Лек за разбито сърце знаеш ли?
Па знам разбира се и то не един но понеже във вещото лечителство налучкване е недопустимо,правилният бих го споделил,само ако чуя сърцето!
Публикувано 21 май 2011 - 18:40
Лек за разбито сърце знаеш ли?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 21 май 2011 - 19:06
Това с въпросното "СРС" изобщо не заслужава внимание.
Публикувано 21 май 2011 - 21:57
За кое да те антемоса, Филипе?!баси...никои не ме анатемоса даже
...
Публикувано 21 май 2011 - 23:33
Сегашният Слави няма нищо общо с онзи от Ку-ку, тъй че информацията ти за него от преди 20 години не е актуална. Този човек тотално се е променил.
Колкото до заведението, за което става дума, беше най-актуалното в цяла Северозападна България, но той се беше взел за супер звезда по всички параграфи - обноски,цена, държание....комплекси.
Е, вместо него дойде Годжи, който е супер весел и засмян човек и направи много по-яко шоу,отколкото гологлавия сърдитко щеше да направи.
Колкото до сценаристите, те са буквално заробени при него и седят с него,защото сами нямат възможност да направят нещо, при положение,че той смуче парите.
Не съм заклет гербаджия,но определено симпатизирам най-много на тях, просто защото всички видяхме какво свършиха досега останалите - БСП,СДС,Царчето,тройната...едино голямо нищо и точно заради това сега сме на това дередже.И сегашните не са перфектни ,но на вече обран бостан, толкова. Сега поне се върши нещо,а преди?
Мога да споря много,защото по един или друг начин съм отблизо запознат с всички партии дето се изредиха до сега.
Това ,че пряко съм се интересувал кои са му гостите,беше абсолютно излишно. Това,че знам какви гости му гостуват не значи,че се интересувам или пък,че го гледам.
Нито гледам Славчо,нито опосумите. Всички простеят по един или друг начин и не предлагат нищо смислено и интересно.
Това ,че все още е в на екран не значи ,че му е висок рейтинга и че е интересен. Просто в днешно време няма кой да измисли нещо интересно и затова го държат все още. По евтино им излиза,отколкото да закупят някое сериалче.
Не знам защо все сме на различни мнения, но това е положението.
Предлагам да спрем темата за въпросния човек.
Публикувано 22 май 2011 - 07:41
Публикувано 22 май 2011 - 09:16
Публикувано 22 май 2011 - 09:30
Публикувано 22 май 2011 - 11:05
Публикувано 22 май 2011 - 11:17
Публикувано 22 май 2011 - 14:56
Пишеш хубави и верни неща! Малко вероятно някой от форума да те анатемоса, защото горе долу сме с едни виждания и тук таме по един спор за украса.баси...никои не ме анатемоса даже
Публикувано 22 май 2011 - 16:05
Пишеш хубави и верни неща! Малко вероятно някой от форума да те анатемоса, защото горе долу сме с едни виждания и тук таме по един спор за украса.
P.S. Най-много време си хабя в този форум!
Публикувано 22 май 2011 - 18:48
P.S. Най-много време си хабя в този форум!
Публикувано 22 май 2011 - 19:28
Публикувано 22 май 2011 - 19:32
А къде изчезна МИШО?
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни