Мхм... Сива е... Едва ли е сребро, по-скоро халумин.Тръбичката при тебе от какъв материал е?
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 05 август 2011 - 17:55
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 05 август 2011 - 18:05
Мхм... Сива е... Едва ли е сребро, по-скоро халумин.
Питам за да потърся из мойте части.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 август 2011 - 18:33
междудругото-проблема се корени и в много други неща(за пътищата иде реч =и за катастрофите)-комплексно е-както е модерно да се казва=Пример:
Днес на ДВА пъти щях да се ударя със учебни коли-и преди да ме съдите-обяснявам(като и пояснявам ,че за единия път и аз съм си виновен)
Случай 1:
На коцето и на стамболийски-аз си завивам наляво-но виждайки че пред мене е учебен се изнасям малко в трета лента(да се разбира в/у трамвайните линий),защото виждам ,че светва жълто и аз знам ,че ще се изнеса ама никога не съм предполагал ,че учебна кола ще мине и тя...спирачки...завиване...и си се движим заедно в завоя на около 10 санта разтояние мойта броня от вратата на водача....размина се-малко по надолу не се сдържах и на сфетофара отидох да питам колегата учител,дали трябва да ги учи да минават на жълто на голямо и сложно кръстовище...а оня мънка..."ама аз видях една кола отляво ама не обърнах внимание"..представяте ли си ,че това идва от устата на инструктор....пожелах му да е жив и здрав и да си пази хляба ,щото белите стават точно така-бях съвсем културен и изобщо не съм бил заплашителен...И все пак-тук имам вина и аз защото минавам по линийите на жълто...обстоятелствата бяха наложителни ,но все пак не искам да се оправдавам..
А другия случай -на сфетофар с светлина направо и отделна за дясно,на мен ми свети червено-аз съм за направо-в това време от пресичащата улица излиза рейс със ляв завой-демек към мен-на него си му е зелено-вече когато се изнесе -отдавна му е било червено-аз тръгвам и какво да видя-една учебна се мушнала след него и на всичко отгоре вместо да се прибере възможно най вдясно (визирайки преавилото ,че като завиваш се включваш в най близката ти лента),той си гила един хубав диагонал с около 10-15км/ч ,а инструктора се изтегнал като турчин в колата и си ровка в носа....добре ,че бях първа кола на сфетофара и тръгнах от спряла позиция-това ако беше кола която си хваща зелена вълна-просто се омахваха със страшна сила....и такива работи.....не искам да обиждам инструкторите ама хората изкарали курсовете, трябва да си върнат книжките и да си вземат обратно агнетата...
Днес на ДВА пъти щях да се ударя със учебни коли-и преди да ме съдите-обяснявам(като и пояснявам ,че за единия път и аз съм си виновен)
Случай 1:
На коцето и на стамболийски-аз си завивам наляво-но виждайки че пред мене е учебен се изнасям малко в трета лента(да се разбира в/у трамвайните линий),защото виждам ,че светва жълто и аз знам ,че ще се изнеса ама никога не съм предполагал ,че учебна кола ще мине и тя...спирачки...завиване...и си се движим заедно в завоя на около 10 санта разтояние мойта броня от вратата на водача....размина се-малко по надолу не се сдържах и на сфетофара отидох да питам колегата учител,дали трябва да ги учи да минават на жълто на голямо и сложно кръстовище...а оня мънка..."ама аз видях една кола отляво ама не обърнах внимание"..представяте ли си ,че това идва от устата на инструктор....пожелах му да е жив и здрав и да си пази хляба ,щото белите стават точно така-бях съвсем културен и изобщо не съм бил заплашителен...И все пак-тук имам вина и аз защото минавам по линийите на жълто...обстоятелствата бяха наложителни ,но все пак не искам да се оправдавам..
А другия случай -на сфетофар с светлина направо и отделна за дясно,на мен ми свети червено-аз съм за направо-в това време от пресичащата улица излиза рейс със ляв завой-демек към мен-на него си му е зелено-вече когато се изнесе -отдавна му е било червено-аз тръгвам и какво да видя-една учебна се мушнала след него и на всичко отгоре вместо да се прибере възможно най вдясно (визирайки преавилото ,че като завиваш се включваш в най близката ти лента),той си гила един хубав диагонал с около 10-15км/ч ,а инструктора се изтегнал като турчин в колата и си ровка в носа....добре ,че бях първа кола на сфетофара и тръгнах от спряла позиция-това ако беше кола която си хваща зелена вълна-просто се омахваха със страшна сила....и такива работи.....не искам да обиждам инструкторите ама хората изкарали курсовете, трябва да си върнат книжките и да си вземат обратно агнетата...
Публикувано 05 август 2011 - 18:41
трябва да си върнат книжките и да си вземат обратно агнетата...
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 август 2011 - 19:43
Оооо, нова емотиконка...много е яка
Публикувано 05 август 2011 - 20:56
здравейте пичове и дами
имам регистрация от доста време, но не съм влизал много активно
сега имам повече време и само чета
като цяло мерцедес нямам, не съм и ултра фен, но като рационален автомобилен фен не мога да отрека някои безспорни предимства на марката
като цяло мерцедес нямам, не съм и ултра фен, но като рационален автомобилен фен не мога да отрека някои безспорни предимства на марката
Публикувано 05 август 2011 - 21:11
Оооо, нова емотиконка...много е яка
Аз съм я правил :-)
Как пък ги забелязвате тия неща :-) аз, че ги сложих ги бях забравил:-)
Sent from my Xoom using Tapatalk
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 05 август 2011 - 21:16
Хули,ше идваш ли на жабокрек?
Публикувано 05 август 2011 - 21:22
Хули,ше идваш ли на жабокрек?
Не, брат :-(
Много разходи тая седмица и се скъсах леко... почнах да изкарвам по малко от колкото харча :-(
bbq-то е в Пафката... да го скъсате от мръвки, ей!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!
Публикувано 05 август 2011 - 21:29
Да кажа и тук :-)
Имам няколко покани за Google Music
И доста за Google+
Ако някой иска, да остави мейл на л/с
п.с.
За music, ако слуша чалга, да не оставя :-)
Lil, ти нали си с android-ски телефон, искаш ли?
Имам няколко покани за Google Music
И доста за Google+
Ако някой иска, да остави мейл на л/с
п.с.
За music, ако слуша чалга, да не оставя :-)
Lil, ти нали си с android-ски телефон, искаш ли?
Публикувано 05 август 2011 - 21:31
Не, брат :-(
Много разходи тая седмица и се скъсах леко... почнах да изкарвам по малко от колкото харча :-(
bbq-то е в Пафката... да го скъсате от мръвки, ей!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!
Ееее,надявах се да дойдеш. Нищо,здраве да е! Ше ви споменаваме в наздравиците. Пожелавам бързи постъпления! До неделя сме там.
Публикувано 05 август 2011 - 21:48
Утре утре неам търпение да дойде да се запукаме с лафове
By Batev
Публикувано 05 август 2011 - 21:56
Добре дошълздравейте пичове и дами
има доста като теб тук -ерго-ще има за какво да си говорим
Пожелавам ти приятни мигове във форума на Мерцедес - Бенц Клуб България
Публикувано 05 август 2011 - 22:03
тоя виц нали го знаете? купил си мутра мерцедес и почнал да гази хората. спира го полицая и вика ЩО ГАЗИШ ХОРАТА, мутрата - ЕМИ ИНАЧЕ ЗА КВО МИ Е СЛОЖЕН ТОЯ МЕРНИК ОТПРЕД
Публикувано 05 август 2011 - 23:03
По повод новата емотиконка ето и няколко предложения от мен
, , , , , ,, , , ,(тази е много тъпа ) , , , , q:) .
п.п. Някой може ли да ми каже как се правят емотиконки(на пейнт ли или си има програмка?)
, , , , , ,, , , ,(тази е много тъпа ) , , , , q:) .
п.п. Някой може ли да ми каже как се правят емотиконки(на пейнт ли или си има програмка?)
Този пост е редактиран от Batev: 05 август 2011 - 23:09
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
7 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни