ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 27 юли 2011 - 19:02
Не се дърлете, самоизлекувах се, попрочетох литература по въпроса и готово.
Сега трябва да търся да си надпиша клавиатурата, на БДС!
Публикувано 27 юли 2011 - 19:13
то в уина има екрана клавиатура,можеш да гледаш от там.Иначе как стана така,че пишеш на кирилица.Раздуй малко.Не се дърлете, самоизлекувах се, попрочетох литература по въпроса и готово.
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 27 юли 2011 - 19:28
По памет, оказа се че съм запомнил честата на кламищште
Публикувано 27 юли 2011 - 19:28
Публикувано 27 юли 2011 - 21:01
Почти ги уцелвашПо памет, оказа се че съм запомнил честата на кламищште
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 27 юли 2011 - 23:00
....още повече ,че от тази година в щата Ню Йорк може да въведат нова система за обучение ,която изцяло изключва писането на хартия и ще се учат умните американчета да щракат само на клавиатури .
Филко,тия ептен ги апе коньо! Там повече да не си стъпил.
Баси как така,дали това е възможно? Аз съм със по-старички разбирания все пак и наистина ми е трудно да го проумея.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 юли 2011 - 23:08
Има проект от 2015 да се премахне и клавиатурата, а тове което ученика си мисли да се предва на даскала по телепатия. Сега се работи на филтър, който да подсигури, че странични ученически мисли няма да достигат до даскалската глава, успеха има, само дето нищо не достига до даскала.Филко,тия ептен ги апе коньо! Там повече да не си стъпил.
Баси как така,дали това е възможно? Аз съм със по-старички разбирания все пак и наистина ми е трудно да го проумея.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 27 юли 2011 - 23:10
в някои книжарници продават готови буквички за лепене на клавиатурата
Публикувано 27 юли 2011 - 23:22
Има проект от 2015 да се премахне и клавиатурата, а тове което ученика си мисли да се предва на даскала по телепатия. Сега се работи на филтър, който да подсигури, че странични ученически мисли няма да достигат до даскалската глава, успеха има, само дето нищо не достига до даскала.
Малиииййййй!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 28 юли 2011 - 00:06
Ами може и да звучи малко странно, но след като повечето вестници станаха онлайн, книгите вече се четат на Киндъл или i-еди-какво-си, разплащанията са по банков път (може и да не пишеш хартиени чекове, ако не искаш), защо не? Те и без това децата вече пишат по-бързо смс-и на телефона, отколкото името си на лист хартия.Филко,тия ептен ги апе коньо! Там повече да не си стъпил.
Публикувано 28 юли 2011 - 00:23
Microsoft преди няколко години пуснаха някакво тяхно тълкуване на фонетичната, което беше безумно. После се пооправиха. В този ред на мисли, W7 я има по подразбиране и оправената версия без да се инсталира нищо.
Колкото до БДС, и аз мога да пиша на нея, но се справям също толкова добре на фонетична В един момент си я предпочетох нея и така си остана. Иначе има страшно много логика в БДС-а и наистина е по-бърза, но за много опитни хора.
Аз също мисля, че все по-малък процент хора ползват БДС.
Колкото до БДС, и аз мога да пиша на нея, но се справям също толкова добре на фонетична В един момент си я предпочетох нея и така си остана. Иначе има страшно много логика в БДС-а и наистина е по-бърза, но за много опитни хора.
Аз също мисля, че все по-малък процент хора ползват БДС.
Публикувано 28 юли 2011 - 00:23
Аз съм един откровен противник на хартията, ама все пак крайности от сорта на "451 градуса по Фаренхайт" не ме блазнят. Друго си е да наплюнчиш пръст и да разлистиш страниците...Ами може и да звучи малко странно, но след като повечето вестници станаха онлайн, книгите вече се четат на Киндъл или i-еди-какво-си, разплащанията са по банков път (може и да не пишеш хартиени чекове, ако не искаш), защо не? Те и без това децата вече пишат по-бързо смс-и на телефона, отколкото името си на лист хартия.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 28 юли 2011 - 00:42
О, разбира се, и на мен едно от любимите ми занимания е да си седна с някое списание за коли и да убия времето, но говорех по принцип, че един такъв план за елиминиране на писмеността, в познатия ни на нас вид, не ме изненадва ни най-малко. Аз лично не помня кога за последно писах на хартия (май надписвах картичка за рожден ден
Публикувано 28 юли 2011 - 08:41
Офф аре кажете нещо ,че умрех от тъпота Искам вече да е Неделя и да си къркаме биричката заедно....
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 28 юли 2011 - 08:54
Офф аре кажете нещо ,че умрех от тъпота Искам вече да е Неделя и да си къркаме биричката заедно....
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни