ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 17 ноември 2011 - 22:09
Това истински хром ли е или сребриста боя? Аз се чудя за едно хромиране, ама имам предвид - истинско - шлайфане, полиране, медна баня, полиране, никел, полиране, хром, полиране, хром, полиране, хром, полиране, пастиране... ако имам 5 джанти - едната за огледало вкъщи
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 17 ноември 2011 - 22:18
Ти не си човек бре! После верно само за домашни огледала ще може да ги ползваш, що с нашите пътища...Това истински хром ли е или сребриста боя? Аз се чудя за едно хромиране, ама имам предвид - истинско - шлайфане, полиране, медна баня, полиране, никел, полиране, хром, полиране, хром, полиране, хром, полиране, пастиране... ако имам 5 джанти - едната за огледало вкъщи
П.С.
С толкова шлайфане, полиране и пастиране ще си стоиш само на медна боя!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 17 ноември 2011 - 22:19
Джантите са полирани собственоръчно нямат боя върху тях само чист метал.
Публикувано 17 ноември 2011 - 22:45
Винаги е добре да си имаш 1 4x4 под ръка

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 17 ноември 2011 - 22:47
Разликата между мен и Alipi, гангстера и др. е, че аз няма да ги полирам собственоръчно, а ще си намеря фирма или човек, който да го свърши, а аз само ще се радвам на резултатаТи не си човек бре! После верно само за домашни огледала ще може да ги ползваш, що с нашите пътища...
П.С.
С толкова шлайфане, полиране и пастиране ще си стоиш само на медна боя!
Иначе хрома има едно основно качество - много е устойчив, ако е направен както трябва.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 17 ноември 2011 - 22:59
Ако си мислиш, че управител на захрна плантация, в твоя случай шлайф-полир плантация е човечно...Разликата между мен и Alipi, гангстера и др. е, че аз няма да ги полирам собственоръчно, а ще си намеря фирма или човек, който да го свърши, а аз само ще се радвам на резултата
пък нека ми е зле после.
Иначе хрома има едно основно качество - много е устойчив, ако е направен както трябва.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 17 ноември 2011 - 23:04
Е батко, тая освен да я хвана с "ексцентъра" да пошлайфа - друго кво да правим?
Ама с тоя ексцентър - ще ми счупи баланс машината!
Ще потъркам - аз да не съм в гараж? Вънка е -5 градуса - ако изляза сега да търкам, ще дам фира...
Ама с тоя ексцентър - ще ми счупи баланс машината!
Ще потъркам - аз да не съм в гараж? Вънка е -5 градуса - ако изляза сега да търкам, ще дам фира...
Публикувано 17 ноември 2011 - 23:46
За никелирани джанти не можете да ме навиете, но за разни скрити метални детайли... с най-голямо удоволлствие.
Например капак на глава, спирачни апарати, задно гърне и разни други скрити детайли.
Трябва маниащината да е леко загатната, а не очевидна
Например капак на глава, спирачни апарати, задно гърне и разни други скрити детайли.
Трябва маниащината да е леко загатната, а не очевидна
Публикувано 18 ноември 2011 - 00:02
Джантите са полирани собственоръчно нямат боя върху тях само чист метал.
Ди дииииии и ми скромничиш......по телефона а?
Бро станали са перфектни.......почвам пак да се навивам да ги полирам 19-ките а не да ги боядисвам
Много работа, много труд, и ефекта е невероятен
А джипарката мнооо спретната брее изглежда свежарска мноуу.....със здраве да си я търкаляш
За тва съм се татуирал на гърба
Само там ли ?

By Batev
Публикувано 18 ноември 2011 - 00:08
Братлета, имам естетически въпрос.
Кое от 2те ви харесва повече... Ама чисто естетически.
Не мога да преценя, а се дразня като имам вътрешна дилема. Иначе за предната броня съм решил, че ще сложа една швейцарска М-кова със широки зъби... е така за кеф. прежалил съм едни 100лв. за душевен кеф.
Ама за волана не мога да реша:
Кое бихте предпочели? Сумата за постигането на целта е без значение в случая! Говорим чисто естетически. Да, знам че нямаше да наливам пари... ама ще поседя в БГ до есента поне, а трябва да се забавлявам някак си!

Или това на неговото място?

Кое от 2те ви харесва повече... Ама чисто естетически.
Не мога да преценя, а се дразня като имам вътрешна дилема. Иначе за предната броня съм решил, че ще сложа една швейцарска М-кова със широки зъби... е така за кеф. прежалил съм едни 100лв. за душевен кеф.
Ама за волана не мога да реша:
Кое бихте предпочели? Сумата за постигането на целта е без значение в случая! Говорим чисто естетически. Да, знам че нямаше да наливам пари... ама ще поседя в БГ до есента поне, а трябва да се забавлявам някак си!

Или това на неговото място?

Публикувано 18 ноември 2011 - 00:13
1я ми е любимия ама втори според мен ще стои по добре в твойта 36ца 
По спортен ми се вижда
По спортен ми се вижда
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 18 ноември 2011 - 00:17
Коцка още отсега ти казвам че 1-я е волана който повече на теб ти харесва.Това е твоя волан бро.....белийв ми 
Втория волан е точно по спортен а ти търсиш нещо хем което да не е спортно и да не е чисто посно
Втория волан е точно по спортен а ти търсиш нещо хем което да не е спортно и да не е чисто посно

By Batev
Публикувано 18 ноември 2011 - 00:22
Втори въпрос: Къде продават тънък черен дунапрен, че май ще сложа най-накрая задните подглавници, а така и така ще свалям алкантарената кора, мисля да оправя капаците на говорителите!
Илиянски, бро, първия волан мноо пара искат, ще ми седне едни 400лв. с претапицирането... А иначе сега съм с втория и така ще изглежда след претапициране!
Не искам мулти волани, не ми се занимава с кабели повече!
Автопилота си върви идеално, а музиката няма дистанционно, така че ми е безпредметно!
Илиянски, бро, първия волан мноо пара искат, ще ми седне едни 400лв. с претапицирането... А иначе сега съм с втория и така ще изглежда след претапициране!
Не искам мулти волани, не ми се занимава с кабели повече!
Автопилота си върви идеално, а музиката няма дистанционно, така че ми е безпредметно!
Публикувано 18 ноември 2011 - 00:25
!
Илиянски, бро, първия волан мноо пара искат, ще ми седне едни 400лв. с претапицирането...
Ааааа чей малко.......бро......ти каза, че цената няма значение
А пък и знам, че като ти влезе мухата в главата и 1000 лева да струва, ще ги прежалиш
И нормалните хора дават за претапициране по 100 лева на волан......ама ти даде 250 за ЦЛК-то нали бро

By Batev
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА