Адаш не знам каква банка са ограбили,ама все едно некАв дилър станах...знам,че нямат право да ровят,ама стъписан пък и всичко ми е ОК,та не съм ги спирал,и като извадиха този диоден фенер ми стана мноо тъпо,все едно съм на разпит.
По-добре да им съдестваш, иначе само губиш време и неприятности си създаваш. Вярно, не е приятно, ама се постави на тяхно място, няма как да знаеш дали спрения е светсен или не, преди да си проверил. Ако се напънеш за права могат да те арестуват за неспазване на полицейска разпоредба, което е глупост, ама ще висиш в някое районно.
Предполагам го знаещ вица дето един си кара с превишена скорост и го спират полицаите:
- За къде си се рабурзал бе господине?
- Ми за къде, с кило хероин, два калашника на задната седалка и труп в багажника за къде ли да бързам?!?
Полицаите се ошашкали, извадили го от колата, заключили го и го оставили да лежи до колата и извикаи специалните части.
Пристигат маскираните, проверяват колата, обаче нито дрога, нито оръжие, нито труп в багажика, а шофьора подвиква лежейки по лице на земята:
- А сега ако ви кажат, че съм карал с превишена скорост ще им повярвате ли?