ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 04 май 2018 - 20:59
Снимат залегнали на окръжна , посока Пловдив - да си знаете. Между два подлеза много смешни хора ...
Публикувано 05 май 2018 - 10:52
Снимат залегнали на окръжна , посока Пловдив - да си знаете. Между два подлеза много смешни хора ...
https://www.facebook...14535902067565/
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 05 май 2018 - 18:42
Здравейте момци, имам едно, две питания относно 211ката. Става въпрос за фейс-а, само на Авангард ли му слагат диодни стопове и в този ред на мисли окачването на Елеганс-а за предпочитане ли е? Има ли реална полза от обдухването на седалките?
Поздрави и приятна съботна вечер на всички!
Публикувано 05 май 2018 - 20:10
Здравейте момци, имам едно, две питания относно 211ката. Става въпрос за фейс-а, само на Авангард ли му слагат диодни стопове и в този ред на мисли окачването на Елеганс-а за предпочитане ли е? Има ли реална полза от обдухването на седалките?
Поздрави и приятна съботна вечер на всички!
Объркал си темата брато тука не се обсъждат мерцедеси
Полза от обдухването на седалките няма.Все още не съм срещал 211-ка или 220-ка с полза от тая екстра.Относно окачването е въпрос на вкус и предпочитане.Самите имена говорят сами за себе си какви са.
By Batev
Публикувано 05 май 2018 - 22:12
Що да няма полза? На мен ми харесва, но само на първа степен. На 2 и 3та може да се схванеш.
Публикувано 05 май 2018 - 23:00
За мене има,щото като си задържа продължително бутончето за отключване,ми се отваря каквото има за отваряне и ми се включва обдухването на втора степен.
По този начин,като вляза в напечената кола на гадната кожа дето много пари лятото и не знам за какво я харесват, че ....не е толкоз горещо.
По този начин,като вляза в напечената кола на гадната кожа дето много пари лятото и не знам за какво я харесват, че ....не е толкоз горещо.
Публикувано 06 май 2018 - 00:51
Интересно ми е от практична гледна точка кои екстри се заслужават непременно да присъстват в колата, не че е лошо всички копчета да са налични, но тогава пък цената не ми допада. В този ред на мисли, какво се случва при Дистроник-а, приложим ли е в днешно време и при нашите пътни условия имайки предвид, че е версия 1.0 при 211ката?
пп. Впрочем, кола екипирана с Дистроник спира ли автоматично ако засече препятствие?
Публикувано 06 май 2018 - 08:51
пп. Впрочем, кола екипирана с Дистроник спира ли автоматично ако засече препятствие?
Моят съм го пробвал с автомобил и със човек. Спира.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 06 май 2018 - 09:25
Интересно ми е от практична гледна точка кои екстри се заслужават непременно да присъстват в колата, не че е лошо всички копчета да са налични, но тогава пък цената не ми допада. В този ред на мисли, какво се случва при Дистроник-а, приложим ли е в днешно време и при нашите пътни условия имайки предвид, че е версия 1.0 при 211ката?
Трудно е да се каже кое е екстра и кое серийно вече но все пак без климатик, АБС, ел пакет... не може но и подгрев, блутуут, ксенон...много неща са
Публикувано 06 май 2018 - 09:51
Това с екстрите е въпрос на личен избор. Човек може и с 2, и с 200
Аз винаги бих заложил на кола с екстри. След време като решиш да я продаваш цената й ще е по-различна (както е и сега).
Относно дистроника при 211 (че Мишо е с дистроник + и затова неговата спира ), аз имам и си ми е доста приложим. Кара ли ти се лежерно върши работа дори по по-големите булеварди. При 211 дистроника работи до около 25-30 км, след което издава звук и се изключва. Също така, винаги трябва да имаш едно наум като караш с дистроник, ако някой изскочи пред теб, той отново започва да издава звук, което означава, че трябва да се намесиш, понеже компютъра осъзнава, че няма да може да реагира достатъчно адекватно.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 06 май 2018 - 10:07
Забравих за +а Стига писа ами идвай. Запазил съм маса отвън.
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 06 май 2018 - 10:08
Това с екстрите е въпрос на личен избор. Човек може и с 2, и с 200
Аз винаги бих заложил на кола с екстри. След време като решиш да я продаваш цената й ще е по-различна (както е и сега).
Относно дистроника при 211 (че Мишо е с дистроник + и затова неговата спира ), аз имам и си ми е доста приложим. Кара ли ти се лежерно върши работа дори по по-големите булеварди. При 211 дистроника работи до около 25-30 км, след което издава звук и се изключва. Също така, винаги трябва да имаш едно наум като караш с дистроник, ако някой изскочи пред теб, той отново започва да издава звук, което означава, че трябва да се намесиш, понеже компютъра осъзнава, че няма да може да реагира достатъчно адекватно.
Екстрите, които според мен са яки - подгрев, обдухване, дистроник, панорамен таван, задна камера и асистент мъртва точка.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 06 май 2018 - 11:23
Само асистента не ми допада. Всякакви коли съм карал с такова, по-често ме обърква, отколкото да ми помага. Предпочитам да погледна преди маневра.
Публикувано 06 май 2018 - 11:32
Само асистента не ми допада. Всякакви коли съм карал с такова, по-често ме обърква, отколкото да ми помага. Предпочитам да погледна преди маневра.
Бате искам тази екстра да стане задължителна в България, тука никой не си гледа огледалата като се престроява особено на магистрала
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 06 май 2018 - 17:35
Някой може ли да сподели опит/ да препоръча добър ГПС тракер ? Видях, че масово са с батерии, но според мен по-удачно е такова със свързване директно към акумулатора на колата. Защото всичко се случва с тия презареждаеми батерии. Отделно видях, че са със сим карта, там как стоят нещата? Видях има разни тракери с подслушване, изпращане на стоп съобщения и тн. Не зная колко е полезно, но на мен по-скоро ми трябва някакво устройство което да "зашия" в колата и посредством приложение да мога да влезна и да видя местоположението му. Нещо от типа на Find My iPhone.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни