ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 13 март 2011 - 08:09
Toyota Yaris е много добър вариант. Сестра ми има такава. Август и изтича гаранцията и до този момент не е имала какъвто и да е проблем, затруднение или нещо подобно. Колата е много приятна за каране, не е капризна и е много евтина за поддръжка на фона на Мерцедес. Но е обикновена кола и ако си свикнала на луксозни коли тази ще ти се стори много посредствена.
Публикувано 13 март 2011 - 09:13
Погледнах аз, ама не е моя цвят...а аз като всяка жена ще избирам и по цвятДано не те дразня, ама явно си пропуснала да погледнеш тук?
Ама, то всяко зло за добро...
Това, което постнах ли е CLK? Щото аз не разбирам особено, ама пишеше C220 cdiВсъщност CLK-то е доста добра идея.
А мини са най-грозните коли, които съм виждала - Но иначе съм съгласна за ц-тата, много са хубави..А задължително трябва да е автоматик..Кеми, и аз мисля, че Ц-класа ще ти върши най-добра работа и като разход и като комфорт на возене.
Каквато и сапунерка да си вземеш след А-класата - все няма да ти е тамън. Единствен вариант за мен е ако решиш да се "нахвърлиш" на нещо по-спортно (уж) и с по-различна визия - ТОВА чак аз се огледах в него. Та даже и ме побра като габарити. А е и автоматик - голям плюс според мен.
Сигурно след мерцедеса всичко ще ми се струва посредствено..най-малкото, може да е А класа, ама си има всички възможни екстри...и ще гледам да ги търся и в следващият, евентуален автомобил..Toyota Yaris е много добър вариант. Сестра ми има такава. Август и изтича гаранцията и до този момент не е имала какъвто и да е проблем, затруднение или нещо подобно. Колата е много приятна за каране, не е капризна и е много евтина за поддръжка на фона на Мерцедес. Но е обикновена кола и ако си свикнала на луксозни коли тази ще ти се стори много посредствена.
Стига съм спамила. Не съм тръгнала да купувам или продавам още.
Публикувано 13 март 2011 - 17:02
Ако възможностите го позволяват - мятай се смело на W204 Ц-ката, ще ти е перфектна и като габарити, и като возия, и комбинация от останалите добри черти на Мерцедес!
Публикувано 13 март 2011 - 18:11
Eто такова CLK. В сравнение с А класата това е доста по голяма и сигурна кола.
Бърза е и струва около 11 000лв. (по спомен)
Бърза е и струва около 11 000лв. (по спомен)
Публикувано 13 март 2011 - 18:27
Като тичате с тия работи не ви ли се разлива бирата бре хора? Освен това си представете колко е неудобно да се кара с тия пущини!
::::
Публикувано 13 март 2011 - 19:57
Ох, ама защо така говорите за новите..мъжа ми изкарва 3-ти нов туарег от салона и не е имал грам проблем с тях....но гледа да ги смени преди да им е изтекла гаранцията де..
Ок, ето нещо дето ми харесва, но е твърде скъпо
цък
Айде пък сега скъпо. Мъжа ти 3 туарега сменил, пък на теб една Ц-тка ли не може да купи. Между дрегото CLK е според мен по удачният вариант ама 209
Ето ти една на доста прилична цена:
Mercedes Clk 2.7 CDI Avangard
Публикувано 13 март 2011 - 21:16
Колега,::::
Що така ме хокаш?
Тука е чат-тема, всеки си пише за каквот му кефне, освен това,по-стар мой пост не намери ли?!?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 март 2011 - 21:44
Колега -Пушката е тук от време оно и никога не е бил агресивен или заядлив,,,Darling ... ,
Мercedes-Benz Club Bulgaria е само един ,
всичко друго е въпрос на лично мнение и избор .
Mercedes-Benz е само един и всеки сам избира
под какво име и как да го почита .
...
Да не споменавам ,че е бил доста полезен всъщност
освен това темата е чат тема в подофорума за раздумки-най малко адекватно е да се каже ,че някои спами-още повече ,че той(пушката )дава съвет както всички останали
Смятам ,че е нужно извинение от твоя страна(сериозно такова)и най вече да избягваш да модераторстваш в сянка(относно определянето на кое е простотия и т.н.) и едва ли не да му забраняваш да пише щото на теб не ти харесва какво е предложил
Нищо лично ,но няма да допусна форума да стане пак хранилка щото някои си е станал с лице към възглавницата.
Поздрави
Публикувано 13 март 2011 - 21:57
Въпроса не е дали може, а дали аз искам...не съм от онези, които обичат и приемат скъпи подаръци...Искам да мога да си позволя колата, която ще карам..Аз.За мен е важно.Айде пък сега скъпо. Мъжа ти 3 туарега сменил, пък на теб една Ц-тка ли не може да купи.
Той да си сменя ако ще 6...той си плаща лизинга...
Аз с лизинг за години наред не искам да се обременявам, а и мъж мъж ама не и по документи....
П.П. Венцислав и шотгън, не се драчете...няма смисъл...
Уважавам ви и двамата, не искам заради някакви неразбирателства да се карате..
Колата, ако се стигне до нова, няма да е сребриста. Няма да е с 2 врати..и няма да е по-малко или 90 конски сили. Това със сигурност..И ми се ще да е след 2006-2007 г. и да не е с кръгли фарове..
Но много харесах ц-то от обявата, която показах...направо се влюбих в това конче и бих го яхнала с кеф...
Публикувано 13 март 2011 - 22:26
Добър вечер
Публикувано 13 март 2011 - 22:26
Здрастиии!
Публикувано 13 март 2011 - 22:29
Само така КамиВъпроса не е дали може, а дали аз искам...не съм от онези, които обичат и приемат скъпи подаръци...Искам да мога да си позволя колата, която ще карам..Аз.За мен е важно.
Той да си сменя ако ще 6...той си плаща лизинга...
Аз с лизинг за години наред не искам да се обременявам, а и мъж мъж ама не и по документи....
П.П. Венцислав и шотгън, не се драчете...няма смисъл...
Уважавам ви и двамата, не искам заради някакви неразбирателства да се карате..
Колата, ако се стигне до нова, няма да е сребриста. Няма да е с 2 врати..и няма да е по-малко или 90 конски сили. Това със сигурност..И ми се ще да е след 2006-2007 г. и да не е с кръгли фарове..
Но много харесах ц-то от обявата, която показах...направо се влюбих в това конче и бих го яхнала с кеф...
най сладко е да си купиш нещо с твои пари...и не някои да ти прави забележки и съвети как да се кара...а да си го правиш каквото искаш
Сега и аз да дам съвет -или по скоро мнение--Ц класата е уникална...не знам колко е качествена ,но на визия някак си ми е чочонева и мнооого гОтАна,,,
ако ще взимаш такава-има по 16-17 К евра...доста пари са си...
а ако не-тойота-
знам ,че не ги обичаш ама поразгледай за тойота камри примерно ....дуракоустойчива кола...
цък
вярно-постничка е...вярно-бензин е...но повярвай ми-кола е
Аз искрено ти пожелавам да имаш парите и да си купиш каквото си решиш....
Публикувано 13 март 2011 - 22:34
охо Ками...
Публикувано 13 март 2011 - 22:44
Здрасти Недко! Благодаря за цветето! - Вървят ли изпитите?Хохо Ками
П.П. Самурай, за пръв път виждам такава тойота..ама не изглежда зле..
Сега наистина приключвам с темата за нова..стара кола...Като дойде времето ще пиша за съвети..
Благодаря на всички ви ..
Публикувано 13 март 2011 - 22:56
Не си-щото е хАмериканскаП.П. Самурай, за пръв път виждам такава тойота..ама не изглежда зле..
Сега наистина приключвам с темата за нова..стара кола...Като дойде времето ще пиша за съвети..
Благодаря на всички ви ..
айде приключваме я-моля колегите да дават мнения и съвети когато му доиде времето(за стара нова кола на Лил)
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни