ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 05 август 2011 - 08:34
Мене ако ме питаш сме много добро войни ,затова не даваме жертви на война,а иначе какво да си лепна стикер аз карам бавно и никой да не ме настига да го прочете )) идва ми в повече ,тапаци зад волана винаги е имало и ще има.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 05 август 2011 - 09:17
На площад 'Ручей' съм живял,точно на завоя на бул България. Там това е е ежедневие. Вечер излизахме на терасата и чакахме поредната изцепка.
Пафка с две ръце съм ЗА!
Ако трябва и медийте ще привлечем. Има как.
Пафка с две ръце съм ЗА!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 август 2011 - 09:39
На площад 'Ручей' съм живял,точно на завоя на бул България. Там това е е ежедневие. Вечер излизахме на терасата и чакахме поредната изцепка.
Пафка с две ръце съм ЗА!
Публикувано 05 август 2011 - 09:43
Твърдо "ЗА" ...
И един да послуша пак е нещо.. Лошото е , че умират невинни..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 05 август 2011 - 09:45
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 август 2011 - 09:45
Твърдо "ЗА" ...
Абсолютно!
Публикувано 05 август 2011 - 09:46
Медийте трудно се докарват, и трудно се разкарват...Дано да ме схващашАко трябва и медийте ще привлечем. Има как.
На Андреа цомбата е много по-интересна от напъните на някоя организация за еди каква си кауза.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 05 август 2011 - 09:57
Медийте трудно се докарват, и трудно се разкарват...Дано да ме схващаш
На Андреа цомбата е много по-интересна от напъните на някоя организация за еди каква си кауза.
Ай лав цомбс! Дай снимки де.
Публикувано 05 август 2011 - 10:21
Епа те ти...Ай лав цомбс! Дай снимки де.
Има и клип хафте...абе що снимаш бе цървул
http://vbox7.com/play:550c02e6
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 05 август 2011 - 10:45
Е ся четох из вестниците че на няква "бизнес" силиконка и гръмнали новите боски у самолета за Варна. Скоро били моделирани и докторите я предупредили да не лети. Не се сдържала обаче и тръгнала да го бричи по Варненско.
Щела да пукне горката.
Публикувано 05 август 2011 - 10:49
Евала на девойката... Мамка му - съвършенството изисква саможертвиЩела да пукне горката.
Публикувано 05 август 2011 - 11:16
Мишка,докторите са я предупредили. Оти е толко улава? Пусти мерак да ги покаже.....сега около година ще е принудена да смъква само гащичките.
Публикувано 05 август 2011 - 11:19
Каквото има това ще дава сега .. няма да има избор
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 05 август 2011 - 11:26
Абе разбирам я. Лятото пусто минава, да се чака догодина е тегаво, да се возиш с рейс също - току виж се запалил. Хващай самолета и риск печели - риск губи... В случая избора е бил лош, ама за какво да слагаш силиконки ако няма да ги показваш на плажа.Мишка,докторите са я предупредили. Оти е толко улава? Пусти мерак да ги покаже.....сега около година ще е принудена да смъква само гащичките.
Публикувано 05 август 2011 - 11:53
Бай Васил си има връзки не се тревожете за медийте . BTW и аз съм за ако това променя нещоНа площад 'Ручей' съм живял,точно на завоя на бул България. Там това е е ежедневие. Вечер излизахме на терасата и чакахме поредната изцепка.
Пафка с две ръце съм ЗА!
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни