На М52 колко излиза смяната на съединителя с демферния маховик?
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 19 януари 2018 - 17:31
Публикувано 19 януари 2018 - 17:38
Това което аз виждам е маховик на LuK 942.00 лв и комплект съедеинител и притискател LuK 387.00 лв.
Това са крайни клиентски цени без отстъпки.
Публикувано 19 януари 2018 - 19:57
Аха ясно. И аз подозирах някъде там, може би малко по-малко.
Момчето нещо хареса старите ЦЛК и се зачуди дали да не вземе такова. Мислим утре да видим баварка и ето това цлк:
https://www.auto.bg/...rchres=is9r5hw1
Изглежда ми сравнително запазена, въпреки, че волана е претапициран май.
Някой има ли идея къде можем да го закачим утре в София на диагностика, че моя човек го няма?
Този пост е редактиран от vonko1988: 19 януари 2018 - 19:58
Публикувано 19 януари 2018 - 20:30
Еее няма ли да е мудна с тоя автомат.
Публикувано 19 януари 2018 - 20:33
Доколкото съм ги пробвал на баварката и този, този ми изглежда доста по-добър. Освен това на тази кола някак автомата й ходи повече, а и повечето са с автомат. Докато БМВто си е да го изрежеш на втора
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 19 януари 2018 - 21:03
И най често след изрезването на втора следва стълб и връзване на фльонга.
Публикувано 19 януари 2018 - 22:03
Волана е претапициран 100%. Нещо много дълги ми се струват маркучите от газовите дюзи към колекторите. Нека колегата mitkofitnes да се изкаже.
Публикувано 19 януари 2018 - 23:26
На М52 колко излиза смяната на съединителя с демферния маховик?
Съединителя е под 200лв. комплекта.
Защо обаче трябва да се смени маховика?
Публикувано 19 януари 2018 - 23:33
На мен пък по ми се струва ,че аербега е сменяван ,а не волана ,скоростния лост е същия цвят кожа като волана или поне аз така го виждам.Другото което забелязвам ,че колата е купувана от София и най вероятно от автокъщата на околовръсното и Пушкин ,България ауто,по трикольора на държача на номера съдя за това .
Публикувано 19 януари 2018 - 23:58
Съединителя е под 200лв. комплекта.
Защо обаче трябва да се смени маховика?
Така четох в бмв форума, че е с демфер и на всяка втора смяна на съединктел се сменяло и това. Стори ми се странно, мислех, че само при дизелите е така.
Публикувано 20 януари 2018 - 12:44
Глупости... достатъчно БМВ-та съм имал. На 2 от тях съм сменял съединителя. Маховиците им бяха безупречни.
Бай дрифтар може и да ги троши, но иначе няма нужда.
2 смени на съединителя са поне 400х.км. нали разбираш на колко км. са тези коли?
Публикувано 20 януари 2018 - 16:16
Момчета, някой има ли фланци на 25мм, че ми трябва един да видя дали ще ми влязат едни джанти?
Таван на SLK ми е в багажника.
Публикувано 20 януари 2018 - 18:37
Сега, ще помоля целия форум за съдействие
Модератора ако прецени да премести това в нова тема. Пича видя една хубава е46ца и едно хубаво ЦЛК, и ще купуваме МЕРДЖАН Основно защото има повече избор от коли с автомат и парктроник. Лично мен БМВ-то ми харесва повече като кола, но няма да е за мен. Той човека иска да кара спокойно и да се вози, а не да джигитства.
Гледахме тази:
https://www.mobile.b...38&slink=5vhpt0
Хареса ми. Колата е преди фейса, обаче е италианка и не открих ръжда никаква. Досега 208-ца без ръжда не бях виждал. Салона е запазен. Върви добре, усеща се добре, не усетих проблеми с автомата или работата на газ. Светеше лампа за фаровете, нещо ми обяснява, че е сложил някакви ЛЕД крушки за халогени и от там трябвало да се дооправи нещо. Ако я закарам на диагностика предполагам ще се изясни. НЕ МИ ХАРЕСВА ОБАЧЕ ВОЛАНА. Претапициран е, което е ОК. Само да не е с удар. Отвътре където тъмната част влиза към светлата нещо беше леко отчупено.
Какво мислите за тази кола? По-добре ли е да търся фейс? Преди фейса ме дразни, че не се спускат прозорците като се отваря/затваря и вратата се затваря кофти. На фейса не помня как беше, но май по-добре.
Ако може да предложите някой по-добра фейсова обява. Търсим с автомат, парктроник, круиз контрол, кожа. Двигателите 163 коня и 190 и няколко. Ако е с газ до 6500, без газ до 5300. И гледаме да се намери нещо с по-запазен салон.
Този пост е редактиран от vonko1988: 20 януари 2018 - 18:38
Публикувано 20 януари 2018 - 20:20
Гледам че колата е в Боми ауто, поне допреди 3-4 години ( оттогава ми е последното наблюдение за тях) внасяха доста добри коли, в сравнение с останалите автокъщи в района. Не знам сега какво им е положението, ама почти всеки ден минавам оттам и докато стоя в задръстването, повечето коли хващат окото, поне от улицата.
Волана не ми изглежда като претапициран, по-скоро да е пребоядисан, в което мисля че няма лошо, защото с времето започва да им се люпи покритието (особено лятото в жегите направо си ти остава по ръцете). Иначе тоя тип волани by default са си с тая цепка отдолу и шевовете отзад. И при W210 и W203 е същата работа.
Ако има лед крушки без допълнителен товар може да светне лампата, ама чак като ги пуснеш.
Ако е имала сериозен удар, доста добре са се справили с напасването на детайлите, поне на първи прочит.
Според мен не изглежда зле, ако младежа преживее липсата на парктроник и ако няма нещо фрапиращо, може да скача, пък както е казано: кола и жена са на късмет. Иначе фейслифта определено повече хваща окото, ама там май разликите са чисто естетически.
Волана не ми изглежда като претапициран, по-скоро да е пребоядисан, в което мисля че няма лошо, защото с времето започва да им се люпи покритието (особено лятото в жегите направо си ти остава по ръцете). Иначе тоя тип волани by default са си с тая цепка отдолу и шевовете отзад. И при W210 и W203 е същата работа.
Ако има лед крушки без допълнителен товар може да светне лампата, ама чак като ги пуснеш.
Ако е имала сериозен удар, доста добре са се справили с напасването на детайлите, поне на първи прочит.
Според мен не изглежда зле, ако младежа преживее липсата на парктроник и ако няма нещо фрапиращо, може да скача, пък както е казано: кола и жена са на късмет. Иначе фейслифта определено повече хваща окото, ама там май разликите са чисто естетически.
Публикувано 20 януари 2018 - 20:31
По дяволите...обърках линка. Извинявам се, тази кола гледахме:
https://www.auto.bg/...rchres=is9r5hw1
Иначе и тези според мен са добри, всичко друго е плява:
https://www.cars.bg/offer/c2274379
https://www.cars.bg/offer/c2458461
Пловдивската е много добра, вече въпроса е дали си струва цената и дали има разлика ако е фейс. Знам, че фейса ръждясва по-трудно.
9 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 9 гости, 0 анонимни