Да се смея ли, да плача ли
Това е кандидатура за работа.Към CV-то( няма да ви го покажа ) има допълнение.
Допълнението:
Документи:
- CV - English
Моята Банкова Сметка:BG62UNCR------и това го крия за по голяма сигурност----!!!!Трябват ми 5500,00ЛВ.
ЕДИН МЕСЕЦ,-за да си ДОИЗКАРАМ всички ДОКУМЕНТИ И да си платя всички ДАНЪЦИ И ТАКСИ И Т.И Т.Н.И Т.
Н.И Т.Н.!!!!И най-късно за ДВА МЕСЕЦА ще ВИ ги върна!!!!Ще си ги УДЪРЖ-
ИТЕ ОЩЕ ПЪРВИЯТ МЕСЕЦ,-като ТРЪГНА!!!!
*******EMERGENCY/СПЕШНО/!!!!*******
СВЕТКАВИЧНО С ГРИФ МЪЛНИЯ ми трябва 5500,00ЛВ.ЗАЕМ,-трябва ми ТРУДОВ ДОГОВОР,-за да тегля Заемът и СВЕТКАВИЧНО С ГРИФ МЪЛНИЯ
ДА ГО ВЪРНА!!!!Трябва ми СТАБИЛНА Работа!!!!Трябва да си изкарам И Професионалната Компетентност За Превоз на Пътници И Дигиталната Карта За Тахограф И За ADR ВСИЧКИ НИВА И Т.Н.И Т.Н.И Т.Н.И Т.Н.!!!!
Относно Стажът:Да предположим,че имам Мой Собствен Автобус И TIR,-Да предположим,че имам Моя Собствена Консултантска Фирма И Мой Собств-
ен Business,-тогава,-на КОГО ще трябва да обяснявам,-каквото и да е било,-то при положение,че съм от ПЕТ Годишен по Камионите и че през Годините им Движех И Въртях Бизнесите на Разни Знайни и Незнайни Субе-
кти и Фирми!!!!
Освен това,-СТАЖЪТ,-засяга,Само,-Единственно И Изцяло МЕН!!!!
Относно Препоръките:Като отида при Saint Peter/Свети Петър/,-ще си сверя Моите Тефтери с Неговият!!!!Абсолютно Всичко в Този Живот и на Този Свят,-става само,единственно и изцяло Със Връзки,-ON THE SECOND WAY/ПО ВТОРИЯТ НАЧИН/,-С Божа Благословия И Т.Н.И Т.Н.И Т.Н.И Т.Н.!!
Относно Висшето Образование,-ИМАМ ГИ МИНИМУМ ДЕСЕТТИНА ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ,-и то AT THE CLEAR ENGLISH LANGUAGE,-СВИШЕ!!!!
В Реалният Живот,-Joker/Джокер/,-Обади се на Приятел,-Няма,-Няма И При-
ятели!!!!Работа Не се Дава,-Работа се Създава,-Онова,-което НЕ става с Па-
ри,-Става и то,-ама с Адски Много Пари!!!!
И съвсем не на последно място:В едни такива моменти се разбира КОЙ-КОЙ
Е,-КОЙ Е ЧАВЕК И КОЙ НЕ Е.........!!!!През Цялият си Съзнателен ЧОВЕШКИ ЖИВОТ/от ЧЕТИРИ ГОДИШНА Възраст/,-ИМАМ ЖИВИ СВИДЕТЕЛИ/,-АЗ на КОГОТО С КАКВОТО МОГА,-ПОМАГАМ!!!!Иначе на МЕН ми е Ясна ЧОВЕШКАТА ПРИРОДА:Ако НЕ дай си Боже,-Човек ПАДНЕ,-Следващият след Него,-НЕ само,че няма да му подаде РЪКА ами ще му БИЕ И ШУТЪТ И ТО СЪС ЗАСИЛКА!!!!
Има една истина,която гласи:"-По Делата им ще ги Познаете!!!",-във смисъл,-
че Достойните ЧОВЕЦИ,-НЕ обръщат Гръб,-Не подвиват Опашка и Не бягат
яко дим!!!!В едни такива моменти си личи,-КОЙ-КАКЪВ ЧОВЕК Е!!!!
АЗ СЪМ ДОСТОЕН ЧОВЕК,-А ВИЕ????
*******A GENERAL WARRANT OF ATTORNEY!!!!*******
*******ENTREPRENEUR!!!!*******