Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#2116 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 20 май 2011 - 13:48

Не са виновни управляващите,защото ние сме ги избирали през годините.
Докато Българинът не си промени мисленето няма как да стане,драги колеги.
Когато народа се промени,тогава ще видиме как бързо могат да се оправят нещата.Мисленето на Българина е разковничето към прогреса на целия народ.
Живи и здрави и нека господ бъде с нас.

Точно управаляващите са виновни Павка

защото са безочливи,нагли ,лъжливи копелета,които нямат капка съчувствие или какъвто и да било морал-ВСИЧКИ-не зависимо дали е бил свестен човека-влезе ли там-край

..още я помня оная овца наскоро дето казваше"ми аз не сипвам гориво-не знам колко струва...имам шофьор-тои сипва"(относно скъп ли е бензина и що си ходи с служебната кола до родния град)-и това е от дУпетатка на 30ина години....и изобщо...

а това дали сме ги избирали точно ние-пак е под въпрос-мнозинството в България са пенсионери и именно те бяха решаващи в повечето случаи-докато не се забрани на пенсионерите да гласуват и не направят гласуването ЗАДЪЛЖИТЕЛНО-няма как да кажем ,че ние сме ги избрали

що толкова години всяко ново народно събрание като почне-първото което си гласуват е увеличение на заплатите?!?!,,,що Господина Кушлев-стар и достолепен уж мъж-си е взимал по 9000лефчета заплатка,че си и уредил около 20ина роднини и близки в подопечната му комисия-и то не какви-ами директори...що нищо не му се случва?!?!?

що Доган си прави квото си иска когато си иска и чак наглее и се смее-пак безнаказано...?!?

що Бат Ви Бойко колкото повече го гледам-толкова повече си спомням за Тато-маниери..хора около него..посрещанки...мазняри и гъзолизци...едно такова АВТОРИТАРНО се държи премиера.."аз това....аз онова..."..назначавам-уволнявам..бия .."и т.н.

ама нищо де-поне от няколко години насам за пръв път виждам всичкото КАТ на баламатума-това е радостно...и още-скоро Перник няма да задръства княжево..има и други хубави неща

но в крайна сметка-ако искаме да се оправим-просто трябва да се голедаме около нас-тези които отдавна се оправиха и имат 1700 евро средна заплата-а бяха по зле от нас след краха на социализма....хората са открили топлата вода-ние тепърва се мъчим обаче...да не е като тях-нашенско трябва да си е...

Поздрави
п.п.избягвам да говоря за политика защото ставам звяр=буквално-радвам се че нямам възможност да ги избия всичките-щото иначе щях да го направя :)
  • 2
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#2117 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 20 май 2011 - 14:28

Точно за това говоря.
Народа позволява на Тези 240 келеши да си разиграват коня.
Помниш ли 10 януари 1997г?Аз ги пазех повечето келеши от народа.Страхът който видях в очите им няма да го забравя никога.
Страхът от народа.
Аз също не искам да политизирам във форума,но моето мнение е,че народа може да движи политиката,а не политиката народа.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#2118 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 20 май 2011 - 14:33

Не са виновни управляващите,защото ние сме ги избирали през годините.
Докато Българинът не си промени мисленето няма как да стане,драги колеги.
Когато народа се промени,тогава ще видиме как бързо могат да се оправят нещата.Мисленето на Българина е разковничето към прогреса на целия народ.
Живи и здрави и нека господ бъде с нас.

Това също е вярно. Масово българинът е прост,мързелив,тарикат,хитреещ на дребно,съсипващ всичко ново,мрънкащ и бездействащ.
Това в комбинация с остатъците от червената партия е равно на днешна България.

Колкото до тия дето са били по-зле от нас,а сега са по-добре, най точен пример е Хърватска.

Хората след война бяха ,обаче се хванаха и сами си построиха магистралите, изградиха си инфраструктура и икономиката им тръгна нагоре.(
Сега имат 5-6 пъти по-висока минимална РЗ.
А ние? Само се сменяше властта в последните 20 години ,никой нищо не направи, а само краде ли краде. 10км нови пътища не се направиха..
  • 0

#2119 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 20 май 2011 - 14:47

Ето за този страх ти говорех.
Бяха се насрали.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#2120 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 15:08

Преди малко блъснаха един човек пред мен на бул. Гоце Делчев..беше нещо като баничарка и при рязкото спиране се обърнах да видя какво става и видях как подхвърли и завъртя човека във въздуха..Изтръпнах...Обаче той стана и се постръска малко и каза, че нищо му няма...беше около 40 годишен, беше тръгнал да пресича...не на пешеходна пътека..Добре, че нищо му нямаше, поне видимо...

Пак искам да призова да се държим разумно и отговорно и като шофьори, и като пешеходци.
  • 0

#2121 sasheto

sasheto

Прохождащ

• Нови потребители
  • 3 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Мерцедес S320 CDI 2004

Публикувано 20 май 2011 - 15:12

Бях в Балкан Стар, проблема бил в платката на скоростната кутия и омаслявало. Маслото се качва по кабелите до бушоните под капака и така омаслява и друга платка.
Поради повредата на платката изписвало тази грешка Pre-Safe тъй като не достигали обороти за смяна на предавка и работила скоростната кутия в авариен режим.
Платката струва 407лв без ДДС.
Цената на ремонта ще разбера утре.
Това е цена в Балкан Стар.

Благодаря Ви за бързите отговори. :)

Препоръчайте ми добър сервиз за тази работа. гр. Пловдив
  • 0

#2122 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 20 май 2011 - 16:57

От БС Пловдив всички са доволни за разлика от сервизите на БС в другите градове.
600-700лв сигурно ще ти вземат..

Тоя проблем е често срещан.
  • 0

#2123 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 20 май 2011 - 17:04

Преди малко блъснаха един човек пред мен на бул. Гоце Делчев..беше нещо като баничарка и при рязкото спиране се обърнах да видя какво става и видях как подхвърли и завъртя човека във въздуха..Изтръпнах...Обаче той стана и се постръска малко и каза, че нищо му няма...беше около 40 годишен, беше тръгнал да пресича...не на пешеходна пътека..Добре, че нищо му нямаше, поне видимо...

Пак искам да призова да се държим разумно и отговорно и като шофьори, и като пешеходци.

Ами аз-със моя късмет-

два пъти удрят човек пред мен на пешеходна пътека-и двата пъти гонитба и задържане на извършителя(от мен)...кел фай-единия човек ми умря в ръцете-а го удари мангал без книжка с една жигула...кво ли не видях по тоя свят-ама и много мъка маи видях...не пожелавам на никои-понякога цинизма и мен ме лови-както в предния ми пост...

на дело още не са ме викали...по случаите

Лил е права-нека сме хора пред самите себе си...почва се с нещо малко-като например-не хвърляйте цигарата през прозореца...или така тайничко да отворим вратата и да изсипем целия пепелник....

после ще почнете и да си слагате колана-докато свикнете-след това ще видите,че не е страшен и няма да ви удуши....по нататък все ще стигнете до извода ,че закъдето и да сте тръгнали и колкото и бързо да карате и да предреждате всички-повече от 5-10 минути няма да спестите,но за сметка на това може да страдате цял живот..

п.п.-аа и да отбележа-мен пък също ме е удряла кола-и аз така премят във въздуха..ама станах..отупах се и продължих....щото иначе ако я бях добарал шофьора......не знам

:dry:
  • 1
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#2124 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 17:16

а това дали сме ги избирали точно ние-пак е под въпрос-мнозинството в България са пенсионери и именно те бяха решаващи в повечето случаи-докато не се забрани на пенсионерите да гласуват и не направят гласуването ЗАДЪЛЖИТЕЛНО-няма как да кажем ,че ние сме ги избрали

Ама когато някой решава да не гласува - той пак е избрал тези, които управляват... защото си е дал гласа на пенсионерите...
Не е необходимо да се правят изборите ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, нито да се забранява на пенсионерите...
Ако го направят задължително - който сега не гласува, ще ходи да пуска празна бюлетина - само по-голям бюджет за изборите...
Просто хората трябва да разберат, че от тях зависи... да отидат и да гласуват.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#2125 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 19:06

10км нови пътища не се направиха..

Hah,наща улица я кърпя с бетон от 15 години аз. Скоро възмущавайки се на лаф с комшиите,разбрах че по документи в кметството същата улица е ремонтирана основно цели 2 пъти.

Преди няколко месеца отново циментирах близо 50 квадрата. Как да ви кажа? Шах с пешката,баце! Обаче!

Проучвам нещата и скоро ще има изненада в кметството!
  • 1

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#2126 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 20 май 2011 - 19:11

• 1
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#2127 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 20 май 2011 - 20:07

Клипчето на Слави Трифонов е крайно неподходящо, защото самия г-н Трифонов е най-големия дупелизец и топколапец на червените боклуци.

Бай Васо, работата при малките ремонти от тип "ремонт на малка уличка" съвсем са трудни за проверка и контрол и от тях се точат най-лесно пари.
Не е като да изкараш ,че си асфалтирал няколко километра магистрала, а реално да не си, и да си изсмукал парите през някоя фирма.

Тия на по ниските нива са най-крадливи и най-нагли. Много често дори тия над тях не знаят какво се случва.
  • 0

#2128 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 20:21

Насе мани не пускай негови песни , че като видях какви са мненията на колегите за него без да го познават направо съм в шах :kill_myself:
Според мен песента си е много на място.. с кое по-точно излъга ?
Сигурно най-вече с "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#2129 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2098 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes SL350 2010 316hp
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 20:23

Мисля че точно заради този проблем се сменя и буксата на скоростната кутия при смяна на маслото, тъй като от там качва по кабела нагоре към платката. Това че липсва антифриз да не се окаже че радиатора смесва антифриза и маслото на скоростната кутия..
  • 0

#2130 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 20:41

Харесвах Слави преди, докато не започна с тая жлъч по ТВ последно време. Сега не мога да го дишам просто.
"НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" - го казва човека който не плаща данъци и си е прехвърлил всичко на американска фирма. Големия родолюбец...
И понеже не можа да си уреди мястото в центъра и сега плюе ББ.
А редколегияата.... Това е меко казано "сополи в мивка"
Харесвам песните на Слави и човека като Шоумен, но това последните 2 години просто не се търпи.
И лека полека идва края на неговото господство в ефир.
  • 0
Публикувано изображение

5 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 5 гости, 0 анонимни