не се присмивай бебраво бравооооооо
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 03 юли 2012 - 12:18
Публикувано 03 юли 2012 - 12:39
Абе не че нещо, ама ако някой потенциален колега влезе във форума и прочете 5 страници относно как и с какво да си напълним казанчето за чистачките, нали се сещате..
Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 03 юли 2012 - 12:40
Follow your own star...
Публикувано 03 юли 2012 - 12:58
аз съм на принципа 100 пъти мери и 1 път режи,а ако имаш предвид че ще се откаже едва ли .. ако от такава причина се откаже значи не е за тая марка
аз колкото четох за проблеми и т.н да не би да ме отказа.. напротив намерих точния за мен модел
Публикувано 03 юли 2012 - 13:19
Мене направо ме изкефи колегата .
Четох от горе от гор мненията ама като видях и снимките , направо нямаше как да не ти кажа "бравооо"
Четох от горе от гор мненията ама като видях и снимките , направо нямаше как да не ти кажа "бравооо"

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 03 юли 2012 - 17:50
Само да добавя, въпреки, че вече го споменах - имаш подгряване на водата за чистачките - тоя шиш, дето прилича на бързоварче в казанчето! Та излезе прав - избягвай да сипваш минерална вода или дори чешмяна (ако си в ряйон с високо съдържание на варовик във водата, в София искърския и Витошкия водопроводи не са такива, но в западния край е доста зле водата)... защото иначе - котлен камък... и после ще има "пералнята работи по-дълго със Калгон" 
Аз ползвам такива писалки за преден джам - ако имаш пукнатини - рисуваш ги вечерта по цепките с тоя фулмастер и оставяш колата за една нощ (ако е пълнолуние най-добре) и на другия ден - джама е като нов!Това е от моята отвара за прозорци плюс прецъфтяла липа. Ползваш на свой риск, аз гарантирам само до дафиновия лист.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 03 юли 2012 - 18:18
Аз ползвам такива писалки за преден джам - ако имаш пукнатини - рисуваш ги вечерта по цепките с тоя фулмастер и оставяш колата за една нощ (ако е пълнолуние най-добре) и на другия ден - джама е като нов!
Оооо човече
Задължен съм ти
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 03 юли 2012 - 18:24
А сега ще пускат и нов модел за спукана гума... ама не е писалка, ами е фенерче - навиваш го на винтила на джантата, светваш го и по лъча светлина се ориентираш, откъдето свети през гумата - там е спукана
И после имаш фотополимерна смола (като тия на зъболекарските пломби) - мажеш около дупката и оставяш фенерчето да свети вътре в гумата... смолата стяха и само помпаш и продължаваш. Уникална технология...
Нямахме ли еднатема за такива неща? Някой беше пускал в нея перфорирани спирачни маркучи, в които се охлажда спирачната течност!
Нямахме ли еднатема за такива неща? Някой беше пускал в нея перфорирани спирачни маркучи, в които се охлажда спирачната течност!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 03 юли 2012 - 19:26
А сега ще пускат и нов модел за спукана гума... ама не е писалка, ами е фенерче - навиваш го на винтила на джантата, светваш го и по лъча светлина се ориентираш, откъдето свети през гумата - там е спукана
И после имаш фотополимерна смола (като тия на зъболекарските пломби) - мажеш около дупката и оставяш фенерчето да свети вътре в гумата... смолата стяха и само помпаш и продължаваш.
Хаха
Публикувано 03 юли 2012 - 20:01
Нз ама докато не ги видя тея изобретения няма да повярвам 
Звучи супер яко
Звучи супер яко
Публикувано 03 юли 2012 - 20:03
Няма да я бъде тази акулка при мен!
Един приятел обеща да потърси някакво перфектно купе без нищо по него за 5-600лв., което реално е точно каквото търся, за да мога да си редя "лего"-то по него както аз си знам!
Един приятел обеща да потърси някакво перфектно купе без нищо по него за 5-600лв., което реално е точно каквото търся, за да мога да си редя "лего"-то по него както аз си знам!
Публикувано 03 юли 2012 - 20:28
Няма да я бъде тази акулка при мен!
мен от какво ме боли глава знам , ама за теб не знам
Публикувано 03 юли 2012 - 20:31
Мерак му е на човека
Публикувано 03 юли 2012 - 21:36
Утре ела на срещата, режем ти гумите на паркинга и ти демонстрирам как работиНз ама докато не ги видя тея изобретения няма да повярвам
Звучи супер яко
Може и джам да ти счупим, да ти покажа и другото, ама колата ще е готова чак в четвъртък сутринта.
Публикувано 03 юли 2012 - 22:10
защо ти е акула, хващай една 190тка.. и без това на раздел тунинг няма да му се отрази зле малко раздвижване..
мен ме е страх да започна друга марка/модел щот не знам нито части от къде се вземат, нито цените как са.. една тойотка АЕ86 сега се продава евтино ама не се престрашавам нещо..
мен ме е страх да започна друга марка/модел щот не знам нито части от къде се вземат, нито цените как са.. една тойотка АЕ86 сега се продава евтино ама не се престрашавам нещо..
Follow your own star...
Публикувано 03 юли 2012 - 22:16
Защото ми е много лесно намирането на части за БМВ и знам какво може да се бодне в акулката направо plug & play за да стане с механика от средата на 90те години. Т.е. модерен мотор, електроника, кутия, но в купето на класика.
Ама ако не намеря купе, нищо няма да почна то е ясно
Ама ако не намеря купе, нищо няма да почна то е ясно
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА