Как ще счупят капака? Ти не реагира ли?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Реагирах
На момента исках да видя какво са направили там (става въпрос за изолация на излизащите оттам метални, гофрирани тръби, които се търкат в капака и се протъркват с времето) но ми се обясни, че няма какво да гледам, защото били лепнали парче вата на мястото...после като си тръгнах усетих, че колата бучи повече, но не очаквах да има нещо счупено, а по-скоро да се чува завихряне под капака заради ватата. Въпреки това на следващия ден опитах да говоря с приемчика, но той не ме отрази...след още няколко дни погледнахме с мъжа ми и се оказа, че 1-то от 4-те крачета, на които се държи е счупено в основата...
Не желаят да поемат отговорност за нов капак, защото бил 700 лв и щял да го поеме майстара, който го е счупил (ама твърди, че не е) искат да го ремонтират. Ясно е колко ще издържи ремонта, пък и не е приемлив вариант като я има частта и може нов
Подготвила съм рекламация, но няма отдел Рекламации и ми предлагат да я пусна на мейла на кол центъра им...щяла да бъде разгледана и да контактуват с мен...
Изпратено от моят SM-A202F с помощта на Tapatalk