ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 30 май 2011 - 14:15
По време на мача Юнайте и Барса... Бербатов бил в... Германия..
Така се прави.. като платят 30 млн паунда... и не те пускат на терена.
А в една друга статия прочетох, че стоял в рейса на отбора ??
Привет Кранки
Така се прави.. като платят 30 млн паунда... и не те пускат на терена.
А в една друга статия прочетох, че стоял в рейса на отбора ??
Привет Кранки
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 май 2011 - 16:35
Момчета,ако искате в къщи в пробладаващата част да бъде на вашето,от батко ви запомнете:
За жените ви правете и давайте най-доброто! Лишете себе си ако трябва!
Това е чалъма симпатяги а в този случай имате ли ядове,навреме ще разберете дали сте попаднали на ЧОвек!
Това като го каза се сетих за култувата фраза в "Столичани в повече" - Когато се жени , мъжът има 2 вариант - да бъде щастлив или да бъде прав
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 май 2011 - 16:40
Това като го каза се сетих за култувата фраза в "Столичани в повече" - Когато се жени , мъжът има 2 вариант - да бъде щастлив или да бъде прав
И особено това:
"На жената трябва да се извиняваш. С майка ти се скарахме и аз не й се извиних, тя ми изневери, аз пак не и` се извиних...
.. и тя ме напусна""
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 30 май 2011 - 16:51
Хаааааа,яко филмче. Много ме кефи попа.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 31 май 2011 - 09:55
По принцип не бях много за българските филми , особено след като се прекарах да гледам Дзифт.. ама сега с Столичаните и тоз по бнт - Под прикритие... смея да кажа ,че са направили нещо смислено.
Бай Василе попа разцепва направо... ей само се чуди от къде да изкара още малко лев
Бай Василе попа разцепва направо... ей само се чуди от къде да изкара още малко лев
Публикувано 31 май 2011 - 09:56
"Лютов, ако спечелиш - ще загубиш,
а аз ако загубя няма да спечеля"
Столичаните са направо новият "Оркестър без име"
а аз ако загубя няма да спечеля"
Столичаните са направо новият "Оркестър без име"
Публикувано 31 май 2011 - 09:57
По принцип не бях много за българските филми , особено след като се прекарах да гледам Дзифт.. ама сега с Столичаните и тоз по бнт - Под прикритие... смея да кажа ,че са направили нещо смислено.
"миналата седмица правих помен, май остана малко вино...
..едвам ме нави"
Публикувано 31 май 2011 - 11:34
Ха! Дедо Радул гушна букета.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 31 май 2011 - 20:37
Здр! Днеска минах по Г.М. Димитров от светофара на Шел посока Симеоновско. По средата има Пешеходен светофар.
Случая е следния:
Карам посока Симеоновско и на пешеходния светофар буквално на 5-10 метра след него имаше бяла Астра паркирана на тротоара насочена посока симеоновско, абсолютно черни стъкла и не се вижда нищо през тях. Минах с над 60 км/ч, за тези които не знаят там ограничението е 40, забелязах колата но вече беше късно да намалявам скоростта. Минах до Симеоновско и направих обратен за да огледам пак колата. По пътя на обратно карах с не повече от 30 и гледах колата. Вътре имаше 2ма костюмирани мъже, които си седяха най-спокойно. Колата беше чисто нова и абсолютно чиста. На Шела пак обърнах и тръгнах към тях. На пешеходния светофар нарочно спрях за да огледам колата. Просто нищо не се вижда през черните стъкла. Като тръгнах минах покрай тях с 10км/ч. Вътре на арматурното табло имаше 10 инчов екран на който се вижда назад!!! Самата камера просто няма как да я видя заради стъклата. Аз за мене се надявам радара да е нагласен +30км/ч! До 2 седмици ще ви кажа дали имам честитка.
Апела ми към вас е да карате съобразено и внимателно и да се оглеждате за нови чисти коли с черни стъкла!
Бяла Опел Астра - **0708**
Случая е следния:
Карам посока Симеоновско и на пешеходния светофар буквално на 5-10 метра след него имаше бяла Астра паркирана на тротоара насочена посока симеоновско, абсолютно черни стъкла и не се вижда нищо през тях. Минах с над 60 км/ч, за тези които не знаят там ограничението е 40, забелязах колата но вече беше късно да намалявам скоростта. Минах до Симеоновско и направих обратен за да огледам пак колата. По пътя на обратно карах с не повече от 30 и гледах колата. Вътре имаше 2ма костюмирани мъже, които си седяха най-спокойно. Колата беше чисто нова и абсолютно чиста. На Шела пак обърнах и тръгнах към тях. На пешеходния светофар нарочно спрях за да огледам колата. Просто нищо не се вижда през черните стъкла. Като тръгнах минах покрай тях с 10км/ч. Вътре на арматурното табло имаше 10 инчов екран на който се вижда назад!!! Самата камера просто няма как да я видя заради стъклата. Аз за мене се надявам радара да е нагласен +30км/ч! До 2 седмици ще ви кажа дали имам честитка.
Апела ми към вас е да карате съобразено и внимателно и да се оглеждате за нови чисти коли с черни стъкла!
Бяла Опел Астра - **0708**
Публикувано 02 юни 2011 - 04:09
Забравих да спомена, че сте големи кавалери всички в този форум, освен всичко останало.. При това съвсем сериозно, благодаря..
Айде, хващам пътя към родното място..дано стигна читава
Айде, хващам пътя към родното място..дано стигна читава
Публикувано 02 юни 2011 - 08:09
То камери вече бол просто внимание му е майката и разумно шофиране поне в светлата част на денонощието то стацонарните камери се знаят ама е тея гадове с камерите по колите ни разкостват.
От м.Май има нови 13 автомобила оборудвани с камери в София.
От м.Май има нови 13 автомобила оборудвани с камери в София.
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 02 юни 2011 - 08:46
Аз лично за мен съм си го решил... карам си по правилник, не съм на 20, няма на кой да се доказвам и т.н.
А и разликата от 130 до 200 са 30мин по рано... ама за къде?!? за 1х2 или... айде нема нужда
А и разликата от 130 до 200 са 30мин по рано... ама за къде?!? за 1х2 или... айде нема нужда
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 02 юни 2011 - 08:53
Аз лично за мен съм си го решил... карам си по правилник, не съм на 20, няма на кой да се доказвам и т.н.
+1
Специално за скороста ако имам нарушение то винаги е максимум 10тина -15 км от горе. Просто за тия 30тина мин дето каза Хулигана.. не си заслужава.
1х2 .. най-лошия вариант .. ама иначе ако стигнем по-рано , то разходна гориво е олеле мале.. и тн и тн...
Публикувано 02 юни 2011 - 10:06
Абе то и аз така си свалям разхода на 6.7/100... с нормално каране, но не попречи да ме хванат с някакви там 38км/ч отгоре, щото имало знак... Ама къде е бил знака... ама що не се вижда, това са подробности, за които и боговете мълчат!
Публикувано 02 юни 2011 - 12:21
Бе манете глобите те са най-малкия проблем, пари се изкарват ако сме живи и здрави ама ако нещо по-лощо стане???
Преди проблемът бяха коланите ма си ни научиха хората нали; 1-2 пъти като платих по 50лв. и вече слагам колана. Сега и със ограниченията за скорост ще стане същото. Всеки си има глава на раменете и сам си преценява.
пс. А има един колега СЕКУНДУС му викат, за него ограничения на скоростта не съществуват.
Преди проблемът бяха коланите ма си ни научиха хората нали; 1-2 пъти като платих по 50лв. и вече слагам колана. Сега и със ограниченията за скорост ще стане същото. Всеки си има глава на раменете и сам си преценява.
пс. А има един колега СЕКУНДУС му викат, за него ограничения на скоростта не съществуват.
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни