Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#2146 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 май 2011 - 18:40

Лек за разбито сърце знаеш ли?

Па знам разбира се и то не един :) но понеже във вещото лечителство налучкване е недопустимо,правилният бих го споделил,само ако чуя сърцето!
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#2147 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 май 2011 - 19:06

Това с въпросното "СРС" изобщо не заслужава внимание.

Е това ако не заслужава внимание кое ?
Няма какво да си говорим Бойко се уака ама яко. На мен много ми допадат и цайсатото мишле и учителчето по физическо, нема такива лизачи нема ви казвам, и нагли бе нагли.
  • 0
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#2148 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 21 май 2011 - 19:59

баси...никои не ме анатемоса даже :ph34r:
п.п.
ками-всичко ще се оправи...по един или друг начин,,,
важното е да си намираш поводи за усмивка
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#2149 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 21 май 2011 - 21:57

...

За кое да те антемоса, Филипе?!
Че притчата си е самата истина ли?
  • 0

#2150 Yumerov

Yumerov

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Интереси:Високо строителство, ВиК, риболов, фитнес
  • Автомобил:
    Mercedes W202 200 kompressor 1996g.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 май 2011 - 23:33

Сегашният Слави няма нищо общо с онзи от Ку-ку, тъй че информацията ти за него от преди 20 години не е актуална. Този човек тотално се е променил.
Колкото до заведението, за което става дума, беше най-актуалното в цяла Северозападна България, но той се беше взел за супер звезда по всички параграфи - обноски,цена, държание....комплекси.
Е, вместо него дойде Годжи, който е супер весел и засмян човек и направи много по-яко шоу,отколкото гологлавия сърдитко щеше да направи.

Колкото до сценаристите, те са буквално заробени при него и седят с него,защото сами нямат възможност да направят нещо, при положение,че той смуче парите.

Не съм заклет гербаджия,но определено симпатизирам най-много на тях, просто защото всички видяхме какво свършиха досега останалите - БСП,СДС,Царчето,тройната...едино голямо нищо и точно заради това сега сме на това дередже.И сегашните не са перфектни ,но на вече обран бостан, толкова. Сега поне се върши нещо,а преди?
Мога да споря много,защото по един или друг начин съм отблизо запознат с всички партии дето се изредиха до сега.

Това ,че пряко съм се интересувал кои са му гостите,беше абсолютно излишно. Това,че знам какви гости му гостуват не значи,че се интересувам или пък,че го гледам.
Нито гледам Славчо,нито опосумите. Всички простеят по един или друг начин и не предлагат нищо смислено и интересно.
Това ,че все още е в на екран не значи ,че му е висок рейтинга и че е интересен. Просто в днешно време няма кой да измисли нещо интересно и затова го държат все още. По евтино им излиза,отколкото да закупят някое сериалче.

Не знам защо все сме на различни мнения, но това е положението.
Предлагам да спрем темата за въпросния човек.

Всеки един се променя. Лично за мен Слави винаги е бил номер 1 в шоу бизнеса в България. КОлко са хората, които от продажба на мартенцички и кибрити по подлезите са успели да пробият и да се докажат и да станат от нищо - нещо. Това, че шоуто му се изтъркало... ми чакайте малко то няма друго шоу в България, което поне малко да му прави конкуренция на рейтинга, че да се впрегнат още малко и да мислят нещо "грандиозно". В световен мащаб да не би да има нещо, което да грабва. Все същото е навсякъде.
Колкото до политиците - то вярно че тройната коалиция ни окраде, ама Бойко и Герб да не би да са направили нещо повече от предните.Бая време мина от мандата, а аз не съм усетил нито едно положително нещо в политиката им. Само вадят кирливи ризи, а дефакто няма нито един осъден, няма нито едно дело, няма нито един нов закон прокаран да защити малкия бизнес. С БАН се скараха нарекоха ги феодални старция, с президента постоянно препирни, тръгнаха да сабарят незаконни постройки, а се бутат главно малки сгради, като големите незаконни хотели и имения си стоят. Министрите също не струват. Цените всеки ден растат, а те мислят да замразяват пенсии и заплати.
Истината е една всички крадат, прави се малко "шоу" в стил Волен Сидеров да сплашат хората у селата и те да гласуват, а реално за малкия бедния човек никой не го е*е... Но за всичко сме си виновни ние - докато го позволяваме така ще бъде.
  • 1
Луд умора нема, само се поти

Публикувано изображение

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

#2151 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 22 май 2011 - 07:41

Съдебната система в България е независима институция. И Господ да ни е премиер ,пак нищо няма да може да направи,за да накара съда да осъди някой.
Има тотална корупция в съдебната система и това ще е така ,докато не се направят реформите там,които пък не могат да се направят заради агент Гоце.
Затова е важно той да се махне и на негово място да дойде президент от който няма общо с БСП,за да се изчисти съдът от техните кадри.

ГЕРБ е най-малкото зло и който го отрича значи има къса памет.

Стига на тази тема.
  • 1

#2152 Real_Madrid

Real_Madrid

Напреднал

• Потребители на форума
  • 501 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 300TD
    VW POLO N9
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 май 2011 - 09:16

Колега вие с Бойко да не сте братчеди нещо. Ма то той само това си повтаря все друг му е виновен. То писва вече аман от Чък Норисовци.
Защо трябва да е на власт зло? Защо не спреме да се дупиме? Защо да живеем в държава управлявана от най_голямата мутра.
Бат ви Бойко ся и президент иска да става а цайсаткото премиер, накрая яко ще ни писне и жална им майка.
Аз съм за това да се тепат тия гадове ма да се тепат даваме 1 година ултиматум и се почва от 240 120 догодина от 120 60 и повярвайте ми на втората година всичко ще е тъка както трябва да бъде а не само "ние ги хващаме те ги пускат","Станишев е виновен" и още 10-15 изтъркани фрази.
  • 0
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано изображение

#2153 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 22 май 2011 - 09:30

Няма какво да отговоря на това,което си написал,защото няма никакъв смисъл в него.

Бат ти Бойко не ми е братчед, колко жалко.
А защо трябва да е "зло" на власт ли? Ами че то никъде по света не е "добро".
Я кажи ,ти кой предлагаш да ни управлява?
Какви са алтернативите на "Бойко и Сие"?
Отговорът е,че няма алтернатива,защото избора е сведен до такива дето сме ги видяли какво могат, и колко могат да откраднат,а то е ужасно много и може да се види в квартал Бояна.Разни бивши министърки и министерши живеят в имения с извънземна форма,на която и холивудските звезди ще завидят.
Ще видим,дали ще има някой от ГЕРБ с такава къща.
Бойко колко е бил мутра ,никой не знае. А ако свърши нещо полезно в тъпата държава, хич няма да ми дреме какъв е бил.
Той да построи поне една магистрала до морето, ще съм доволен,защото пак е по добре от това досега.

Много е лесно да се пенявиш по форумите, ама реално работата не е проста.

И стига сте слагали минуси,защото е смешно.
Пълна кретения е тази опция.
  • 0

#2154 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 22 май 2011 - 11:05

Добре де-щяхте да спирате с тия спорове преди няколко поста още.

както казах-спора в случая сам по себе си е безмислен-всеки ще е прав за себе си,а ако почнете да вадите факти и проучвания-всичко останали пишещи в тая тема ще са ощетени щото почти две страници има политически спорове....

Млади момчета сте и двамата-това ,че сте политически активни и с виждания е страхотно,защото пука ли му на някои-това е хубавото-утре тая държава ще разчита на такива като вас да я водите-затова адмирирам интересите ви и разбиранията ви за политическите партии,просто смятам,че не е мястото тук да се разискват такива спорове.

Които смята че съм прав да ми сложи плюсче,,а пък ако не съм-минусче :)аз няма да ги манипулирам-накрая ако свети зеленичко-начи съм прав и няма да спорите тука за това -ок? :)

А иначе преди пушката да спомене тия минуси и плюсове-даже не ги и знаех :)

Лятото е тука бе хора-усмихнете се,,,

п.п.-Пушката има плюсове от мен защото най малко два пъти каза(писа)-"стига по темата",,,,но го разбирам ,че иска да отговори
п.п.п.-а и двамата сте такива пичове,,, :icon_coolgrin:
  • 4

#2155 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 22 май 2011 - 11:17

Аз само не разбрах , хубаво всички имате някакво мнение , обаче кой очаквате да ни управлява качествено.
Погледнте историята и развитието на България от преди 25 години.
Преди 20 години , българските деца са били едни от най-умните и образовани.
А сега са мисля , че на около 55-60 място в света.
България няма ресурса както на другите държави.Тука е излишно да ме контрирате с определени държави , който имат горе долу площа и населението на България.
В огромна дупка сме , това е факт.Манталитета на Българина , няма база за сравнение.Образованието , един от най-важния фактор за развитието на добри кадри , ами то това образование е толкова пропаднало , че няма на къде.Казвам го като , човек завършил преди 2 години и сега учи 3та година във висше учебно заведение.Мога да ви дам хиляди примери , как се процедира в днешно време с взимането на диплома , смисъл ученето пет години , който не е влезнал , той не е взимал доплома.А аджаба , викам си аз гъвкавите мозъци отиват в чужбина и работят за по 5-6к евро , вместо тука за 2000 лева например.А който остане бива отъпкан от обществото , което се е създало в определен период на времето.Който и да дойде на власт пак ще е същото положение , трябва да има огромен капацитет за да си развие политиката добре.ББ ми харесва и го подкрепям , това , че бил мутра , охрана ни най-малко ме притеснява.Виждам повече реформи, който ББ направи , леко по леко стандарта на българина се вдига , но разберете го , не може от 100евро заплата да скочиме на 700евро например.Просто ги няма тези пари за заплати и правилно конструиран бюджед.Проблемите са много и няма смисъл да ги обсъждаме , защото ако има 200 абоната , всеки ще е с различно мнение по темата и ще стане мазаницата .
Поздравчета :) :) :)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#2156 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 май 2011 - 14:56

Пишеш хубави и верни неща! Малко вероятно някой от форума да те анатемоса, защото горе долу сме с едни виждания и тук таме по един спор за украса. :)
P.S. Най-много време си хабя в този форум! :flagMB new:
  • 0
Публикувано изображение

#2157 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 22 май 2011 - 16:05

Пишеш хубави и верни неща! Малко вероятно някой от форума да те анатемоса, защото горе долу сме с едни виждания и тук таме по един спор за украса. :)

:beer:

времето не се губи приятелю-времето се убива -сега ние убиваме времето-а след време-то ще убие нас ;)

Благодаря за хубавите думи-радвам се да съм сред хора имащи желание да погледнат по далече от носа си :) :4036:

п.п.-а няма по ценно от един хубав спор-ама най хубаво е наживо де...
  • 0

#2158 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 май 2011 - 18:48

Mарти и при мен е същата история ама се радвам сега, защото откакто си губя времето тука поне се научавам на нещо :)
А пък да не говорим за всички нас к'Ви сме си пичаги и особено АзПубликувано изображение
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#2159 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 май 2011 - 19:28