Втория волан ме кефи повече, въпреки, че и двата имат недостатъци точно в центъра...Втори въпрос: Къде продават тънък черен дунапрен, че май ще сложа най-накрая задните подглавници, а така и така ще свалям алкантарената кора, мисля да оправя капаците на говорителите!
Илиянски, бро, първия волан мноо пара искат, ще ми седне едни 400лв. с претапицирането... А иначе сега съм с втория и така ще изглежда след претапициране!
Не искам мулти волани, не ми се занимава с кабели повече!
Автопилота си върви идеално, а музиката няма дистанционно, така че ми е безпредметно!
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 18 ноември 2011 - 00:25
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 18 ноември 2011 - 00:35
CLK-то струваше толкова заради странните цветове. Кафявото беше някаква еленова кожа, поне само от нея имаше такъв цвят.
Другото сивкаво и то не беше обикновено.
А сега ше ми струва 150лв, за втория волан пак във Вилнер, а и имам още един оборотен от втория тип, останал от едно време с още един бег.
И затова се чудя дали да не направя маниащина от втория тип и ще ми остане никелираната оригинална табелка SRS Airbag....
A тя много ме кефи
Докато за първия злоупотребяват с цената...
Другото сивкаво и то не беше обикновено.
А сега ше ми струва 150лв, за втория волан пак във Вилнер, а и имам още един оборотен от втория тип, останал от едно време с още един бег.
И затова се чудя дали да не направя маниащина от втория тип и ще ми остане никелираната оригинална табелка SRS Airbag....
A тя много ме кефи
Докато за първия злоупотребяват с цената...
Публикувано 18 ноември 2011 - 00:46
Аз също съм за първия твърдо!
Публикувано 18 ноември 2011 - 01:10
Според мен втория повече ще приляга на тройката.
Луд умора нема, само се поти

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 18 ноември 2011 - 08:51
Първия е много як и бих предпочел него. В крайна сметка всичко е въпрос на вкус, така че реши за тебе си без да го мислиш много.
Публикувано 18 ноември 2011 - 10:32
2рия вариант
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 18 ноември 2011 - 10:41
Аз съм за първия, ама като гледам - мненията са 50:50 - нямаше ефект от допитването ти 
Аз не виждам нито първия, нито втория да е мултиволан? Първия има място за бутони, ама ги няма!
Аз не виждам нито първия, нито втория да е мултиволан? Първия има място за бутони, ама ги няма!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 18 ноември 2011 - 11:12
Илия, и двата имат опция за Мулти, но мултито управлява автопилота, телефона и ЦД-то. (а фабрично не го имало в Е36, но може да се подкара без проблеми).
Мултитата идват от други модели просто. Дебелия се слага от Е39 5та серия, трилъчевия идва от следващия модел 3ка. И дввете трябва да са преди 98ма година, понеже след това преместват лентовия кабел на конзолата, а не на волана.
Тъй като фабричен телефон не ми се слага, само ще ми заема барчето за кафе, Бекера е трудно да се управлява от волана (но не невъзможно, а ми е безсмислено), а автопилота е лостче точно до тях... реших че бне ми се занимава със още светещи неща в колата, въпреки че изглеждат много красиво.
Да, мненията верно са 50:50. Хубавото на първия е, че е по-тежък и малко по-лесно се кара.
Хубавото на втория е, че недай се Боже отвори бега, го намирам за 1 телефон разговор. Докато бега на дебелия волан няма намиране.
Още по-хубавото е, че втория ще ми излезе мнооооого евтино да го направя така като на снимките, а също се води Sports Wheel. Този втория на снимките е Euro M3 Sports Steering wheel. В щатско явно не е много разпространен, щото много му се кефят.
Мултитата идват от други модели просто. Дебелия се слага от Е39 5та серия, трилъчевия идва от следващия модел 3ка. И дввете трябва да са преди 98ма година, понеже след това преместват лентовия кабел на конзолата, а не на волана.
Тъй като фабричен телефон не ми се слага, само ще ми заема барчето за кафе, Бекера е трудно да се управлява от волана (но не невъзможно, а ми е безсмислено), а автопилота е лостче точно до тях... реших че бне ми се занимава със още светещи неща в колата, въпреки че изглеждат много красиво.
Да, мненията верно са 50:50. Хубавото на първия е, че е по-тежък и малко по-лесно се кара.
Хубавото на втория е, че недай се Боже отвори бега, го намирам за 1 телефон разговор. Докато бега на дебелия волан няма намиране.
Още по-хубавото е, че втория ще ми излезе мнооооого евтино да го направя така като на снимките, а също се води Sports Wheel. Този втория на снимките е Euro M3 Sports Steering wheel. В щатско явно не е много разпространен, щото много му се кефят.
Публикувано 18 ноември 2011 - 18:54
http://www.prospeed.bg/bg/product/4207
някой с блокаж си вземеме маслъце на партия ?
1л за мене
1 за него
някой с блокаж си вземеме маслъце на партия ?
1л за мене
1 за него
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 18 ноември 2011 - 19:55
С кума като пийнеме по две ракии у нас, все ни е слаба музиката. И все ми се кара.
Накрая реших да взема това . Доста изчетох по форуми, много ги препоръчват. Искам да се раздрънчат прозорците и да не криви (почти).
Моля някой да ме подкрепи, или да ме разубеди, че утре съм във Виртуална зона да ги купувам.
П.С. Бюджета е около 100 лв.
Накрая реших да взема това . Доста изчетох по форуми, много ги препоръчват. Искам да се раздрънчат прозорците и да не криви (почти).
Моля някой да ме подкрепи, или да ме разубеди, че утре съм във Виртуална зона да ги купувам.
П.С. Бюджета е около 100 лв.
Публикувано 18 ноември 2011 - 20:19
Пълен боклук ама вдига джангър.Моя съвет е отиди до Технополис и виж там има поне 10 модела да си избереш на живо.
Публикувано 18 ноември 2011 - 20:21
Танасов......моя съвет е само да не се разколебаваш 
Треа яко джабала да се вдига
Треа яко джабала да се вдига

By Batev
Публикувано 18 ноември 2011 - 20:51
Тука Танасов играе филма:
Като взимах нещо да е качествено , няма среден вариант .
Така че се оглеждай за нещо яко
Като взимах нещо да е качествено , няма среден вариант .
Така че се оглеждай за нещо яко

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни
-
Google (2)

Виж ГАРАЖА