 2004-та. Как се кара 7 години изрядно в София? Никак... Съвестно каране, късмет и сговорчиви полицаи - т'ва му е майката...
А между другото в Рибарица закони няма - може би само тези на Нютон ...ама и те не хванаха синята стрела
Добро утро братчед
Така така .. изрядните щофери със златни Eвалакис
Аз обикновенннно сутринт се будя ровичкайки в нета и попадайки на всякакви неща
Ето нещо на което попаднах днес :
Сетих се , че е от скеч на Карлин , ако ти е интересно ще споделя и него
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 22 октомври 2011 - 15:33
Хах - тая тема е много дълга Насе, по-добре да не я захващаме.Добро утро братчед
Дали е Бог, карма или съдба - все тая!
Аз вярвам в баланса, ако правиш добро - ще срещнеш добро!!
Повече усмивки и добри дела, въпреки всичко и всички.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 22 октомври 2011 - 15:51
Ето какво става като се блъснеш с 190км/ч!
Публикувано 22 октомври 2011 - 17:23
Хах - тая тема е много дълга Насе, по-добре да не я захващаме.
Дали е Бог, карма или съдба - все тая!
Аз вярвам в баланса, ако правиш добро - ще срещнеш добро!!
Повече усмивки и добри дела, въпреки всичко и всички.
Братовчеде , ако исках да я захвана щях да напиша горното мнение по съвсем различен начин
Публикувано 22 октомври 2011 - 18:04
Получих оферта от силен софийски адвокат , да запиша право , ще ми помогне да го завърша и ми гарантира работа в неговата кантора.
Няма да му казвам името , но е известен със знакови дела.
Ама на мене не ми се учи кой знай колко това право Демек догодина да завърша първото висше и веднага да запиша задочно право
Адвоката ни е семеен приятел от дълги година.
Някакъв съвет за развитието на моят живот
Ама на мене не ми се учи кой знай колко това право Демек догодина да завърша първото висше и веднага да запиша задочно право
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 октомври 2011 - 18:15
Явно ще учиш право
А като закъсаме за нещо, ще ни оттърваш
А като закъсаме за нещо, ще ни оттърваш
Публикувано 22 октомври 2011 - 18:20
Получих оферта от силен софийски адвокат , да запиша право , ще ми помогне да го завърша и ми гарантира работа в неговата кантора.
Зависи колко съвест имаш.
Това си е твое решение. Съвета ми е първо да помислиш добре в каква насока искаш да потръгне живота ти. Решението си е индивидуално за всеки. Какво значение има че аз искам да станеш адвокат, ако ти всъщност искаш да станеш певец?
Едит: Успех колега, преди всичко!
Публикувано 22 октомври 2011 - 18:30
Човека на практика ти урежда живота
Ти си прецени дали искаш някой да ти го уреди или ти сам да го направиш
Запишеш ли право смятай , че ученето няма да ти е малко ама хич
А още нещо .. едно приятелче така техните го уредиха да учи и след това да работи при техен познат .. пича си има парички всичко точно ама родителите не спират да му повтарят как е получил всичко на готово и как , ако не са били те той е нямало да се оправи .....
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни