E кой щеше да работи в този сервиз?
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 02 юли 2016 - 10:26
Публикувано 02 юли 2016 - 10:31
Дай да ти оправя настроението.
Жива е, от една година насам се възстановява от тъжните моменти, които са я сполетели.
Още е хубава
Новият собственик е пич, не можах да му взема телефона, но вече знае че се събираме на Невски и кога. Има и ML.
124c.jpg 112,3K 8 Брой сваляния
Публикувано 02 юли 2016 - 10:54
Я да попитам, някой знае ли дали някъде се занимават с ремонтиране на стари кабели за свещи?
Моите реално не са стари изобщо, ама два ми пострадаха от гризач /единия е почти прекъснат/ и сега да вадя 650лв за изцяло нов комплект....
Публикувано 02 юли 2016 - 11:18
Гледах го и този вариант, но как се кримпват без специалните клещи на Мерцедес, които струват по минимум 350 долара...
Иначе знам номерата на частите - кабел, конектор, и самите метални части, които се премазват, за да се свърже кабела с конектора.
Нещо, което не ми е ясно е, как се маха стария кабел от щекера, който се нанизва на свещта.
https://www.autopowe...-i25678113.html
Как може едни шибани кабели да струват от 650лв до 1100....
Публикувано 02 юли 2016 - 11:37
Дай да видим какво представляват тия кримпващи клещи. Може да имам нещо подобно в офиса. Останало от времето когато кримпвахме коаксиални кабели с BNC конектор.
Публикувано 02 юли 2016 - 11:37
Вярно ли са на резба??
Ако е така, супер. Трябва да ида при колата и да проверя.
Освен при щекера за свещта, и от другата страна ли е на резба този конектор?
http://www.avtochast...bg/beru/7519764
Ето ги въпросните клещи.
https://www.ecstunin...l/000589553700/
Този пост е редактиран от shotgun600: 02 юли 2016 - 11:56
Публикувано 02 юли 2016 - 12:02
Мерси за инфото
Публикувано 02 юли 2016 - 17:30
Момчета и момичета разбира се ,гледам вече на няколко места сигурно се засяга леко върпоса за организацията и числеността на форумно-клубните мероптиятия ,та при мен се понадигна един въпрос. Защо от цялото интернет пространство привържениците на Мерцедес-Бенц не се обединим в едно цяло.
Не казвам ,че ще е лесно или леко ,но въобще не е невъзможно ,а точно обратно ще е прекрасно. Знам ,че подобен въпрос може да предизвика при някой смут ,но смятам ,че хората тук са възпитани ,а и свободата на словото и изразяване в тази страница е добре дошла по мой наблюдения.
Ако има желание ще намерим и начин ,убеден съм. Ако се прецени за нужно и се приеме на драго сърце може да се отвори нова страница и там да се обсъдят и опишат нещата. Нека преглътнем дребната злоба и закачки и бъдем ХОРА. Да се отхвърли едно предложение без да бъде проучено също смятам за глупост. Знам ,че при желание можем да измислим нещо.
П.П. Нека бъдем единни.
Поздрави.
Публикувано 03 юли 2016 - 00:28
Да си призная, за толкова години, нямам отговор на питането ти. Нямам никаква представа кой за какво се бори и кой какво дели.Защо от цялото интернет пространство привържениците на Мерцедес-Бенц не се обединим в едно цяло. ... Ако се прецени за нужно и се приеме на драго сърце може да се отвори нова страница и там да се обсъдят и опишат нещата. Нека преглътнем дребната злоба и закачки и бъдем ХОРА.
Истината е, че съм чувал от кандидат-ентусиасти, че има "много форуми" и хората не могат да намерят информацията.
Но в едно нещо съм сигурен. Това е клубът! Бази данни на форуми и съединяване е възможно, изисква адски много ръчна работа, но е възможно.
Публикувано 03 юли 2016 - 09:38
Ванюша, както са ти казали горе - работи се по въпроса.
Има много пречки (най-вече факторите "хора" и техните финансови интереси), но някой ден вероятно ще стане.
Мога да ти изпиша много по темата и да ти изговоря много по толкова.
Ако имаш идея как може да се случат нещата с радост ще я обсъдим и ще действаме по нея, тъй като повечето от нас искат такова обединение и разрастване.
Ако искаш дай да се метнем на лично да видим дали наистина няма как да стане, че има неща който не искам да поствам тук, за да разбереш защо не се случват нещата на този етап
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 03 юли 2016 - 09:56
Е то сега е модерно да се цепим, не да се обединяваме!
Публикувано 03 юли 2016 - 13:26
Да ама има една стара социалистическа приказка,че който се цепи от колектива,колектива му го нацепваЕ то сега е модерно да се цепим, не да се обединяваме!
"Не думи,а дела трябват"
Публикувано 04 юли 2016 - 08:18
Е с тия червени лозунги съвсем ме загуби!
Публикувано 04 юли 2016 - 09:17
Е с тия червени лозунги съвсем ме загуби!
Майтап бе!Плюс това аз съм никой,така че няма за какво и от къде да се губиш!
Публикувано 04 юли 2016 - 21:08
Момчета да попитам ако комресорната шайба е превъртам на ръка като е хвана свободно това значи ли ,че комресорните джаджи вътре не са блокирали и всичко си е наред. Питам се понеже последно като се прибрах част от климатичната система е разглобих и се питам пущината да е свалям ли или не понеже е на малко криво място и ако го проспусна откачането ще съм щастлив. Предполагам би трябвало да е здрав.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни