ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 21 октомври 2011 - 12:09
Следмалко , ако взема телефоня , ще пробва да пиша във форума на латиница , така че няма да ми се сърдите , че е на шлиоковица
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 21 октомври 2011 - 12:14
Нема ако.. а като вземеш телефона. И ако пишеш на латиница.. направо бан
Майтап.. айде успех с телефона.. и да се похвалиш по-късно как е
Майтап.. айде успех с телефона.. и да се похвалиш по-късно как е
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 21 октомври 2011 - 12:23
Ти нищо не казваш за ауспусите обаче
Публикувано 21 октомври 2011 - 13:26
Бате, слушай ги тея даскалици, дори и да я зяпаш по други места. Човек никога не знае кога ще му потрябва някаква малка информация, която ти се е запечата в съзнанието преди някоя друга година... Улеснява живота
Коцка напълно съгласен с теб......имам дисциплини в които наистина ми е интересно ама имам и дисциплини в които по добре да се отколкото да слушам някви изперкали дядовциии
Гени Здравей бро
Следмалко , ако взема телефоня , ще пробва да пиша във форума на латиница , така че няма да ми се сърдите , че е на шлиоковица
Трифка споко бате той си има и кирилица вградена.....нема да се плашункаш
By Batev
Публикувано 21 октомври 2011 - 21:10
втора решетка си правя
Дееба и фазано!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 21 октомври 2011 - 22:46
книжка
какво печеля
Като цяло познахте...Илийката отново е шофер за пример
За моя най-голяма беда, се оказа, че освен книжка имам и рапидка в едната задна гума...
След като сутринта излязох в 7:00 часа от вкъщи и бях на работа до 20:30 се наложи да сменям и гума - направо ужас някакъв...
Поне в работата нямаше никакви проблеми през целия ден
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 октомври 2011 - 23:02
Е то ако и рботата не беше като хората... вече щеше да е наглост...
П.С Илийка.. първа съм в понеделник.
П.С Илийка.. първа съм в понеделник.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 22 октомври 2011 - 02:03
Дееба и фазано!
Бай Васо не дееба и фазано а дееба бакшишо дека го отмъкна
By Batev
Публикувано 22 октомври 2011 - 02:55
THIS NIGAZ HATE МЕ CAUSE I AM ICINNNNNNN
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 22 октомври 2011 - 05:47
Няма никакъв проблем да се кара без книжка! Важното е като те пуснат в компа за проверка да си ОК. Аз не помня вече, откога карам без книжка. Трябва да се метна скоро до КАТ!
п.с. ама кой да ме спре като карам толкова изрядно?!! Спазвайте правилата, за да ви е леко и приятно като ви спрат ушевите
п.с. ама кой да ме спре като карам толкова изрядно?!! Спазвайте правилата, за да ви е леко и приятно като ви спрат ушевите
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 22 октомври 2011 - 08:01
бакшишо дека го отмъкна
Ем го отмАкна а май и го апна.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 22 октомври 2011 - 09:31
Ем го отмАкна а май и го апна.
Дали е бил вкусен а ?
Добро Утро на Всички аз сега се излюпвам
By Batev
Публикувано 22 октомври 2011 - 09:33
Мамка му, ама у осем часа сабале да се гониме по пътищата един фазан......
Maани го айдуко....дева неговата племка!..
Номера щеше да е....ако фазано беше останал жив,да го погнеш из дръмките.... .......па Маги да те овековечи с кадро... и направо си те слагам на десктоп.
Поздрави Генка!!!
Публикувано 22 октомври 2011 - 09:34
Еййййй Тигърче.......ти много изряден брееее А къде бяха куките да те видят тебе на Рибарица миналата година как управляваше автомобила
By Batev
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни