ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 25 май 2010 - 17:56
Брях - отдавна не сте чатили, явно празниците са дошли в повече
Отправям едно питане,не се надявам на отговор ама все пак,та както писах в една друга тема, преди седмица някъде сменях крушки по таблото,въпроса ми е дали някой е виждал някъде вграден диод в долупоказания цокъл,че ми се ще по беличко да светне таблото.Има ги в ибея ама 40$ за тази козметика не ми се дават.
Отправям едно питане,не се надявам на отговор ама все пак,та както писах в една друга тема, преди седмица някъде сменях крушки по таблото,въпроса ми е дали някой е виждал някъде вграден диод в долупоказания цокъл,че ми се ще по беличко да светне таблото.Има ги в ибея ама 40$ за тази козметика не ми се дават.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 25 май 2010 - 19:16
Стъкленото балонче би трябвало да може да се измъкне напред и да се замени с диод.
Проблема при диодите е, че светят само напред. Пробвано.
Може би нещо подобно ще върши повече работа.
6 парчета за 12 гущера с фрии шипинг.
Найс а?
Проблема при диодите е, че светят само напред. Пробвано.
Може би нещо подобно ще върши повече работа.
6 парчета за 12 гущера с фрии шипинг.
Найс а?
Публикувано 25 май 2010 - 20:06
Найс найс,ама...
Братле това крушленце дето съм го постнал е 2-3мм в диаметър,айде диод с повече гимнастика може и да влезе,ама нали и резисторче трябва...
Това което предлагаш има ли размери?
Братле това крушленце дето съм го постнал е 2-3мм в диаметър,айде диод с повече гимнастика може и да влезе,ама нали и резисторче трябва...
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 25 май 2010 - 20:49
Чак пък 2-3 мм не са. Виждал съм наживо такива крушлета, около 5 мм. са.
Ето нещо по-подходящо.
Ето нещо по-подходящо.
Публикувано 25 май 2010 - 20:51
Публикувано 25 май 2010 - 21:11
Топ 10 Sites in Bulgaria според Аlexa.
1 google.bg
2 facebook.com
3 google.com
4 vbox7.com
5 youtube.com
6 abv.bg
7 zamunda.net
8 dir.bg
9 wikipedia.org
10 yahoo.com
Фейсбук все още гони чичо гугъл за България де диша му яко във врата.
1 google.bg
2 facebook.com
3 google.com
4 vbox7.com
5 youtube.com
6 abv.bg
7 zamunda.net
8 dir.bg
9 wikipedia.org
10 yahoo.com
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 26 май 2010 - 00:01
Какво е фейсбук? Да не е там дето абитюрентите с и пишат домашните и матурите?Топ 10 Sites in Bulgaria според Аlexa.
1 google.bg
2 facebook.com
3 google.com
4 vbox7.com
5 youtube.com
6 abv.bg
7 zamunda.net
8 dir.bg
9 wikipedia.org
10 yahoo.com
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 26 май 2010 - 01:55
Найс найс,ама...
АутоМания на Козлодуй ... ( ей тука точно се намира магазина : http://www.bgmaps.co...9...15784&tip=1 )
там има и от пиле мляко ...
отиваш с крушката която си показал и ти намират диодна ...
миналия път като ходих пред мен имаше 1 момче си купи диоди .. като в ръката си носеше обикновена да покаже какъв цокъл му трябва ...
попитах го за какво са му .. той каза за таблото .. че сега ще ги монтира , ако искам мога да гледам как става
беше разглобил каквото трябва .. и о боже таблото светна в червено
Таблото на в202ката ми е точно с такива диоди , ако имаш интерес ще направя тези дни 1 - 2 снимчици и ще постна
По думите на момчето което ми прави таблото проблема е бил в това крушките да светнат .. защото бенца ми ги е мислил за игорели
ама щом е станало значи има решение
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 27 май 2010 - 21:20
В шок съм
Не казвам за ...или против - за новата версия, а само ...в шок съм
Как ще накараме потребителите да пишат на ....Кирилица
Поздрави
Не казвам за ...или против - за новата версия, а само ...в шок съм
Как ще накараме потребителите да пишат на ....Кирилица
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 27 май 2010 - 21:41
- Потребителите на форума не са от вчера тук
- 90% от сърфиращите в интернет, пишат, четат по форуми и знаят, че в тях се пише на кирилица
- При латиница ще има сеч, както и до сега. Освен при много извинителни причини
а, за форума - на мен много ми харесва
Този пост е редактиран от W140: 27 май 2010 - 21:42
Публикувано 27 май 2010 - 21:47
Айде да ни е честита новата версия на форума и новия сървър, на който е сложен. Още не съм го разгледал и сядам да давам мнение, ама поне на пръв поглед ми харесва. А и все пак това е място, където си говорим. Това е основното.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 27 май 2010 - 21:51
Не рипай такъв
- Потребителите на форума не са от вчера тук
- 90% от сърфиращите в интернет, пишат, четат по форуми и знаят, че в тях се пише на кирилица
- При латиница ще има сеч, както и до сега. Освен при много извинителни причини
а, за форума - на мен много ми харесва
Със забрани и сеч, не се рашават проблеми
В Български - Официален Сайт на Мерцедес-Бенц, менютата да са на латиница, а писмото на кирилица ...ще се смеят и ....абуригените
По-добре го обмислете и вижте възможностите на софтуера
Regards
Публикувано 27 май 2010 - 22:19
за всичко е помислено
http://img517.images...72/80871554.jpg
http://img517.images...72/80871554.jpg
Този пост е редактиран от W140: 27 май 2010 - 22:20
Публикувано 27 май 2010 - 22:34
Публикувано 27 май 2010 - 23:28
В Български - Официален Сайт на Мерцедес-Бенц, менютата да са на латиница, а писмото на кирилица ...ще се смеят и ....абуригените
Спокойно бате Владе, и във форума на Алди е така.............другата, така наречена премиум марка
Нека все пак да имаме предвид, че някои хора са положили доста труд, за да направят това нещо. Плюс това, сега очевидно на новия сървър, форума бачка пъти по-добре. Т.е. доста е по-бърз, което заслужава само адмирации за потрудилите се.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни