Искаш да ми кажеш, че ти твърдиш, че кола може да изглежда по същия начин и след удар с 50/60 км в час?! Ако наистина го мислиш, то определено си пропуснал часовете по елементарна физика...
Хах bronc, изпревари ме със секунди... Ах, тези време-пространствени ограничения.
П.С. Готов ли си да се обзаложиш, че е бил пиян и ако да на колко? Все пак твърдиш, с голяма доза на увереност (90%) че е бил пиян... Емпиричен анализ ли използува или дедукция? А колкото до смешното, ходи го питай въпросния водач дали му е смешно в момента...
Не, несериозно е да твърдиш, че при удар със 60км/ч. една кола ще изглежда по същия начин ако се удари и със 100... Клипа по-горе ти го показва повече от ясно. Дано учителят/ката ти по физика не чете този форум, че отстрани кой знае как ще се почувства...
Въпроса не е с колко ще се блъснеш, а да не се блъскаш изобщо. Близко е до акъла, че в завоя не можеш да влезеш със 130. Дори и аз не бих опитал такова нещо. Ако не е бил пиян или неспал цяла нощ не виждам причина да се надене така. Познавам добре мястото, много пъти съм минавал там.