Васко нали твоята цел е да пуснеш колата за продажба ?
Доколкото разбрах ти искаш да продадеш.Значи като се появи купувач вместо да му я прехвърляш колата, ти му правиш генерално пълномощно за безвъзмездно ползване на автомобила и също така това пълномощно му дава право да я продава колата както на себе си (някой ден, ако пожелае) така и на друг.Като му кажеш на купувача, че не е заведена в данъчното мисля, че той ще се съгласи на този вариант.И аз да купувам автомобил и аз бих го взел така.....с възможност да не плащам данъци.Данъка го изискват за ГТП, но както всички знаем......начини има много за минаване на ГТП без данък.Единствения недостатък на тази работа е че колата остава на твоето име и недай си Боже да направят някоя глупост и теб ще те търсят.
е това малко ли е? на всяка камера първо теб ще викат, ако случайно удари някои и избяга - теб ще търсят, ако извърши грабеж, убииство и т.н. - теб ще търсят и ходи доказваи после на кой си дал колата... и не забравяи че един слънчев ден у данъчното ще се светнат и ще кажат - оууууу тоз господин дължи данъци от еди кога си та до днес, барабар с лихвите, а това че колата не е в теб, тях не ги вълнува...