ако мога да попитам има ли си някой идея за секретните кодове за "comand ntg1-district menu",но да е за по новите версии 2006г.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 19 декември 2016 - 21:20
Публикувано 20 декември 2016 - 01:13
Мании вчера какъв късмет имах - шибнах ЦЛС-а в едно колче и се разминах със спукана поставака за номера. Утре трябва да почерпя в офиса...
Че ти си направо да раздаваш подаръци. Честито за малкия дявол.
Публикувано 20 декември 2016 - 11:08
Само ей тази лампа искам да ми свети
Публикувано 20 декември 2016 - 17:08
Ако ви попадне такъв волан на добра цена някъде, моля кажете ми.
Задължително с airbag.
SL-CLS-CLC-3spoke.jpg 61,42K 4 Брой сваляния
Публикувано 20 декември 2016 - 19:57
Когато специално поръчаният номер не ти даде нужното предимство
Прикачени файлове
Публикувано 21 декември 2016 - 11:01
Хахахаха опасни сте И лампичката и номера е бетон
Публикувано 22 декември 2016 - 18:48
Писна ми да спонсорирам куките в тази държава.
Защо като караш мерцедес те гледат като касичка? Може да са само 20лв този път, но за тези изроди ми се свиди всяка стотинка...
Днес на един светофар си минах на жълто и то в началото на жълтото. Бях засилен, а зад мен имаше засилена кола. Няма да спра и да ми влезе онзи в багажника нали! После бам, палка и този като взе да ми обяснява как съм минал на червено. Акта бил поне 100лв, 8 точки и трябвало да си взема талона от Бургас. Опитах се да споря, ама ме сряза веднага, вика на видео наблюдението щяло да се види как минавам на червено. Изкара ме от колата, вика сега погледни какво може да сложиш в талона и да ти връщам нещата. И най-много ме е яд, че нямах 10лв или направо петаче.
Този пост е редактиран от vonko1988: 22 декември 2016 - 18:50
Публикувано 22 декември 2016 - 20:00
И най-много ме е яд, че нямах 10лв или направо петаче.
Патрон си
Публикувано 22 декември 2016 - 20:26
Писна ми да спонсорирам куките в тази държава.
Защо като караш мерцедес те гледат като касичка? Може да са само 20лв този път, но за тези изроди ми се свиди всяка стотинка...
Днес на един светофар си минах на жълто и то в началото на жълтото. Бях засилен, а зад мен имаше засилена кола. Няма да спра и да ми влезе онзи в багажника нали! После бам, палка и този като взе да ми обяснява как съм минал на червено. Акта бил поне 100лв, 8 точки и трябвало да си взема талона от Бургас. Опитах се да споря, ама ме сряза веднага, вика на видео наблюдението щяло да се види как минавам на червено. Изкара ме от колата, вика сега погледни какво може да сложиш в талона и да ти връщам нещата. И най-много ме е яд, че нямах 10лв или направо петаче.
Ако беше сигурен, че ти си в правото си защо не спори докрай?
Щом е записано на камера, че си минал на жълто актът директно пада.
Публикувано 22 декември 2016 - 21:03
Ами разколебах се, викам си не ми се занимава с глупости и т.н…Ако беше сигурен, че ти си в правото си защо не спори докрай?
Щом е записано на камера, че си минал на жълто актът директно пада.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Единия ми колега е мега нагляр, за без граждансла мина с 5лвПатрон си
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Публикувано 22 декември 2016 - 22:00
може ли някой да ми даде линк към новата тема, в която се постват обяви и се коментират цена и състояние от колегите. съжалявам за тъпия въпрос но от 15 мин я търся и не я намирам. благодаря предварително.
опп, най-после я намерих
Този пост е редактиран от grafgin: 22 декември 2016 - 22:07
Публикувано 23 декември 2016 - 08:56
Бооооже, като те спрат, и ако си сигурен, че не си нарушил нищо, се спори до дупка. Аз им се отварям и се държа все едно не ми дреме за глобата и точките, а и наистина не ми дреме, та на дебелата свиня да и стане ясно, че пари няма да види от мен. Освен това, тях ги мързи да пишат актове, понеже са тъпи и им отнема ценно време, в което може да резнат някой друг.
Нямам случай да съм бил невинен или на ръба, да съм спорил, и да са ми писали акт. Като съм виновен, пак се държа надменно с тия отрепки и им казвам да пишат по-бързо, че бързам. Пари не им давам никогал. За 12-13г стаж зад волана съм дал пари само един път - 10лв.
Публикувано 23 декември 2016 - 09:05
И аз пари не съм давал и няма и да дам (то от 3г не са ме спирали де) . Въпреки,че редовно карам с превишена скорост където е безопасно разбира се, не на някакви рискови места. Винаги има две страни виновни в корупцията- тоя който взима и тоя който дава....
Публикувано 23 декември 2016 - 09:17
Бооооже, като те спрат, и ако си сигурен, че не си нарушил нищо, се спори до дупка. Аз им се отварям и се държа все едно не ми дреме за глобата и точките, а и наистина не ми дреме, та на дебелата свиня да и стане ясно, че пари няма да види от мен. Освен това, тях ги мързи да пишат актове, понеже са тъпи и им отнема ценно време, в което може да резнат някой друг.
Нямам случай да съм бил невинен или на ръба, да съм спорил, и да са ми писали акт. Като съм виновен, пак се държа надменно с тия отрепки и им казвам да пишат по-бързо, че бързам. Пари не им давам никогал. За 12-13г стаж зад волана съм дал пари само един път - 10лв.
И аз пари не съм давал и няма и да дам (то от 3г не са ме спирали де) . Въпреки,че редовно карам с превишена скорост където е безопасно разбира се, не на някакви рискови места. Винаги има две страни виновни в корупцията- тоя който взима и тоя който дава....
Точно това ми беше и на мен тънката мисъл
Пари и аз не съм давал никога, и не смятам тепърва да започвам. Два пъти съм си плащал фиш, но си бях виновен и не съм спорил.
Два пъти са ми правели намеци за почерпка, а аз съм казвал "Не, пишете си." и двата пъти са се отказвали.
За мен точно мисленето "С 20 лева ще мина метър." един ден те вкарва новините (волно или неволно).
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни