ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 06 октомври 2011 - 21:34
Хубави и евтини чистачки "БОШ" се продават в "Практикер".Гарантирано са оригинални.На двата си бенца взех от там и са здрави.Продават се и в опаковка по една,а не комплект,което за задна,а на 202-ката за предна ме устройва идеално.Като влизаш със старата чистачка/а това е задължително за верния ти избор/ просто се обади на охраната на вратата.Вътре продават и рулетки,взимаш от щанда чисто нова рулетка и премерваш на място старата и новата чистачка.Захватана чистачката ти е стандартния и става на всички Бенцове.То в тия хладни есенни сезони горят крушки за фарове/който не е с ксенон/ и се сменят чистачки,щото цяло лято не сме ги пускали.А и гуми...зимни гуми.
Може и сама да си ги смениш,а може и някой услужлив младеж на паркинга на Практикер да намериш и да ти смени чистачката.
Може и сама да си ги смениш,а може и някой услужлив младеж на паркинга на Практикер да намериш и да ти смени чистачката.
Публикувано 06 октомври 2011 - 21:51
Т.е. трябва да си я махна първо ли? Как се маха? И кое се маха, че на мен ми изглежда сложно?
Публикувано 06 октомври 2011 - 22:10
Ами чистачката всъщност са два компонента:
-рамо / обикновено е желязно или в твоя случай алуминиево боядисано в черно с лека чупка и с болт в долния му край откъм капака/
-чистачката/онова нещо с гуменото перо,което ляга и чисти стъклото/
Целта е да откачиш чистачката от рамото и да вземеш само чистачката и с нея да влезеш в магазина и да вземеш същата.Това става като хванеш с ръка рамото и го придърпаш към себе си или в противоположна посока на стъклото.Хода на рамото е около 50-70 градуса ъгъл спрямо стъклото.След като чистачкта е вече е във въздуха трябва да я откачиш от рамото,но това няма как да ти го обясня с думи,просто трябва да пречупиш чистачката спрямо рамото и да я измъкнеш нагоре със малко груба сила и щракване.После новата се надява по обратния ред.
Мисля,че по-добрия вариант за смяна на чистачката за чаровница като теб си остава с момчето от паркинга.
-рамо / обикновено е желязно или в твоя случай алуминиево боядисано в черно с лека чупка и с болт в долния му край откъм капака/
-чистачката/онова нещо с гуменото перо,което ляга и чисти стъклото/
Целта е да откачиш чистачката от рамото и да вземеш само чистачката и с нея да влезеш в магазина и да вземеш същата.Това става като хванеш с ръка рамото и го придърпаш към себе си или в противоположна посока на стъклото.Хода на рамото е около 50-70 градуса ъгъл спрямо стъклото.След като чистачкта е вече е във въздуха трябва да я откачиш от рамото,но това няма как да ти го обясня с думи,просто трябва да пречупиш чистачката спрямо рамото и да я измъкнеш нагоре със малко груба сила и щракване.После новата се надява по обратния ред.
Мисля,че по-добрия вариант за смяна на чистачката за чаровница като теб си остава с момчето от паркинга.
Публикувано 06 октомври 2011 - 22:24
Николайчето, има ли още БОШ в Практикер? Аз си купих една преди време и после ходих за още, ама вече бяха свършили... А наистина са много добри!
П.С. Ама и аз ккак питам - живея на 100 метра от Практикер - виждам ги през балкона
П.С. Ама и аз ккак питам - живея на 100 метра от Практикер - виждам ги през балкона
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 06 октомври 2011 - 22:30
Има в пловдивския има.Скоро ,преди десетина дни купих за служебен пикап от там бошче.Много арно чисти,мазно и не стърже на гума,а и доста са издържливи,пък са и евтини по 8-10 лв на бройка са /по-малките де/.
Публикувано 06 октомври 2011 - 22:42
Голямо каране направихме с една 124-ка на връщане от Габрово . На нея пишеше 200д и пушеше като трактор и караше много смело и много добре .
Вървеше плътно зад мене и то на големи скорости 190-213км , направо ме изуми . Кой знай какво е имало под капака
Вървеше плътно зад мене и то на големи скорости 190-213км , направо ме изуми . Кой знай какво е имало под капака
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 06 октомври 2011 - 22:48
Благодаря, николайчето ..перфектно си обяснил..мисля, че ще се справя
Публикувано 07 октомври 2011 - 06:47
Някой друг да се изкаже за кръстовищата?
Публикувано 07 октомври 2011 - 07:08
Благодаря, николайчето ..перфектно си обяснил..мисля, че ще се справя
Да, само, че аз бих те посъветвал да си вземеш оригинална от БС или другаде. И аз съм с БОШ от Практикер и съвсем скоро ще го сменя с оригинален за 35 лева май бяха. При хладно /дори не студено/ време тия практикерските, за няма и 10левчета, се удървят, подскачат върху стъклото, през зимата чистят на определени участъци - мъка, нерви ... ей такова те чака! От опит...купих си една в началото на миналата зима.
Между другото Ивайджет се местят на магистрала Тракия на 2-3 км след караулката. Има и сервиз.
Публикувано 07 октомври 2011 - 07:58
Това ,което се строи преди разклона за Нови Хан,те ли са?
Публикувано 07 октомври 2011 - 08:01
Т.е. трябва да си я махна първо ли? Как се маха? И кое се маха, че на мен ми изглежда сложно?
Ками, може да дайда да ти я сменя?
Даже от тук ще ти купя
Публикувано 07 октомври 2011 - 08:28
Пешо ти разбираш ли нещо от камиони? Малко от малко дет се вика.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 07 октомври 2011 - 08:29
мнее,,,,+#$%***** отдавна е мръсна дума в тоя форум
за мен не е кекс!!!... +#$%*****...
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 07 октомври 2011 - 08:55
Пешо ти разбираш ли нещо от камиони? Малко от малко дет се вика.
Гори-доли
Публикувано 07 октомври 2011 - 09:33
Айде банда, ще се видим на Събора
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни