ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 20 септември 2011 - 20:16
Не сме. Масово оценките са над 5,50....
Публикувано 20 септември 2011 - 20:17
Аз съм се справил явно.. само добре :X
Направо съм шах с пешката....
Направо съм шах с пешката....
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 20 септември 2011 - 20:22
Каква е тая система на оценяване е Хамъре ?
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 20 септември 2011 - 20:45
Ти обърка пътя за София ли?Здрастиии, поздрави от майна таун
Публикувано 20 септември 2011 - 21:00
Ками.. той по-лошо.. дойде до София.. и избяга преди да се видим
Пешка.. другия път почерпката от теб.. за наказание
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 20 септември 2011 - 21:06
Ками.. той по-лошо.. дойде до София.. и избяга преди да се видим
Баш така си беше
Сори, сори, сори!!!
Верно ще черпя другия път!
Публикувано 20 септември 2011 - 21:07
Споко бе Пеш.. майтап
Няма ядове.. разбрахме , че е важната работата
В момента просто съм още леко афектиран от... цялата дандания..
Освен това.. сега ме подсети баща ми по телефона за Лев Инс.. та и заради тях се ядосах. Сутринта им звънях.. и пак отговора им бе "На последна инстанция сте господине "
Няма ядове.. разбрахме , че е важната работата
В момента просто съм още леко афектиран от... цялата дандания..
Освен това.. сега ме подсети баща ми по телефона за Лев Инс.. та и заради тях се ядосах. Сутринта им звънях.. и пак отговора им бе "На последна инстанция сте господине "
Публикувано 20 септември 2011 - 21:10
Аз да знаех, хич нямаше да се обаждам.
Сега да не ми е хубаво, ядат ме комарите тук до Марица-та
Тъкмо щях да се освобождавам и айдеее, към Пловдив
Сега да не ми е хубаво, ядат ме комарите тук до Марица-та
Тъкмо щях да се освобождавам и айдеее, към Пловдив
Публикувано 20 септември 2011 - 21:15
Баш така си беше
Сори, сори, сори!!!
Верно ще черпя другия път!
Е как можа.... два пъти се събираме днес, зареди теб...
нямам думи, айфонаджия...
следващия път си знаеш, к***и пиене едене и как си му е редът
Споко, не се притеснявай, но не постъпи хубаво де хе хе
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 20 септември 2011 - 21:21
Някой път трябва да видя само с какви крушки е, че имам една резервна и две малко ползвани от моята.Взех го..
на някой ако му трябва нещо, да свирка..едната крушка е изгоряла само..
Публикувано 20 септември 2011 - 21:23
к***и пиене едене и как си му е редът
Оххоооууу...
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 20 септември 2011 - 21:35
Колко може да е "незаконно", това което анонимния специалист е направил? Та нали може да си купиш китайска стар дигноза за под 600 долара и да правиш каквото си поискаш?!?Явно бан-а е по IP за да не може да видиш нищо. Ок ето изявлението му:
Здравейте,Колегата Митио е дал горе долу отговор на въпроса ви.Беше ми даден БАН за това че имах проблем с единия от МЛите си.Проблема беше в компа.Оправих го при един голям професионалист, който малко или много не желае да се споменава за него.Понеже това което върши е леко казано "Незаконно".Това да бърникаш из компа на Мерцедес не е за всеки работа.В Балкан стар за тая процедура ми искаха 2000+лв.Човека свърши работа за 200лвТакааа...Решавам си аз проблема ,и им казвам на господата че проблема е решен, и инфо ще давам на ЛС поради ред причини.И от там получавам БАНА...ЩО???Къде в нещастните им правила(дето никой не ги спазва) пише,, че съм длъжен да оповестявам публично аджеба....аз как съм решил проблема?За мен тия хора си остават Ограничени посерковци.А на всички потребители от този форум, желая здраве и късмет.Вие поне не сте сектанти като клубните мумии :icon_welldone:
Колко да е незаконно?
Вероятно, колкото да пръднеш в трамвай, защото колата си е моя и ще правя по нея каквото искам и от МБ нямат право да ми пречат, могат да ми откажат гаранционно обслужване и нищо повече.
Колкото до изказването: ...и инфо ще давам на ЛС поради ред причини... - ако под ред причини се счита изявлението, че инфо ще се дава само на лична, то да, споменал е, че има причини да казва само на лична. Жалко че не намирам темата за да покажа колко много причини са изтъкнати и колко уиски пие колегата.
Като е дал 200 кинта за един от МЛ-ите си и не иска да споделя безкористно, да си каже колко иска, пък всеки да си преценява.
Проблема за мен е, че нито е разбрал какво се е случило с колата му, нито може да обясни как да се повтори, а пък за добрия анонимен самарянин, който се чуди как да не вземе още 200 лева от друг с проблем, просто не ми се говори - разбирам да му беше свършил работра без пари, да го крие, ама щом иска пари едва ли иска да е анонимен.
Зелена бира ли трябва да му се отвори, щото се прави на интересен?
В другия форум имат ли си тема от САМ-1 със същото съдържание за проблема, или само тук се отговаря на лична с уиски?
Ако зависеше от мен, САМ-1 щеше да е толкова баннат, че и рекламите да не може да вижда тук, па нека съм фен на Азис в цикъл.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 20 септември 2011 - 21:35
Аааа, не, няма да го преживея!
Срам и позор!
Нахранихте ли ме подобаващо поне?!?
Ай сега и банана, че да ви мине
Вече като идвам, ще си трая
Срам и позор!
Публикувано 20 септември 2011 - 21:40
Искам да ти кажа, че си с черна точка в моя тефтер!Аааа, не, няма да го преживея!
Срам и позор!
Да дойдеш до София и да се укриваш кат партизанин!
Верно, че сме андроидни, ама нема да ти отгризнем парче все пак!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 20 септември 2011 - 21:43
Пешка.. ние с добро бе бате
Искаме да се запознаем.. лафче , туй-онуй
Никви банани.. и най-вече гледай да не се окриваш.. има как да те разбираме дали си тук
Искаме да се запознаем.. лафче , туй-онуй
Никви банани.. и най-вече гледай да не се окриваш.. има как да те разбираме дали си тук
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни