Няма смисъл да ти обяснявам и без това няма да разбереш.
Обясни ми , ще науча / разбера нещо ново
Този пост е редактиран от Наско: 27 февруари 2014 - 13:25
Публикувано 27 февруари 2014 - 13:24
Няма смисъл да ти обяснявам и без това няма да разбереш.
Обясни ми , ще науча / разбера нещо ново
Този пост е редактиран от Наско: 27 февруари 2014 - 13:25
Публикувано 27 февруари 2014 - 16:14
Това с поколенията е много интересен казус. Според мен едно поколение е 20-25 години защото горе долу на толкова е нормално/редно да се обновява, но не бих казал че има нещо общо между хората родени 80та, 90та и 00 година, макар и най вероятно за някой роден примерно 60та година това да си е едно поколение
Публикувано 27 февруари 2014 - 17:26
То за това няма оправия.Днешната младеж само да сере знае.
Нищо лично към тебе,просто ти използвам мнението за срането.
Аз лично никога не бих хукнал да дрискам по каквото и да е, но не виждам нищо лошо в начина, на протест с/у Русия - пропаднала страна, пилееща
ресурсите си и тероризираща всички около нея.
Намирам изрисуването на паметниците им за много оригинален и готин протест, все пак никой не е отишъл да ги натроши с чук, въпреки че на някои техни
личности паметниците точно това заслужават.
Този пост е редактиран от shotgun600: 27 февруари 2014 - 17:27
Публикувано 27 февруари 2014 - 18:00
Бенз w213 e350, с една турбина ли е или с две?
Този пост е редактиран от OneReason: 27 февруари 2014 - 18:01
Публикувано 27 февруари 2014 - 18:41
Аз лично никога не бих хукнал да дрискам по каквото и да е, но не виждам нищо лошо в начина, на протест с/у Русия - пропаднала страна, пилееща
ресурсите си и тероризираща всички около нея.
Намирам изрисуването на паметниците им за много оригинален и готин протест, все пак никой не е отишъл да ги натроши с чук, въпреки че на някои техни
личности паметниците точно това заслужават.
Щото американците не тероризират никой около тях че и по далече.Тях никой не ги обвинява.
Хан Аспарух навремето не е тероризирал.Хан Кубрат също.Цар Симеон и той,все терористи.Дайте да им осерем паметниците и на тях.Че повечето от вас не знаят и къде са им паметниците.
Не защитавам Русия.Защитавам нещото което е построено и гледам на него като историческа забележителност в България.
Далеч съм от всякакви спорове на политически теми и мисля да не отговарям на такава тема.
Дразня се на всеки който бърза да осира и да руши.За това казах че няма оправия и всеки знае да сере.
Ако се сере и руши по този начин който е в момента след 20 години какво ще показвате на вашите деца и внуци.Натам ми е мисълта.
Защо в една Ирландия която е била 800 години под терора на англичаните,няма нито един разрушен замък?Даже всичко е реставрирано и за да го разгледаш си плащаш.
Без значение какво,как и защо и заради кой е построено нещо.Щото след 50-60 години на тези паметници няма да се гледа като на паметника на СССР.
Спирам до тук и няма да отговарям,за да не става хранилка.
Публикувано 01 март 2014 - 10:02
Някой да има един излишен такъв тас?
http://img10.prodava...5_1_585x461.jpg
Публикувано 02 март 2014 - 20:37
Тоя Роско е новия Достоевски... най - накрая успях да влезна в тоя форум. Честита Ви Баба Марта сподвижници
Публикувано 03 март 2014 - 18:20
Тоя Роско е новия Достоевски... най - накрая успях да влезна в тоя форум. Честита Ви Баба Марта сподвижници
Охооо, голяма борба падна. Къде беше проблема?
Честита Баба Марта! Да сте здрави, слънчеви и засмени
Публикувано 05 март 2014 - 22:30
Публикувано 06 март 2014 - 20:05
Публикувано 06 март 2014 - 20:30
Публикувано 06 март 2014 - 20:34
Публикувано 06 март 2014 - 20:36
Подарък. Още в договора го пишеше.
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни