A някой знае ли модела джанта на Амг ларзон дали се произвежда във вариант 20 цола?
Нямаш номера на Боян ли , що ли ?
Публикувано 04 април 2018 - 20:22
A някой знае ли модела джанта на Амг ларзон дали се произвежда във вариант 20 цола?
Публикувано 04 април 2018 - 20:25
Колеги, вижте какво намерих из комплекта от книжки към колата докато търсех нещо. Предишният собственик на колата ми я купи чисто нова от Аризона и към нея са му дали един куп брошури и книжки. Явно американският клуб имат политиката към всеки купувач да му предлагат бланка за членство. Ето как изглежда:
Това сме го коментирали и преди. Клуба е правил опити още от времето на Балкан Стар ама тогава не са били съгласни. Сега да видим дали Силвър Стар ще се съгласят.
Публикувано 04 април 2018 - 20:43
Не бе менн просто телефона ми беше на зарядното и ме беше мързел да стана да го взема....а си чаткам от лаптопа
Публикувано 04 април 2018 - 23:11
Аха, просто се изненадах на брошурата как е направена. Дано и СС се съгласят, защото ми се струва, че за тях не им коства почти нищо, а за нас може да донесе доста позитиви.Това сме го коментирали и преди. Клуба е правил опити още от времето на Балкан Стар ама тогава не са били съгласни. Сега да видим дали Силвър Стар ще се съгласят.
Този пост е редактиран от Klimfilt: 04 април 2018 - 23:17
Публикувано 04 април 2018 - 23:17
Не бе менн просто телефона ми беше на зарядното и ме беше мързел да стана да го взема....а си чаткам от лаптопа
Публикувано 07 април 2018 - 19:40
Момчета,един простичък въпрос...понеже съм тъпчо,купих 4 еднакви гуми.225/45/17.
Задните въпреки че знам, са 245/40/17,съответно ЕТ е 37 а на предните 34.
Отпред ги сложих,питах гумаджията...леко изтрещял ирландец дали може да ги сложи въпреки размера ама не даде ясен отговор.
Ако могат да се сложат на тези джанти ще почне ли да дава някакви грешки?Или проблем в сходимостта?
С класа 2007 купе.
Благодаря
Публикувано 07 април 2018 - 23:40
Момчета,един простичък въпрос...понеже съм тъпчо,купих 4 еднакви гуми.225/45/17.
Задните въпреки че знам, са 245/40/17,съответно ЕТ е 37 а на предните 34.
Отпред ги сложих,питах гумаджията...леко изтрещял ирландец дали може да ги сложи въпреки размера ама не даде ясен отговор.
Ако могат да се сложат на тези джанти ще почне ли да дава някакви грешки?Или проблем в сходимостта?
С класа 2007 купе.
Благодаря
ЕТ-то е важно за джантите, не за гумите.
Виж си в книжката на автомобила, кои комбинации са ти позволени.
Ако покупката ти я няма там, основно ще имаш проблем при техническия преглед и най-вече със застрахователната компания, ако стане инцидент.
Застрахователите винаги ще могат да твърдят, че колата ти не е била технически изправна (с комбинация на гуми/джанти не по спецификация от производителя) и заради това вината за потенциалния проблем си е изцяло твоя.
Може да пишеш на застрахователите си и да питаш какво мислят те по въпроса. Най-малкото ще имаш писмен отговор и ще си информиран предварително.
Този пост е редактиран от Praetorian: 07 април 2018 - 23:45
Публикувано 08 април 2018 - 16:53
тоест,225/45/17 няма проблем да се монтира на задните джанти?
Публикувано 08 април 2018 - 17:09
Публикувано 12 април 2018 - 11:07
Смених малко гуми по колите, и ще имам 2бр. Pirelli 185/60/15, 2011г. ненужни.
Ако на някой му трябват, казвайте, подарък са. Стават за задни (на кола с предно, но в този размер не се сещам за нищо със задно).
===
(заминаха бързо, доволен съм)
Публикувано 13 април 2018 - 03:02
Проблем не е ЕТ-то, а ширината на задните джанти
Тоест да не си правя експерименти?
Публикувано 13 април 2018 - 07:15
Публикувано 14 април 2018 - 21:43
Публикувано 17 април 2018 - 19:22
Някой от УС може ли да ми каже дали е пристигнала членската карта на Svetoslav Valeriev Koemdzhiev.
Благодаря
Публикувано 18 април 2018 - 07:56
Здравейте,
Преди 2 дена един ....... колега коси със моторна коса и като измих тревата по капака видях дупки по боята.
Моля за някакъв съвет за възстановяване на боята и лака.
Гледах тези коректори https://rock-shop.bg...a-moq-cvqt.html
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни