ее не тоя път напрао ме заби в стената
ако това найстина е вярно и ако го видя при теб да знаеш че имаш потенциален клиент 
Ма ти ако си мислиш, че се бъзикам, да знаещ, че много грешиш...
Сипвай вода в чистачките, или там каквото имаш под ръка, без значение на цвета. Ако ти излезе надпис че имаш ниско ниво на охладителната течност, пак доелй вода в чистачките, преди да гледаш антифриза, защото аз наиситна имам такъв проблем.
Е да воза си едно шише антифриз да ми пази страх, вече 3-та година. Из архивите има тема по въпроса. Течността на чистачките и охладителната течност са на един контролер, който мери съпротивление. Примерно чистачките са 500 ома, охадителната течност е 1000 ома. Ако съпротивленитето е 500 ома ти трябва вода в чистачките, ако е 1000 ти трябва антфриз, ако е 1500 ти трабват и двете, обаче ако се е прецакал датчика на някое от дете и съпротивлението му е отхвърчало над 1500 винаги ти трябват и двете(както е при мен с чистачките). За съжаление, за да стигна до датчика на чистачките трябва да разглобя половината предница плюс 200 кинта датчик, та си возя шише антрфиз за по-лесно.
EDIT: ми правопис, като на несветеща Нокия от Кризата...
Този пост е редактиран от mradulov: 02 юли 2012 - 22:27