ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 19 май 2010 - 23:48
Google се преориентира да прави социална мрежа, Facebook става и търсачка.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 19 май 2010 - 23:55
Пробвах я на фейсбук търсачката, за нищо не става...още..Google се преориентира да прави социална мрежа, Facebook става и търсачка.
А за социална група гугъл, не съм чувала..явно съм изостанала...ако има, тя тепърва ще се развива...
Не бързайте да го отписвате чичко гугъл все още...
Публикувано 20 май 2010 - 00:31
Тези дни ще има напиша подробно инфо от 90-те години как са се развили нещата, ще е постна и тук.
Истината е, че нещата се развиват доста бързо и неусетно за потребителите.
Истината е, че нещата се развиват доста бързо и неусетно за потребителите.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 20 май 2010 - 08:39
За да не отварям нова и специална за въпроса ми тема, ще питам модераторите тук в тази.
Колеги, все се чудя, защо подфорума - раздела за проблеми и ремонти на С класата е единствения скрит за четене, ако не си се логнал. Това ли е най-тайният клас автомобил на МБ, или пък за чийто ремонти много, много не трябва да се чете
Колеги, все се чудя, защо подфорума - раздела за проблеми и ремонти на С класата е единствения скрит за четене, ако не си се логнал. Това ли е най-тайният клас автомобил на МБ, или пък за чийто ремонти много, много не трябва да се чете
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 20 май 2010 - 08:49
За да не отварям нова и специална за въпроса ми тема, ще питам модераторите тук в тази.
Дидо,
не можа ли да предположиш, че това евентуално може да е някакъе пропуск ,
или просто в момента да е било така
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 20 май 2010 - 10:19
Дидо,
не можа ли да предположиш, че това евентуално може да е някакъе пропуск ,
или просто в момента да е било така
Ами без значение е, не ми пречи да се логна, ама ми стана интересно. Всъщност сетих се защо е така. Те Цедките са толкова здрави автомобили, че в раздела Проблеми и ремонти няма кой знае какво да се чете, т.е. дали някой ще се логне или не, е без значение. Просто там проблеми няма, като най много да се види някой съвет за смяна на консумативи или изгоряла крушка
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 20 май 2010 - 10:20
Публикувано 20 май 2010 - 11:55
Мое мнение, винаги един форум печели повече трафик и индексиране от страна на гугъл, когато е "отворен"(търсачките индексират теми и мнения от форума).
А обратният вариант в повечето случай губят и собствениците и потенциалните потребители-ползватели.
А обратният вариант в повечето случай губят и собствениците и потенциалните потребители-ползватели.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 20 май 2010 - 16:30
Мое мнение, винаги един форум печели повече трафик и индексиране от страна на гугъл, когато е "отворен"(търсачките индексират теми и мнения от форума).
Форума го отворихме поради тази причина много преди ти да почнеш да пишеш тук
Относно въпросната секция - пак казвам, допуснат е пропуск, но ако някой смята,
че е лесно администрирането на Форум да заповяда
Все пак се радвам, че Дидо успява да провери, случайно или не,
и да сподели какво според него не е наред
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 20 май 2010 - 20:51
Ей това не мога да си го обясня братче...Гуглето ми е много по-полезен и много по-приложим,а феисбука си е баш "сураттефтер",направо ми е чудно как мои връстници,че и доста по-възрастни направо се вдетеняват там,то са снимки,коментари,ферми мафии....мазало - уникално глупав начин да си губиш времето,направо краста.Ще загубиш последните анализи показват, че Фейсбук има много повече ползватели от старият чичо гугъл.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 20 май 2010 - 21:54
MZT и аз за първи път като влезнах във Фейсбук, почуствах социална мрежа по същият начин, доста време се чудех на тези хора, нормални ли са луди ли са...
Но да ти кажа, доста инфо човек може да намери там, колкото и да е учудващо.
Първоначално ФБ се е използвал (в България) от уебмастъри и сео специалисти, но в последствия е станала най-голямата "клюкарна".
Но да ти кажа, доста инфо човек може да намери там, колкото и да е учудващо.
Първоначално ФБ се е използвал (в България) от уебмастъри и сео специалисти, но в последствия е станала най-голямата "клюкарна".
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 20 май 2010 - 22:52
Тази вечер се каня да гледам новата версия на филма Robin Hood / Робин Худ (2010) в гл. роля Ръсел Кроу.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 21 май 2010 - 08:19
Все пак се радвам, че Дидо успява да провери, случайно или не,
и да сподели какво според него не е наред
Забелязъл съм това много отдавна /да не кажа от поне година/, ама не съм повдигал въпроса, защото да се логна за да прочета, не ми коства нищо. Просто като отворя форума и погледна подфорумите за моделите, това се набива на очи. Ако говорим за проверка, то се е изразявала само в това, да пробвам да влезна в общите теми и проблеми и ремонти. Тогава съм установил, че за проблеми и ремонти подфорума, респективно раздела е скрит. С оглед на това, проверката не е била случайна, а преднамерена, целенасочена, обективна, всестранна и пълна , с цел констатиране на обстоятелствата около този подфорум и в частност достъпът до него
Обективна: всички "за" и "против" възможната версия за скриването на подфорума
Всестранна: всички възможни версии, свързани с поведението на съответния модератор
Пълна: да се вземат предвид всички релевантни /относими/ факти към случая.
За констатациите от проверката е изготвен доклад, който е изпратен по компетентност за предприемане на действия от съответните органи.
Днес Министерския съвет ще излезне с официално становище по случая.
Публикувано 21 май 2010 - 14:01
Форумът има над 140 раздела... изпуснал съм го.За да не отварям нова и специална за въпроса ми тема, ще питам модераторите тук в тази.
Друг път като има такъв проблем - недей в чат темата да го пишеш, че я чета от дъжд на вятър, като ми остане време - драсни една лична бележка.
А това трябва да е вече оправено - провери го моля те.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 21 май 2010 - 14:49
Форумът има над 140 раздела... изпуснал съм го.
Друг път като има такъв проблем - недей в чат темата да го пишеш, че я чета от дъжд на вятър, като ми остане време - драсни една лична бележка.
А това трябва да е вече оправено - провери го моля те.
Вече всичко е ОК
10 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 10 гости, 0 анонимни