![Снимка](https://static.mbclub.bg/forums/uploads/profile/photo-thumb-3416.gif?_r=0)
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 02 декември 2018 - 13:51
Публикувано 02 декември 2018 - 21:52
Моята "коруба" е здрава.Заминаха само мигача и самото огледало.Мигача е сменен с оригинален.Това което си пуснал е с обикновено огледало,явно някой го е сменял
Публикувано 11 декември 2018 - 23:38
Някой да е слагал маслен сепаратор на Vaico?
Публикувано 17 декември 2018 - 20:17
Публикувано 26 декември 2018 - 11:07
Здравейте, колеги! Трябва ми сервиз, който да ми направи диагностика днес, че ми светна лампичката за двигателят, а никой не бачка днес. Сещате ли се къде могат да работят днес?!
Публикувано 26 декември 2018 - 13:04
Здравейте, колеги! Трябва ми сервиз, който да ми направи диагностика днес, че ми светна лампичката за двигателят, а никой не бачка днес. Сещате ли се къде могат да работят днес?!
Ками,
има няколко човека със Стар Диагностика, ако не те притеснява и това е временен вариант, но дано някой погледне форума. Мисля, че Сами има, ще го питам във ФБ
Публикувано 26 декември 2018 - 15:52
Ками, утре трябва да съм в София, ако искаш може да я изчета. Ще отнеме 10ина мин.
Публикувано 27 декември 2018 - 19:08
Благодаря ви - оправихме се. Звънна ни един приятел вчера като ми е прочел мнението тук. Сутринта преди да тръгне за диагностика не светеше вече, но мина на диагностика - нищо притеснително, слава богу.
Весели празници на всички! И дано не ви светват този тип лампички.
Публикувано 09 януари 2019 - 14:40
Купихте ли вече от новите винетки и имахте ли някакъв проблем ?
Публикувано 09 януари 2019 - 19:15
В крайна сметка разбра ли се хартиените годишни винетки които важат до края на януари могат ли вече да се преформатират и трябва ли?
От мин.година като започнаха да менят правилата по темата по два пъти на ден спрях да следя.
От мин.година като започнаха да менят правилата по темата по два пъти на ден спрях да следя.
Публикувано 09 януари 2019 - 19:30
Последно вчера разбрах, че хартиените важат до същата дата от датата на миналата година когато са закупени. Тоест не до края на Януари, а до когато изтича на всеки един. Не трябва да се конвертират към електронни. Аз си купих днес електронна, годишна през сайта, от датата на която ми изтича хартиената. Проблем при транзакцията никакъв. Принтирате си транзакцията и я слагате в жабката
Ако нямате принтер, я пращате до имейл и я принтирате другаде.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
![;)](https://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/wink.png)
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 09 януари 2019 - 20:28
Благодаря!Последно вчера разбрах, че хартиените важат до същата дата от датата на миналата година когато са закупени. Тоест не до края на Януари, а до когато изтича на всеки един. Не трябва да се конвертират към електронни. Аз си купих днес електронна, годишна през сайта, от датата на която ми изтича хартиената. Проблем при транзакцията никакъв. Принтирате си транзакцията и я слагате в жабката
Ако нямате принтер, я пращате до имейл и я принтирате другаде.
Чудех се като започнат да снимат от новите Дачии,дали ще ползват и старата база данни за хартиените винетки или само от ТОЛ с-мата..?
Публикувано 09 януари 2019 - 20:29
Ако не се конвертират и ви спрат, то би трябвало да я конвертират на място. Неудобството е, че трябва да се изчака цялата процедура (проверка, конвертиране). Но НЕ е задължително да се конвертира хартиената. Така, че всеки решава дали да конвертира или не. Лошото е, че и при електронна винетка, пак трябва да се пази бележка от плащането. Например с румънски автомобил не лепиш никакви стикери и не пазиш никакви хартийки.
Публикувано 09 януари 2019 - 20:33
Благодаря!Ако не се конвертират и ви спрат, то би трябвало да я конвертират на място. Неудобството е, че трябва да се изчака цялата процедура (проверка, конвертиране). Но НЕ е задължително да се конвертира хартиената. Така, че всеки решава дали да конвертира или не. Лошото е, че и при електронна винетка, пак трябва да се пази бележка от плащането. Например с румънски автомобил не лепиш никакви стикери и не пазиш никакви хартийки.
Да,Румънците ме кефят как са го измислили,ама нали са мамалигари и са много назад...Ние сме къде,къде!Австрийска фирма ползваме,български директори падат от борда...
![:)](https://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
Публикувано 09 януари 2019 - 20:53
И в България не е задължително да пазиш или носиш нещо за ел.винетки.
Ел.винетки ги има в базата данни на www.bgtoll.bg .
Спокойно можеш да провериш и чужд автомобил дали има ел.винетка и от-до кога е.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни