Не съм стигнала до чистачката днес, че водя детето на физиотерапия всеки ден и не остава време, но утре като завали един дъжд ще хукна..
Позната история ..

Публикувано 07 октомври 2011 - 21:08
Не съм стигнала до чистачката днес, че водя детето на физиотерапия всеки ден и не остава време, но утре като завали един дъжд ще хукна..
Публикувано 07 октомври 2011 - 21:14
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 07 октомври 2011 - 21:41
човече....все повече ми се издигаш в очитеТц, в традиционното хайку са 5-7-5
.
Предлагам да удължим третия стих, и може да махнем "а аз" от втория стих, като така ще сме по-близо до канона
Предлагам следния вариант:
Зимата иде.
Не отидох за риба.
Ех, мамка му.
ЕДИТ:
В твоя вариант май звучи по-добре
Публикувано 07 октомври 2011 - 21:50
Не..малката твърде често боледува..преди 2 седмици бяхме 10 дни на лекарства и оздравя, ходи 2 дни на училище и пак се разболя...хрема, хъркане..и така, сменихме за пореден път лекаря и лекарствата и сега ходим всеки ден на нещо като "виброакустика"...слагат й едни черни кръгли неща (ако се сещате като разглобите телефонна слушалка от едновремешните и вътре има такива едни кръгли неща)..та слагат такива две от двете страни на скулите, включват се и почват да издават звуци като издигане и спускане на самолет..и така 10 минути, после ги местят на врата...ще видим колко е ефективно, но доста го хвалят доктора, а и е винаги пълно с деца там..Лилче,за раздвижване ли тва за малкия ?
Публикувано 07 октомври 2011 - 21:58
малката твърде често ......
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:04
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:07
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:09
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:16
ДаденоВсе забравям.
Цункай я от чичо Васко и ще и мине като на кутре!![]()
Ама го направи,ей.
Ми, ще го пробвам и това..иначе сме давали Имунокинд,сега сме на Изопринозин..Ками, виж ADLiquid for kids
Моя малкия и той така постоянно боледува, в месеца задължително 10 дена е в къщи.
Откакто го пие, имаше болни деца в градината, а той не се разболя.
Много го хвалят.
40 кинта е шишето, сиропче е.
Вътре пише как да се дава.
Успех!
Така еПочти всяко дете минава през такъв период.Ще го израстат.Да са ни живи и здрави!
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:24
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:30
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:30
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:35
Публикувано 07 октомври 2011 - 22:41
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни