ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 14 May 2010 - 21:34
TNT
I'm dynamite...
За който не е бил на концерта, само може да съжалява, че не е бил на терасата ми!
Аз продължавам с концерта...
I'm dynamite...
За който не е бил на концерта, само може да съжалява, че не е бил на терасата ми!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 14 May 2010 - 21:42
TNT
I'm dynamite...
П.С.
На Мадона концерта беше много от към звук в сравнение с това дето сега слушам.
Posted 14 May 2010 - 22:11
Мадона е на светлинни години...ех, спомени...Мадона на Уембли, Мадона на Васил Левски...Мадона на една ръка от мен..
И е любимата ми тема на разговор..
П.П. А някой ще ходи ли на Елтън Джон, че смятам да го уважа и него?
Posted 14 May 2010 - 22:22
смятам да го уважа и него?
Точно него бая са го уважавали..............отсекъде
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Posted 14 May 2010 - 22:36
Некаква грешка се е получила, както е видно.Мадона е на светлинни години...ех, спомени...Мадона на Уембли, Мадона на Васил Левски...Мадона на една ръка от мен..
В П.С. пишеше че на Мадона концерта беше много ЗЛЕ от към звук в сравнение с тоя.
Зарята на края на AC/DC направо ме накара да съжалявам е съм на терасата...
Posted 15 May 2010 - 06:55
Некаква грешка се е получила, както е видно.
В П.С. пишеше че на Мадона концерта беше много ЗЛЕ от към звук в сравнение с тоя.
Е, видно...аз не видях да пише зле, ама няма значение...
Не знам как се е чувало от страни, но там,където бях аз си беше перфектно.
Posted 15 May 2010 - 08:15
може да е гей, но пее хубаво. но аз не съм му заклет фен, че да му ходя на концерти.. Аз лично не се водя от това дали на изпълнителя му ума нещо по-така..Точно него бая са го уважавали..............отсекъде
вчера разбрах че Gotan Project ще имат концерт, но е твърде късно вече.
Posted 15 May 2010 - 08:50
TNT
I'm dynamite...
а ти случайно да се сети да ни поканиш на терасата
Posted 16 May 2010 - 01:02
AutoBild показа Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing
Заместникът на SLR McLaren е разработен от подразделение AMG на Mercedes-Benz и ще бъде с разположен отпред двигател V8 с обем 6.3 литра и мощност 571 к.с.
Ето малко видео Mercedes-Benz SLS AMG, The New Gullwing
Заместникът на SLR McLaren е разработен от подразделение AMG на Mercedes-Benz и ще бъде с разположен отпред двигател V8 с обем 6.3 литра и мощност 571 к.с.
Ето малко видео Mercedes-Benz SLS AMG, The New Gullwing
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Posted 17 May 2010 - 07:30
Posted 17 May 2010 - 10:54
......преди 6-7 месеца (най-малко, ако не се лъжа на изложението във Франкфурт 2009)AutoBild показа Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing.......
Също е и Safety Car във Ф1 от началото на сезона (вчера, след като излиза 4 пъти, май всеки път даваха една камера от вътре и звука беше.... )
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Posted 17 May 2010 - 16:49
Да точно така е, но има доста трансформации на модела.......преди 6-7 месеца (най-малко, ако не се лъжа на изложението във Франкфурт 2009)
Също е и Safety Car във Ф1 от началото на сезона (вчера, след като излиза 4 пъти, май всеки път даваха една камера от вътре и звука беше.... )
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Posted 17 May 2010 - 16:51
Рони Джеймс ДИО !
... вечна му памет!
http://www.facebook....lRonnieJamesDio
Лека му пръст.
Тази коварна болест рака почти не прощава на никой.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Posted 17 May 2010 - 22:29
“Гледам(чета) и не вярвам на ушите си!!!”
Лидерите на Русия може да сменят мерцедесите със "ЗИЛ" бреххх, този свят вече е извъртял на 100 процента.
Лидерите на Русия може да сменят мерцедесите със "ЗИЛ" бреххх, този свят вече е извъртял на 100 процента.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Posted 18 May 2010 - 21:19
That which starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)