МЛ-а този модел не ми допада. Няма да продам моята заради снега, ще си взема най-евтината втора кола която ще ми върши работа, която моята не може.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 28 февруари 2018 - 09:29
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:18
МЛ-а този модел не ми допада. Няма да продам моята заради снега, ще си взема най-евтината втора кола която ще ми върши работа, която моята не може.
Пак ти казвам, че концепцията с евтина кола не струва, ама понеже си инат-вземи си и след една гдина си направи равносметката
Може пък, специално на теб да ти хареса тая концепция.
Аз предпочитам джип и лека кола, но и двете да са приятни за возене, сигурни на пътя и като екстри (възглавници и т.н.) и да носят радост
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:21
Доста хора я използат тази концепция, според мен е въпрос на вкус. Когато едната ти кола ти трябва за съвсем малко, мисля, че е доста ОК. А и в крайна сметка става дума и за пари, за момента не ми се трошат повече пари по коли намерих си достатъчно други нови разходи
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:28
На Витоша не съм пробвал да се качвам, но и днес успешно закарах децата до училище и стигнах до работа.
Това с Корсата е интересна идея, но мисля че реално колата не е по-проходима. Някакви Корси качени горе на Витоша видя ли ?
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:30
Видях корса и астра имаше. Но наистина трябва да намеря една да тествам. Хора как може да кажете, че не е по-проходима, замислете се малко за законите на физиката?
П.С. С мерцедеса снощи карах в най-голямата виелица, като цариградско стана ски писта и нямах проблеми. В планината обаче на голям баир е друго.
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:32
Доста хора я използат тази концепция, според мен е въпрос на вкус. Когато едната ти кола ти трябва за съвсем малко, мисля, че е доста ОК. А и в крайна сметка става дума и за пари, за момента не ми се трошат повече пари по коли намерих си достатъчно други нови разходи
Да не си си хванал нова приятелка
Имай предвид, че сигурно ще и е по-хубаво да се вози в Мерцедеса, отколкото в Корсата
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:33
И все пак с какви гуми си?
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:33
Да не си си хванал нова приятелка
Имай предвид, че сигурно ще и е по-хубаво да се вози в Мерцедеса, отколкото в Корсата
Хаха не други разходи не женски. Те разходите по жените са ясни
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:34
Ами на голям баир и предният мост олеква. Даже повече.
Проблемът ти е по-скоро високата специфична мощност и автомата.
На Комфорт и зимен режим пробва ли?
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:34
И все пак с какви гуми си?
Dunlop WS 5 купени чисто нови миналата година. Между другото в неделя спуках една и вчера я смениха. Имах проблем с джантите и съм карал яката с мека гума по Черни Връх и съм я издумкал в дупка явно. Сега дали ще има проблем като имат един сезон разлика?
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:35
Хаха не други разходи не женски. Те разходите по жените са ясни
Само това ти изречение, говори колко си млад и неопитен ощеееее
Никой още не е успял да разбере разходите по жените, а на теб са ти ясни
Сещам се за едно дете дето пита баща си-"Тате, колко струва да се ожениш", а човечеца отвръща-"Не знам, сине-аз все още плащам"
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:36
Ами на голям баир и предният мост олеква. Даже повече.
Проблемът ти е по-скоро високата специфична мощност и автомата.
На Комфорт и зимен режим пробва ли?
Пробвах да. Знам, че големия въртящ момент и автомата ми пречат много та още една причина корсата да е проходима, че пъпли бавно като костенурчица...
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:44
Корсите много катерят, предполагам визираш тези от поколението на Тигра. Здрави и безгрижни са. Не мисля, че ще намериш здрава такава. Много са амортизира и, а и да намериш, цената няма да ти хареса. Отделно трябва да я бронираш под картера. Като теглиш чертата, пак ти е по-евтино от това да купиш нещо готино, високо и 4матик.
Аз мислих дали мога да си позволя w205 или GLC. Не мога на този етап. Мислех за CLA 4матик, но не мога да взема решение... Затова временно Голф и ЦЛК. интересното е, че косвените разходи не са никак малко. Гараж, гражданска и данък са ми 1600лв на година, и въпреки всичко е по-оправдано финансово от нова кола.
Аз мислих дали мога да си позволя w205 или GLC. Не мога на този етап. Мислех за CLA 4матик, но не мога да взема решение... Затова временно Голф и ЦЛК. интересното е, че косвените разходи не са никак малко. Гараж, гражданска и данък са ми 1600лв на година, и въпреки всичко е по-оправдано финансово от нова кола.
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:54
Все ще излезе някоя запазена корсита. Нещо ето такова ми трябва:
https://www.cars.bg/offer/c2234218
Не знам какви проблеми има, но един приятел кара 4 години такава без дори да й сменя маслото. Нищо не пипна по нея, ама буквално нищо. Вярно без смяна на масло накрая й тракаше двигателя, но пак си вървеше. Дуракоустойчива като съветски танк.
4 хубави зимни гуми са 300лв, смяна на масло 50лв, данъка е сигурно до 40лв, паркинг не ми трябва за това нещо - изсирам я пред блока и толкова. В твоя квартал вярно без паркинг или гараж не става
Публикувано 28 февруари 2018 - 10:55
Снощи не си направих труда да снимам по пътя за Лале, но довечера като ходя на нощно каране ще пусна една камера по пътя и на паркинга да видим колко и какви автомобили има.
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни