В този форум има духове .
Изчезнал ми е подписа.
Някой дух ми е влезнал в профила и го е изтрил.
Кой ли може пък да е ?!?
Posted 18 March 2018 - 08:43
Изчезнал ми е подписа.
Кой ли може пък да е ?!?
Posted 18 March 2018 - 08:45
На CL-а може да се постави, но е голяма играчка, защото се сменява резервоара.
Моя е 100 литра, а ако сложа такъв от 90, има една специална чупка по средата, която става отвор за хладилник или ски сак.
Ти поне си проверил, аз първо си купих хладилник и тогава разбрах, че няма да стане лесно
Сега си имам един хладилник и чака ако някога си купя кола с място за него (става и на 220ка), или пък ще го продам...ще видим
Posted 18 March 2018 - 10:03
Изчезнал ми е подписа.
Кой ли може пък да е ?!?
Нищо не ти е изчезнало, ако си беше кликнал на чертите дето ти седят в подписа, щеше да разбереш, че ти е смален шрифта просто, а това може да е част от проблемите, които има софтуера на форума, напоследък.
Оправено е
Поздрави
Posted 18 March 2018 - 10:15
Posted 18 March 2018 - 10:49
Да бе не е изчезнало.
Изчезнало е като стой та гледай.
На 1501 страница се вижда на прикачената снимка.
1501 страница за мен.За модоератор е някой друг номер.
п.п. Аз ще си го оправя,но информирам.
Ако говориш за поста с емотиконата, с дяволчето, аз ти го скрих, като счетох, че беше по повод на това, че са сменени снимките в профилите, защото ти отговорих, нямаше нужда от два поста по повода.
А за подписа ти вече ти казах, беше си там, просто със смален шрифт.
Междудругото, на модераторите и администраторите им е само да ти бърникат из профила, щото още сме в детската градина.
Някои хора верно няма какво да правите, та се занимавате с глупости.
Posted 18 March 2018 - 11:08
Posted 18 March 2018 - 12:13
Нещо не се разбираме.
Ако беше го махнал ти щях да ти кажа( или някой друг от екипа ).
Явно трябва да кажа, че както се променят подписи така може и постове да се променят от някой който иска да хакне форума.А като гледам има доста опити.
п.п.Има кво да правя.
За теб нз
Щом не съм те разбрал, извинявам се
Останах с впечатлението, че си мислиш, че някой от екипа си играе с профила ти, наистина не съм те разбрал.
Иначе относно хакването, съмнявам се че има такова, поради това което е променено, но аз не съм специалист, така че само давам мнение.
п.п.
Аз в неделя си почивам, досега играх на Call of Duty , а след малко започвам да си сглобявам мотора
Posted 18 March 2018 - 15:01
Здравейте,
Пристигнали са част от картите на новоприетите членове. Който има време и желание, може да мине през Ла Катедрале, всяка неделя то 11 до 13ч, когато се събираме на кафе и да си вземе лично картата или да даде адрес и телефон и да му се изпрати по куриер, за негова смета:
Мартин Свиленов
Веселин Младенов - предадена лично
Петьо Радичев - по куриер
Галина Камбурова
Николай Гердински
Николай Арбов
Николай Пенчев Петров
Петър Каралилов
Мартин Томов
Николай Цветанов Петров - предадена на Веско
Йордан Динов
Георги Инджов
Александър Йотов
Христо Матаков
Теодора Иванова
Posted 19 March 2018 - 21:54
Posted 19 March 2018 - 22:33
Posted 20 March 2018 - 10:47
За едната реклама и трафик на агитатор24 какви ли не глупави видеа ще направят хората.
Posted 20 March 2018 - 13:08
Абе то и аз мислех да пиша, че няма никаква сходност на елементите (двигатели, износеност, акумулатори и т.н.), ама викам си "карай да върви"...но факта е, че на повечето Мерцедеси акумулаторите са на топло, което е от значение, но другия факт е (Поне от това видео), че всички коли палят на минус 20-30-40 градуса
Posted 20 March 2018 - 18:51
Някой има ли някакви наблюдения в/у тези купета на Хюндай? Заглеждам ги от около седмица - без пари са, имат готин дизайн и интериор, сравнително нови са. Започвам да се замислям за такава ежедневка.
Само дето масово са някакви издъхнали по 105к.с. и чат пат има някой със с 140к.с., което напълно ме устройва.
https://www.mobile.b...14&slink=6ii0b3
https://www.mobile.b...12&slink=6ii0b3
Posted 20 March 2018 - 19:29
Някой има ли някакви наблюдения в/у тези купета на Хюндай? Заглеждам ги от около седмица - без пари са, имат готин дизайн и интериор, сравнително нови са. Започвам да се замислям за такава ежедневка.
Само дето масово са някакви издъхнали по 105к.с. и чат пат има някой със с 140к.с., което напълно ме устройва.
https://www.mobile.b...14&slink=6ii0b3
https://www.mobile.b...12&slink=6ii0b3
Единственото наблюдение, което имам върху такава е, на магистралата веднъж, когато един младеж се напиняше пред мене за да ми покаже колко върви, хубуу, ама имаше стеснения на пътя тогава (преди Пловдив-посока София) и някой беше бутнал една от стойките със знак за посока, та пича мина отгоре с около 100-120 (намали от около 160), след което отби отстрани, аз също и му огледах колата, после го помолих да я премести напред, че там си беше още стеснен участък и егахти купето-нищо му нямаше! Не броя счупената броня (само отдолу), но други видими щети и течове нямаше. Момчето беше Украинец и точно си я беше купил и затова я напъвал толкова...
Та така де-с други думи, здрава машина
Но за тия пари, лично аз бих си взел друго купе
Ето ти и друг вариант, които мен лично ме кефи, защото вътре е като космически кораб
https://www.mobile.b...91&slink=6iiil2
Posted 20 March 2018 - 20:35
Нещо са ми грозни тези Civic-ци, още откакто излязоха, иначе съм чел, че са доста качествени и надеждни.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users