Обаче първата ми кола беше с предно предаване и особено зимата ми беше много по-лесно да я контролирам, отколкото някоя със задно.
Ако заместиш 'контролирам' с 'шофирам' повече ще пасне.
Публикувано 26 юли 2011 - 21:35
Обаче първата ми кола беше с предно предаване и особено зимата ми беше много по-лесно да я контролирам, отколкото някоя със задно.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 26 юли 2011 - 21:37
Вижда сеA, i kirilica njamam
Публикувано 26 юли 2011 - 21:41
Публикувано 26 юли 2011 - 21:45
ми няма да имаш щото вече БДС умира като стандарт-тои беше създаден за да се улеснят тези които от пишеща машина минаха на компютър-тва беше миналия век обачеNe be ne. Na klavishite njamam kirilica.
Trjabva da ida da mi nadpishat nashite bukvi.
W7 e iztekul i mi izliza cheren desktop. I mi kazva che mai sum zhertva na nelegalen soft.
Публикувано 26 юли 2011 - 21:47
Публикувано 26 юли 2011 - 22:11
Публикувано 26 юли 2011 - 22:21
Компа май не чисто нов и затуй уина му е изтекъл.Просто му трябва активатор.В ZAMUNDA има.А относно У7-няма как да е изтекъл-те биват лицензирани и пиратски-нямат лицензионен срок-ако е закупен нов от магазин(лаптопа)-трябва да е указано дали е със ОС (Операционна система) или е на DOS(без)...ако е със=значи ти е оригинален и всичко е точно-ако не ти е-,,,ще ти обяснвам ама на ЛС....
Публикувано 26 юли 2011 - 22:32
тва е няква практика в Бг с тия изтичания-иначе се слага starter например(най леката версия на У7) и тя е доста ограничена ,като човека ако иска може да си ъпгрейдва за по малко пари...ама тука явно са други игри....ами да си тегли активатор тогава..пълно е...Компа май не чисто нов и затуй уина му е изтекъл.Просто му трябва активатор.В ZAMUNDA има.
Публикувано 26 юли 2011 - 22:58
Публикувано 26 юли 2011 - 23:04
Колега,Okaza se che Win7 mi e njakakav korporativen (enterprise ili neshto podobno) i njama aktivirane.
Javno shte preinstaliram tija dni.
Публикувано 27 юли 2011 - 00:35
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 юли 2011 - 09:59
Тия от Microsoft нещо са се объркали с тоя надпис... Не ти си жертва на пиратския софтуер, а те!W7 e iztekul i mi izliza cheren desktop. I mi kazva che mai sum zhertva na nelegalen soft.
Е... и ти се изказа. Аз пише на БДС и това никога не ми е било проблем. Мога да пиша на БДС, дори и да не са ми надписани клавишите и съм готов да се пробвам за бързо писане срещу когото който иска, да видим дали на фонетична се пише по-бързо отколкото на БДС. Този т.нар. държавен стандарт е подреден с мисъл за българския език, докато фонетичната е подредена за друга азбука и за друг език и се ползва единствено, защото хората не могат да се научат да работят с нещо толкова просто, като клавиатурата! Ама да твърдиш, че БДС подредбата е нещо, което умира... Да не говорим, че ако ползваш стандарта, нямаше да е необходимо да доинсталираш нищо не само в W7, но и в по-старите версии. Но хората винаги искат да си усложнят живота излишноми няма да имаш щото вече БДС умира като стандарт-тои беше създаден за да се улеснят тези които от пишеща машина минаха на компютър-тва беше миналия век обаче
Сега масово се пише на фонетик-което ще рече ,че си пишеш с латинските букви на Български-.т.е.-ако натисеш латинското "s"щe ти напише "с" ако натиснеш "f"ще излезе "ф" и т.н.-има и някои особености обаче-"ч"то отговаря на това копче над tab a ш и щ птгпварят на [ и ] ..и ю на \
иначе ако настояваш-слагай вместо Bulgarian phonetic-само Bulgarian и ще си по БДС...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 юли 2011 - 10:11
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 27 юли 2011 - 18:44
Илийка-изивнявай брат-изказването ми наистина е лаично и е лично мое мнение-не е взаимствано от някое научно издание,просто мислейки логически и съобразявайки се с факта ,че преди около 6 месеца беше произведена последната пишеща машина ,а не преди толкова време информацията се предаваше чрез 1.5 МБ дискети(ти помниш),реших ,че и писането по стария стандарт ще бъде забравено скоро ....още повече ,че от тази година в щата Ню Йорк може да въведат нова система за обучение ,която изцяло изключва писането на хартия и ще се учат умните американчета да щракат само на клавиатури ....друг е въпроса как ще комуникират с другите наций,но към момента не това е спряло проекта а ,това че,ако се наложи да четат нещо от книга или написано на ръка от някои-нямало да може да разпознаят и разчетат шрифта ...Тия от Microsoft нещо са се объркали с тоя надпис... Не ти си жертва на пиратския софтуер, а те!
Е... и ти се изказа. Аз пише на БДС и това никога не ми е било проблем. Мога да пиша на БДС, дори и да не са ми надписани клавишите и съм готов да се пробвам за бързо писане срещу когото който иска, да видим дали на фонетична се пише по-бързо отколкото на БДС. Този т.нар. държавен стандарт е подреден с мисъл за българския език, докато фонетичната е подредена за друга азбука и за друг език и се ползва единствено, защото хората не могат да се научат да работят с нещо толкова просто, като клавиатурата! Ама да твърдиш, че БДС подредбата е нещо, което умира... Да не говорим, че ако ползваш стандарта, нямаше да е необходимо да доинсталираш нищо не само в W7, но и в по-старите версии. Но хората винаги искат да си усложнят живота излишно
Сори, ама понеже като стане дума за полиция и ти се обиждаш професионално, та не мога аз да не се обидя професионално, като каже някой, че БДС подредбата била умирала.
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни