ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 03 март 2011 - 12:56
Здравейте момчета!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 03 март 2011 - 13:03
Епа здрасти бай ВасилеЗдравейте момчета!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 03 март 2011 - 13:11
Наздраве от рано,на всички!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 03 март 2011 - 18:27
Е верно е от рано, ама НАЗДРАВЕ Защо си "бай", не вярвам да си толкоз дърт...а и надявам се, че не си ти лично от аватара
Ооо, сега видях, почти сме набори - аз съм '71. Е, значи не си бай...
Абе,за някой съм си бай
Бай Васил беше един многоуважаван и обичан човек от мен.На него съм кръстен. Та те така
Публикувано 03 март 2011 - 18:31
Хаха... забавно навлизаш във форума бай Василе! Добре дошъл сред насАбе,за някой съм си бай
Бай Васил беше един многоуважаван и обичан човек от мен.На него съм кръстен. Та те така
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 03 март 2011 - 18:55
Хаха... забавно навлизаш във форума бай Василе! Добре дошъл сред нас
Радвам се да го чуя,приятел!!!
Добре заварил и честит празник БЪЛГАРИ!
Публикувано 03 март 2011 - 19:04
а и надявам се, че не си ти лично от аватара
Наборе,
оти,що ми е?
Публикувано 03 март 2011 - 20:40
Скица си ти, а аз харесвам такива. Василе приятно ми е - аз съм Мишо.Ще се радвам да те видя на някоя среща и да развъртя едно кръгче с тази ЕС-каРадвам се да го чуя,приятел!!!
Добре заварил и честит празник БЪЛГАРИ!
Публикувано 03 март 2011 - 23:43
Здравейте момчета!
Най накрая се появи някъде.Мислех,че повече няма да се засечем из нета.
Публикувано 04 март 2011 - 02:05
Скица си ти, а аз харесвам такива. Василе приятно ми е - аз съм Мишо.Ще се радвам да те видя на някоя среща и да развъртя едно кръгче с тази ЕС-ка
Защо не,да сме живи и здрави! На мен също
Публикувано 04 март 2011 - 02:11
Най накрая се появи някъде.Мислех,че повече няма да се засечем из нета.
Кааак бе Дилянски........кафето нали го знаеме Време се оправя
Драго ми е.
Публикувано 04 март 2011 - 17:01
Кафето го знаем ,ама времето по скоро се разваля,отколкото се оправя....
Трябва да се видим в скоро време.
Преди десетина дена те видях.Беше спрял до входа на Враня с двата мерцедеса.Отиваше на някъде към София ,а аз пък излизах от нея.
Преди десетина дена те видях.Беше спрял до входа на Враня с двата мерцедеса.Отиваше на някъде към София ,а аз пък излизах от нея.
Публикувано 04 март 2011 - 19:22
Кафето го знаем ,ама времето по скоро се разваля,отколкото се оправя....
Имам пред вид че пролет иде Повече слънце,повече градуси,повече деколтета...ко му тряа на човека с Бенц.?
Все зяпам,като видя черна навара,дали не си ти. Ако си бил с истинския обаче,да съм те скивал отма.
Публикувано 04 март 2011 - 21:25
Абе добре сте се си вие с Пушката,дет се вика от едно село сте ВасеИмам пред вид че пролет иде Повече слънце,повече градуси,повече деколтета...ко му тряа на човека с Бенц.?
Все зяпам,като видя черна навара,дали не си ти. Ако си бил с истинския обаче,да съм те скивал отма.
може да се видите когато си поискате,ами ние от дълбоката провинция к'во да кажем
мъка,мъкаааа
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни