ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 20 септември 2011 - 21:44
И ти ли Бруте?!?
Б@ф мааму, нема влизам повече тука
Хамъре, бате , знам аз че има чалъм да знаете къде съм
Вервайте ми, много исках да се видим и се бях настроил за маса, ама пусти задачи....
Основната причина да сме тук, е че вашето ВИК спряло водата в Симеоново и бащата реши да идваме насам, хем и да си свърши неговата работа тук
Бива ли баш днес да правят ремонт на някакъв f*****g водопровод?!?
Пак ви се извинявам!
Б@ф мааму, нема влизам повече тука
Хамъре, бате , знам аз че има чалъм да знаете къде съм
Вервайте ми, много исках да се видим и се бях настроил за маса, ама пусти задачи....
Основната причина да сме тук, е че вашето ВИК спряло водата в Симеоново и бащата реши да идваме насам, хем и да си свърши неговата работа тук
Бива ли баш днес да правят ремонт на някакъв f*****g водопровод?!?
Пак ви се извинявам!
Публикувано 20 септември 2011 - 21:46
Бааа.. да не чувам такива работи.. стига сега.. какво стана ??
Така се учудих на последния ти коментар , че вместо отговор.. цъкнах да ти редактирам мнението
Таа.. нали това е в кръга на майтапа ?
Така се учудих на последния ти коментар , че вместо отговор.. цъкнах да ти редактирам мнението
Таа.. нали това е в кръга на майтапа ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 20 септември 2011 - 21:59
Никакъв майтап - видиш ли в София някой с айфон , от Варна, да се казва Пешо - веднага го хващаш, слагаш го да седне на маса, вързваш му краката, викаш кой е свободен от клуба и като почнеш да викаш бира след бира на сервитьора - после да не му пука има ли вода или няма в хотела му!
Публикувано 20 септември 2011 - 22:17
Пак ви се извинявам!
Оооооо въобще не се извинявай Бате....не си извинен
Аз тук правя организации за студентки с бири мири и салати....а ти бегаш..........лелеееееее как ме изложи пред дамите
Другия път черпавката ще ти е най малкия проблем
By Batev
Публикувано 20 септември 2011 - 22:18
На мен също ми харесва повече Пирин - по-алпийско е.Аз ходих на Рилските езера ама се качих с лифт до хижата и после обиколихме езерата за норматив.А една Г-Класа си отиде до хижата без проблем,но все пак Г-Класа.Иначе беше доста красиво,но на мен лично повече ми хареса в Пирин
А онзи с Г класата - да го вържеш за нея и да го теглиш до Пионерска.
Галфони, не разбраха, че не там не се ходи с коли.
Публикувано 20 септември 2011 - 22:22
Оооооо въобще не се извинявай Бате....не си извинен
Аз тук правя организации за студентки с бири мири и салати....а ти бегаш..........лелеееееее как ме изложи пред дамите
Другия път черпавката ще ти е най малкия проблем
ААААААААААААААААААААА
ОК, банвам се за ден-два
Отивам да някоя пловдивчанка
Публикувано 20 септември 2011 - 22:26
ААААААААААААААААААААА
ОК, банвам се за ден-два
хехеххе ако таковаш плвдинчанка искаме доказателства и ти е простено
By Batev
Публикувано 20 септември 2011 - 22:29
Що да не се ходи с коли до там? Бирата на гръб ли ще я носиш?На мен също ми харесва повече Пирин - по-алпийско е.
А онзи с Г класата - да го вържеш за нея и да го теглиш до Пионерска.
Галфони, не разбраха, че не там не се ходи с коли.
Питам от гледна точка на човек, който е ходил с джипове до езерата многократно, преди да има лифт.
Качвали сме храна и амбалаж(да се разбира пълен, празен само сме сваляли) за хижата и сме сваляли хора в нужда, оправяли сме пътя и никога не сме навредили на природата, дори сме събирали гняст за към града. Повечето, които се качват с коли правят същото.
Не всеки който стига с кола до езерата е лош, нека да не глобализираме нещата на база единични случаи моля. Автомобила не си изхвърля боклука сам и не прави простоии без шофьор.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 20 септември 2011 - 22:31
Ако ще я учиш на iOS, да знаеш, че е кауза пер тута... они са майноидни...ААААААААААААААААААААА
ОК, банвам се за ден-два
Публикувано 20 септември 2011 - 22:32
Ще, ще, я кажи ти, да ти засилвам ли гумите?!?
Публикувано 20 септември 2011 - 22:37
Ако това за гумите е към мен, да знаеш, че нещо бъркаш, аз гуми не търся, исках да пием по бира...Ще, ще, я кажи ти, да ти засилвам ли гумите?!?
Публикувано 20 септември 2011 - 22:39
Попринцип по Балкана е по-удачно да се ходи пеш пък и някак си въздухът е по-чист.Иначе бирата винаги може да се носи на гърба ,но ако има повече багаж или ако даден човек няма възможност да я качва пеш може да се иде с кола.То тази Г-Класа точно с такава цел май действа качава от долу багаж за хижада.Но трудно някоя кола ще се качи до хижада ако не е джип,защото пътят си е доста неравен,Имаше едно място на което се заредих с положителна енергия.Що да не се ходи с коли до там? Бирата на гръб ли ще я носиш?
Питам от гледна точка на човек, който е ходил с джипове до езерата многократно, преди да има лифт.
Качвали сме храна и амбалаж(да се разбира пълен, празен само сме сваляли) за хижата и сме сваляли хора в нужда, оправяли сме пътя и никога не сме навредили на природата, дори сме събирали гняст за към града. Повечето, които се качват с коли правят същото.
Не всеки който стига с кола до езерата е лош, нека да не глобализираме нещата на база единични случаи моля. Автомобила не си изхвърля боклука сам и не прави простоии без шофьор.
п.п.Сега не разбрах Пешо ти стигна ли до София или ...
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 20 септември 2011 - 22:48
Виждал съм Лада и Москвич(не им знам моделите), паркирани пред хижата и мисля че "джип" не е задлжително изискване за да се стигне до езерата. И двата не-джип автомобила свалиха доста боклук.Попринцип по Балкана е по-удачно да се ходи пеш пък и някак си въздухът е по-чист.Иначе бирата винаги може да се носи на гърба ,но ако има повече багаж или ако даден човек няма възможност да я качва пеш може да се иде с кола.То тази Г-Класа точно с такава цел май действа качава от долу багаж за хижада.Но трудно някоя кола ще се качи до хижада ако не е джип,защото пътят си е доста неравен,Имаше едно място на което се заредих с положителна енергия.
п.п.Сега не разбрах Пешо ти стигна ли до София или ...
Не желая да създавам грешно впечатление, че съм планинар(мразя да ходя пеш повече от 300 метра), качвал съм се и пеш няколко пъти до езерата и до Мусала(7-10 пъти и до Мусала и до езерата), ама това е било, защото не е имало автомобил на разположение...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни