Послено преди години на влизане в София от към Владая, на пешеходния сфетофар минах на между жълто и червено, буркани се появиха, и мистър кука ми сподели че по новия закон и на жълто не мога да минавам Минах с 10тка, няма камери там а и не ми се занимава. Всичко ми е в Кюстендил и ако ми напише акт ме вкарва във филм голям, отпуски, ходене до КАТ в града и т.н. Финансово по изгодно ми излезе. От тогава нямам разправии с тях. Спирали са ме но само за проверка на документи. Учудващо любезен ме спря в Радомир. Как пътувате, пътя добре ли е, ще ви помоля за документите Ви. Е мигах на парцали като почна да ми говори така, че и лек и спокоен път ми пожела. Напълни ми душата. И едно питане - https://www.obd2buy....l46-tablet.htmlтва нещо струва ли си ?
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 23 декември 2016 - 10:07
Публикувано 23 декември 2016 - 10:14
Послено преди години на влизане в София от към Владая, на пешеходния сфетофар минах на между жълто и червено, буркани се появиха, и мистър кука ми сподели че по новия закон и на жълто не мога да минавам Минах с 10тка, няма камери там а и не ми се занимава. Всичко ми е в Кюстендил и ако ми напише акт ме вкарва във филм голям, отпуски, ходене до КАТ в града и т.н. Финансово по изгодно ми излезе. От тогава нямам разправии с тях. Спирали са ме но само за проверка на документи. Учудващо любезен ме спря в Радомир. Как пътувате, пътя добре ли е, ще ви помоля за документите Ви. Е мигах на парцали като почна да ми говори така, че и лек и спокоен път ми пожела. Напълни ми душата. И едно питане - https://www.obd2buy....l46-tablet.htmlтва нещо струва ли си ?
И аз за това го правя не мога да си позволя да вземам отпуска да ходя до Бургас и да се разправям.
Публикувано 23 декември 2016 - 10:16
аз пък съм им давал. и то не малко. 100 000 км на година правя. плащам като поп.
но... прав ли съм споря с тях до последно, 2 съдебни дела съм завел за неправомерно написани актове и 2те - спечелени.... (не че ме грее като се има предвид че актовете бяха 20тина лв а адвокатския хонорар 200...)
и пак бих избрал корумпираните полицай в бг... ама това друга тема...
Публикувано 23 декември 2016 - 10:37
Много е тегава разправията. 2 акта написани в Кюстендил, само там са ми писали - един за без фарове и един за фарове (халогени) И му викам на оня - пиши фиш, че после ще ми се разкже играта от идване до тука. Оня ми вика - то тука излиза бързо. Нахака ми акта, 3 пъти ходих в тоя КАТ за заверка. И тва му е бързото.
Публикувано 23 декември 2016 - 11:09
Много е тегава разправията. 2 акта написани в Кюстендил, само там са ми писали - един за без фарове и един за фарове (халогени) И му викам на оня - пиши фиш, че после ще ми се разкже играта от идване до тука. Оня ми вика - то тука излиза бързо. Нахака ми акта, 3 пъти ходих в тоя КАТ за заверка. И тва му е бързото.
Спокооооо
Преди няколко години ми взеха синият талон в Монтана , защото карах без ГТП служебната без да знам
Иииииии няколко години по късно не е ясно къде ми е талона след като съм си платил глобата
Та при теб определено е бързо
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 23 декември 2016 - 11:20
От всичко до тук казано личи че МВР-КАТ е една наистина стегната, дисциплинирана и с правила институция
Публикувано 23 декември 2016 - 11:37
И че е по-евтино и времеспестяващо да им тикнеш 20лв
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Публикувано 23 декември 2016 - 11:42
определено ДА! аз синьото талонче не съм го виждал от години хем спечелих делото срещу кат....
Публикувано 23 декември 2016 - 11:47
С то новия закон, който не разбрах обнародваха ли го или единствено и само ще станат още по алчни, аз друго не виждам. Особено в отдела за скоростта.
Публикувано 23 декември 2016 - 11:48
Ама като незнаят къде е .. по пътя на логиката - на мен не ми е нужно
Публикувано 23 декември 2016 - 14:29
E с какво карате, като нямате талончета?
Публикувано 23 декември 2016 - 14:48
Те колко хора карат без книжки
Публикувано 23 декември 2016 - 19:04
С 2 ръце , 2 крака и тн както предполагам и ти
P.S. С десният давам газ
Този пост е редактиран от Наско: 23 декември 2016 - 19:05
Публикувано 23 декември 2016 - 19:23
Аз карам само с един крак
И не е средния
И не е средния
Публикувано 23 декември 2016 - 23:29
аз си имам решението от съда(което не е документ заместващ талона), но куките ги боли глава като го видят, явно ме мислят за луд....
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни