ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 28 май 2011 - 21:50
Нищо не са забелязвали, писах им още сутринта, но понеже нито я оправиха, нито ми отговориха, реших да търся други начини и се обърнах към екипа на МБКБ. Бях сигурен, че на мен няма да ми обърнат внимание.
Публикувано 28 май 2011 - 22:06
Ама ти на кого писа - на спортал или на Балкан Стар?
Аз се обадих на шефката на маркетинга на Балкан Стар и нещата станаха доста бързо
Нали затова е клубът - да си помагаме взаимно и на марката всички заедно...
Аз се обадих на шефката на маркетинга на Балкан Стар и нещата станаха доста бързо
Нали затова е клубът - да си помагаме взаимно и на марката всички заедно...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 май 2011 - 22:38
На Спортал им писах, търсих начин да се свържа с БалканСтар, но нещо не открих и писах тук. Това са вече подробности, важното е, че оправиха нещата.
Публикувано 28 май 2011 - 23:01
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 29 май 2011 - 00:42
Ей много ги ругах , защо не пуснаха Митенцето , направо се изгавриха с мача.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 29 май 2011 - 09:09
Те заради това и паднаха
Аз също не гледам мачове много, ама снощи реших и като разбрах , че не в резервите дори ми стана криво. Дори с тая игра не знам Манчестър как стигнаха и до 1 попадение... трябва да се радват , че се разминаха само с 3ка. Последните 20 мин Юнайтед така си подаваха в тяхното поле , че все едно те водеха с 3:1.
Мен между другото по-ме е яд за България - Германия.
Аз също не гледам мачове много, ама снощи реших и като разбрах , че не в резервите дори ми стана криво. Дори с тая игра не знам Манчестър как стигнаха и до 1 попадение... трябва да се радват , че се разминаха само с 3ка. Последните 20 мин Юнайтед така си подаваха в тяхното поле , че все едно те водеха с 3:1.
Мен между другото по-ме е яд за България - Германия.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 29 май 2011 - 09:40
Не последните 20 а последните 45 минути. До някъде съм съгласен с Фъргюсън, че Чичерито е в топ форма ама не и снощи. Какъвто и да е Бербатов имаше място на терена все пак е голмайстор на Англия.
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 29 май 2011 - 09:56
Според мен Бербатов е в пъти по полезен от Чичарито в такива мачове и Пол Сколс трябваше да влезе на полувремето с неговите високи пасове щеше да стане много добра комбинация
Не разбирам от футбол ма тъй си мисля
Не разбирам от футбол ма тъй си мисля
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 29 май 2011 - 10:39
Васе аз все повече си мисля , че Фърги и Юнайтед като цяло искат да прецакат Бербатов.. и за това не го пускат в игра или ако го пуснат то е за супер кратко време...
Снощи през 2рото полувреме реших , че Гигс е изкаран от игра - то името му не се чу нито веднъж и добре че го дадоха от близо та да го видя. Въобще това няма нищо общо с Манчестър , които всеки е виждал.
Чичарито.. бележи ... за разлика от него Бербо може и да играе
Снощи през 2рото полувреме реших , че Гигс е изкаран от игра - то името му не се чу нито веднъж и добре че го дадоха от близо та да го видя. Въобще това няма нищо общо с Манчестър , които всеки е виждал.
Чичарито.. бележи ... за разлика от него Бербо може и да играе
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 29 май 2011 - 11:22
Не че Фърги иска да прецака Бербатов, просто според мен се лансира много Чичерито защото е млад и с голям потенциал и евентуално след 2-3 години ще бъде продаден за много голяма сума. Това си е политика на клуба- взима го за 5 продава го за 60 и всички са щастливи(освен Бербатов) Лошото е че се съсипа страхотната форма на Бербо и в последствие пак започна да не му върви.
А вчера за мача- Това си беше абсолютна гавра и незачитане на това което е направил Бербатов за клуба,дори да не го сложат в групата. Само че благодарение на него спечелиха поне една купа, защото когато той играеше и трупаше точки за клуба Руни не знаеше къде се намира! А и Берби много помогна за оправянето на Руни, защото той на няколко пъти можеше да бележи, но предпочете да помогне на Руни да излезе от головата дупка в която беше изпаднал.
А вчера за мача- Това си беше абсолютна гавра и незачитане на това което е направил Бербатов за клуба,дори да не го сложат в групата. Само че благодарение на него спечелиха поне една купа, защото когато той играеше и трупаше точки за клуба Руни не знаеше къде се намира! А и Берби много помогна за оправянето на Руни, защото той на няколко пъти можеше да бележи, но предпочете да помогне на Руни да излезе от головата дупка в която беше изпаднал.
Публикувано 29 май 2011 - 11:50
Сега ще ми е най кеф Бербатов да отиде в друг силен английски отбор,където ще е титуляр и най накрая някои ще му подава(а не като в Манчестър-единствено и само Руни му подаваше и то маи от кумова срама заради помоща която получи шреди това от Бербатов)и да им напука каските на великите кармазъ дяволи-т чак да ги заболи....
както казах футбо; не гледам,но все пак гледах мАНЧЕСТЪР КАТО ИГРАЕ-Заради Бербатова разбира се-а те най накря да не го пуснат даже и на стадиона"щото му трябвали на ония Сър трима !!! полузащитници на резервната скаймейка,и чак му се късало сърцето ама трябвало да остави Митко извън стадиона...и на всичкото отгоре Манчестър решили ,че които не е в групата(демек на стадиона-няма да получи медал за второто място в ШЛ)...представяте ли си ...
ама така ще е-докато оная лакомия Нани не правеше нищо-Митко беше извън стадиона...проблема обаче за Манчестър си остава=въпреки всичките пари и толкова много звезди-пак ги биха ба финала...мдаа..
Уважавам Бербатов заради името което носи на България-навремето всички знаеха и Стоичков ,ама следващата им дума беше .."мамата",,,нали.,,
Поздрави
п.п.-да не споменаваме с колко бллаготворителност се занимава Бербатов-сполай му на момчето-дано си намери по хубав отбор
както казах футбо; не гледам,но все пак гледах мАНЧЕСТЪР КАТО ИГРАЕ-Заради Бербатова разбира се-а те най накря да не го пуснат даже и на стадиона"щото му трябвали на ония Сър трима !!! полузащитници на резервната скаймейка,и чак му се късало сърцето ама трябвало да остави Митко извън стадиона...и на всичкото отгоре Манчестър решили ,че които не е в групата(демек на стадиона-няма да получи медал за второто място в ШЛ)...представяте ли си ...
ама така ще е-докато оная лакомия Нани не правеше нищо-Митко беше извън стадиона...проблема обаче за Манчестър си остава=въпреки всичките пари и толкова много звезди-пак ги биха ба финала...мдаа..
Уважавам Бербатов заради името което носи на България-навремето всички знаеха и Стоичков ,ама следващата им дума беше .."мамата",,,нали.,,
Поздрави
п.п.-да не споменаваме с колко бллаготворителност се занимава Бербатов-сполай му на момчето-дано си намери по хубав отбор
Публикувано 29 май 2011 - 16:54
И аз се надявам Бербатов да го продадът в друг голям отбор.
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 29 май 2011 - 17:05
Станахме 3ма ... Чета сега ,че го гласят да се върне в Тотнъм. Надявам се да отиде някъде , където да има възможността да им напука каските на всички в Юнайтед... Като вкара 3 гола на Ливърпул.. всички ура ура ура.. ,че такова нещо не било правено не знам си колко години. Ама така е.. няма не наказано добро
Публикувано 30 май 2011 - 11:28
Айде добър ден и от мен. Малко се бях позагубил из странство за седмица - две.
Гледам новата екстра, гледам и се радвам. Благодарности към Илийката и всички дето са помагали. Вече записах КОМБИнатора, ама защо има само Wххх, ние с S (A,C,R и т.н.) модификациите не сме ли хОра
Гледам новата екстра, гледам и се радвам. Благодарности към Илийката и всички дето са помагали. Вече записах КОМБИнатора, ама защо има само Wххх, ние с S (A,C,R и т.н.) модификациите не сме ли хОра
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни