ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 01 юни 2010 - 20:20
Гледам излезнал е филма Prince of Persia: The Sands of Time / Принцът на Персия: Пясъците на времето (2010) ще се пробвам тази вечер да го гледам.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 01 юни 2010 - 20:42
чух, че бил провал тоз филм
Публикувано 01 юни 2010 - 21:16
Не знам...противоречиви мнения има в интерес на истината. Ще се пробвам да го гледам, качеството е задоволително, ще напиша след това моето лично мнение.чух, че бил провал тоз филм
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 01 юни 2010 - 21:21
Тези дни мислех да се правя на Хитър Петър, но нещо не стана работата.
Правих си сметка да си купя масло двигателно на Лукойл 10W40(24лв 10W40 4литра го гледах по бензиностанциите ), но нещо ме хвана шубе и взех отново на Мобил 10W40 от Бош Пловдив, та да ми е мирна главата.
Правих си сметка да си купя масло двигателно на Лукойл 10W40(24лв 10W40 4литра го гледах по бензиностанциите ), но нещо ме хвана шубе и взех отново на Мобил 10W40 от Бош Пловдив, та да ми е мирна главата.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 02 юни 2010 - 08:25
Абе филма си е супер!
Има така интрига,и таз прицесата е нема такава красота,е като за филма са я направили,ама deam ...
Има така интрига,и таз прицесата е нема такава красота,е като за филма са я направили,ама deam ...
Публикувано 02 юни 2010 - 20:20
Офф, как ме дразните с този филм...
И на мен ми се ходи , ама имам изпит в събота и ако не го взема ще се самонакажа да не го гледам..
И на мен ми се ходи , ама имам изпит в събота и ако не го взема ще се самонакажа да не го гледам..
Публикувано 03 юни 2010 - 08:04
И много ще изпуснеш ...
Бива филма,има интрига,нещо да те кара да го гледаш ...
Успех на изпита,ама отиди и на филма
Бива филма,има интрига,нещо да те кара да го гледаш ...
Успех на изпита,ама отиди и на филма
Публикувано 03 юни 2010 - 10:11
Интрига, интрига, колко пък да е тая интрига.
Ш-ш-ш-ш-ш-егувам се. Ш`го глеам.
Публикувано 03 юни 2010 - 10:53
Интрига, интрига, колко пък да е тая интрига.
и аз ама кат излезне с добро качесто из торентите
В последно време "Мисия-та.." е единственият филм дето съм давал пари да го гледам и то най-вече щот е БГ та да спонсорирам
Публикувано 03 юни 2010 - 10:58
Ми на мен ми бе интересен!
Ще видиш към края какво се случва
Препоръчвам го!
Ще видиш към края какво се случва
Препоръчвам го!
Публикувано 04 юни 2010 - 19:19
Колеги,някой да ми препоръча добър гумаджия?
Днес ходих до Казичене при Иван да си проверя гумите и да си подготвя старите джанти за реставриране.Реших да си балансирам гумите тъй като съм минал 2500км. откакто съм ги купил и,о чудо,на една от гумите от вътрешната страна два големи балона и един трети на път.Балоните са близо до протектора.Естествено отивам в Диана в Долни Богров откъдето съм ги купил април месец и са още в гаранция.И какво мислите че стана,свалиха гумата прегледаха я,между другото отвътре нама никакви цепнатини или прожулено или каквито и да е индикации че с гумата е скачано.Обадиха се на специалист от Гудиър и му обясниха за какво става въпрос,естествено не пред мен,а на саме.След това със смесица от няколко шопски диалекта и с небивала простащина от страна на "работниците" специалисти доста грубо бях посъветван,цитирам:
-Оди си рипай у дупките,нема да ни праиш тука на балъци.
Поисках да ми бъде направен протокол с констатирана повреда от моя страна,тъй като гумите са още в гаранция,и познайте какво ми отговориха,цитирам
-Аре бегай докато можеш оти знаеш ли коя е шефката,и ако много знаеш че ти бъде взет мерцедеса,аре у лево,бегай.
Затова ще предпочета ако някой знае кадърен гумаджия нека да сподели къде да отида и дали утре работи.За сега ми казаха че този тип балони могат да ги направят само при гумаджийте при "Тих Труд" в Дружба.
Колеги не ходете в Диана.Един колега преди време беше писал нещо подобно,но тогава не му обърнах внимание,но сега напълно му вярвам.
Поздрави.
Днес ходих до Казичене при Иван да си проверя гумите и да си подготвя старите джанти за реставриране.Реших да си балансирам гумите тъй като съм минал 2500км. откакто съм ги купил и,о чудо,на една от гумите от вътрешната страна два големи балона и един трети на път.Балоните са близо до протектора.Естествено отивам в Диана в Долни Богров откъдето съм ги купил април месец и са още в гаранция.И какво мислите че стана,свалиха гумата прегледаха я,между другото отвътре нама никакви цепнатини или прожулено или каквито и да е индикации че с гумата е скачано.Обадиха се на специалист от Гудиър и му обясниха за какво става въпрос,естествено не пред мен,а на саме.След това със смесица от няколко шопски диалекта и с небивала простащина от страна на "работниците" специалисти доста грубо бях посъветван,цитирам:
Поисках да ми бъде направен протокол с констатирана повреда от моя страна,тъй като гумите са още в гаранция,и познайте какво ми отговориха,цитирам
-Аре бегай докато можеш оти знаеш ли коя е шефката,и ако много знаеш че ти бъде взет мерцедеса,аре у лево,бегай.
Затова ще предпочета ако някой знае кадърен гумаджия нека да сподели къде да отида и дали утре работи.За сега ми казаха че този тип балони могат да ги направят само при гумаджийте при "Тих Труд" в Дружба.
Колеги не ходете в Диана.Един колега преди време беше писал нещо подобно,но тогава не му обърнах внимание,но сега напълно му вярвам.
Поздрави.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 04 юни 2010 - 21:06
Колега
с/у мол Сердика има 1 гумаджийница много съм доволен ..
4 гуми .. демонтаж на стари .. монтаж на нови .. баланс .. и всичко от до -45 лева ми взеха
еми нямам ядове до ден днешен
Ако идваш от Румънското посолство на светофара си направо ... отдясно гледаш и виждаш "Тайерс Груп"
това са твоите хора .. няма да те върнат ...
Ако там не те хареса нещо имам гумаджия който е на моята улица и прави чудеса с каквито и да е гуми ...
и е доста евтин - единствения проблем е , че е частник и не работи Събота и Неделя
по негови думи " Почивам си "
Ако пък и тази идея не ти хареса на Семинарията на ъгъла има гумаджийница ..
ако идваш от ЦЦС ... правиш ляв по Св.Наум ( май така се казваше улицата ) на светофара направо ...
от дясната страна ще подминеш спирката на 94 .. продължаваш още направо .. и точно на светофара ще я видиш
Момчетата са от Опел Форума , ако не се лъжа и имат 2 астри Ф турбинирани точно зад 'павилиона' с компресора и машинариите
И там пипат много добре и кафенце пият също
Ако кажеш от кой кв. си ... ще мога да те опътя по добре
Тези са горе долу в моя район и до една съм ги изпитЪл .. кой как работи и що
Това е от мен Може също под моста Чавдар да отидеш в Радиал центъра ..
бързо и качествено работят и не са някакви надути .. там какво пият незнам ..
само страшни неща съм чувал , че правели и то без проблем
Това е от мен
УСПЕХ !
с/у мол Сердика има 1 гумаджийница много съм доволен ..
4 гуми .. демонтаж на стари .. монтаж на нови .. баланс .. и всичко от до -45 лева ми взеха
еми нямам ядове до ден днешен
Ако идваш от Румънското посолство на светофара си направо ... отдясно гледаш и виждаш "Тайерс Груп"
това са твоите хора .. няма да те върнат ...
Ако там не те хареса нещо имам гумаджия който е на моята улица и прави чудеса с каквито и да е гуми ...
и е доста евтин - единствения проблем е , че е частник и не работи Събота и Неделя
по негови думи " Почивам си "
Ако пък и тази идея не ти хареса на Семинарията на ъгъла има гумаджийница ..
ако идваш от ЦЦС ... правиш ляв по Св.Наум ( май така се казваше улицата ) на светофара направо ...
от дясната страна ще подминеш спирката на 94 .. продължаваш още направо .. и точно на светофара ще я видиш
Момчетата са от Опел Форума , ако не се лъжа и имат 2 астри Ф турбинирани точно зад 'павилиона' с компресора и машинариите
И там пипат много добре и кафенце пият също
Ако кажеш от кой кв. си ... ще мога да те опътя по добре
Тези са горе долу в моя район и до една съм ги изпитЪл .. кой как работи и що
Това е от мен Може също под моста Чавдар да отидеш в Радиал центъра ..
бързо и качествено работят и не са някакви надути .. там какво пият незнам ..
само страшни неща съм чувал , че правели и то без проблем
Това е от мен
УСПЕХ !
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 05 юни 2010 - 13:49
Колеги,някой да ми препоръча добър гумаджия?
Поздрави.
Случаят е сериозен и би трябвало да е в отделна тема, за което някой модератор може да се погрижи.
И коя е шефката на Диана, че аз не знам, не, че много ме вълнува, но е интересно да чуеш за недосегаеми в днешно време.
По въпроса с гаранцията-в правото си като клиент в ЕС на 2годишна гаранция на всички стоки. Следващата институция на коята можеш да се жалваш е КЗП
Дори да не постигнеш задоволителен ефект от жалбата ще предизвикаш проверка в Диана, а никой не се чувства комфортно при проверки! На теб ще ти отнеме 10-15 мин да опишеш случая и да го пратиш в електронната форма на КЗП.
В тази държава за това сме на тоя хал, щото никой не си търси правата или като ги потърсиш се огъваш лесно или махаш с ръка, че не ти се занимава. Мародерите точно на това се надяват и това очакват!
Успех!
Публикувано 05 юни 2010 - 14:02
Точно това му казах днес и аз... Обаждането даже е безплатно.Хората си търсят правата и за 10лв. и за отказан касов бон,камо ли за гума на цена от 274лв/бр. Така че Павка след като се видиш с представителя на GOOD YEAR,ако и той се направи на дръж ми шапката(което най-вероятно,ще стане) се обаждаш в КЗП.Отделно от това имаш всички бележки фактури и прочие бумаги.Случаят е сериозен и би трябвало да е в отделна тема, за което някой модератор може да се погрижи.
И коя е шефката на Диана, че аз не знам, не, че много ме вълнува, но е интересно да чуеш за недосегаеми в днешно време.
По въпроса с гаранцията-в правото си като клиент в ЕС на 2годишна гаранция на всички стоки. Следващата институция на коята можеш да се жалваш е КЗП
Дори да не постигнеш задоволителен ефект от жалбата ще предизвикаш проверка в Диана, а никой не се чувства комфортно при проверки! На теб ще ти отнеме 10-15 мин да опишеш случая и да го пратиш в електронната форма на КЗП.
В тази държава за това сме на тоя хал, щото никой не си търси правата или като ги потърсиш се огъваш лесно или махаш с ръка, че не ти се занимава. Мародерите точно на това се надяват и това очакват!
Успех!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни