Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#2101 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 19 май 2011 - 23:20

А точно заради този светофар , след кръстовището постоянно седяха ченгета и спираха тия дето са се наредили в лентата за десен завой, но са продължили направо, сигурно за неправилно престрояване.
Не мисля,че това с разминаването на зеленото за десен завой и направо е от толкова дълго време.Дори година няма. Преди си беше нормално, зеленото светваше едновременно и за десен завой и за направо, и изведнъж го прецакаха.

Не, поне от 3 години, десния е абсурден ;)
Иначе мен са ме спирали от дясна лента за направо и много се заяждах с тях. Пуснаха ме накрая без подкуп. Но мисля, че около месец след това сложиха знак коя лента за къде е... и тогава спрях да се правя на луд.

• 0

Audi_A4_avatar.gif

#2102 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 19 май 2011 - 23:54

В последните 6-7 години всеки ден минавам от там и това с несинхронизираното зелено няма 3 години със сигурност, ама както и да е, важното е че са го оправили.

Добре че сам мога да си давам плюсове.... (18)
  • 4

#2103 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 00:07

Човек, от мисля 4г. живея на Др.Цанков. Със сигурност от както се помня е така. Помня го, понеже първия път бях се набил с Форда си (с бургаска регистрация) и що "селянин, майка ти да е*а" и темподобни псувни отнесох, не е истина.

С BMW-то и CLK-то никога не съм видял някой да ме напсува или да ме погледне накриво... дори с на каката Нисана не е имало простотии (може би, защото е новичък)... но виж, бях взел на съседката назаем едно Saxo oт старичките... там ако имаше как, щяха да ме запалят с напалм и полеят с бензин за загасяне. Съчувствам на някои дами за простотиите, които трябва да изтърпят, заради предразсъдъците на разни мушмули!
==
Off: минуса не е от мен!
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#2104 sasheto

sasheto

Прохождащ

• Нови потребители
  • 3 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Мерцедес S320 CDI 2004

Публикувано 20 май 2011 - 01:26

Здравейте, имам Мерцедес S320 CDI 2004г
Преди около година смених масло на скоростна кутия, защото при смяна на скорости и превключване не Де или еР се поклащаше цялата. След смяната на маслото всичко бе 6, до днес.
Излизам с колата и си карам нормално (аз и не я шпоря) и на 1800 оборота смени предавка и се чу едно Бррррр.... много гадна вибрация от типа "ниски обороти за тази предавка" и ми излезна съобщение Pre-safe not availiable See own's menual..." и веднага спрях и загасих колата. Запалих я наново, тръгна без проблем, веднага щом смени предавката на право се чу като удар и пак с вибрация. Спрях отново и ми изписа същото съобщение, но този път изписа и друго... COOL ANT Visit workshop Прикачен файл  cool ant.jpg   353,51K   27 Брой сваляния
и оттам спря колата да сменя скорости, държи само на една и изписва "Pre-safe not availiable", a "cool ant" не го показа повече.
Моля, помогнете :( колата ми е само на 120 000км, а това ме безпокои много.
Едвам се прибрах с 2000 оборота с 50км/час
Благодаря Ви много, предварително!!!
  • 0

#2105 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 20 май 2011 - 08:43

Здравейте, имам Мерцедес S320 CDI 2004г
Преди около година смених масло на скоростна кутия, защото при смяна на скорости и превключване не Де или еР се поклащаше цялата. След смяната на маслото всичко бе 6, до днес.
Излизам с колата и си карам нормално (аз и не я шпоря) и на 1800 оборота смени предавка и се чу едно Бррррр.... много гадна вибрация от типа "ниски обороти за тази предавка" и ми излезна съобщение Pre-safe not availiable See own's menual..." и веднага спрях и загасих колата. Запалих я наново, тръгна без проблем, веднага щом смени предавката на право се чу като удар и пак с вибрация. Спрях отново и ми изписа същото съобщение, но този път изписа и друго... COOL ANT Visit workshop Прикачен файл  cool ant.jpg   353,51K   27 Брой сваляния
и оттам спря колата да сменя скорости, държи само на една и изписва "Pre-safe not availiable", a "cool ant" не го показа повече.
Моля, помогнете :( колата ми е само на 120 000км, а това ме безпокои много.
Едвам се прибрах с 2000 оборота с 50км/час
Благодаря Ви много, предварително!!!

Ако се разцъкаш със стрелките(тия дето са нагоре и надолу) на волана, докато имаш съобщение за грешка или повреда, ще се разходиш из целия списък с грешки и повреди. Предполагам, знае че Cооlant е охладителната течност(антифриза) и си проверил нивото му?

Най-добре закарай колата в сервиз, за да се види какъв и е точно проблема.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#2106 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 08:50

Ох, как спорим за глупости значи...аз държа на своето, че светофара е така от 3 години(за преди това нямам наблюдения), обаче...и не съм слагала минуси
Преди 3 години ходех на работа и всеки ден минавах по 2 пъти от там..тъкмо се учих да шофирам все още...и веднъж бях минала по грешка в дясната лента и после никой не ме пускаше в лявата...а най-мразя когато спра в ляво на светофара и някой от дясно идва и застава пред мен...
  • 0

#2107 sasheto

sasheto

Прохождащ

• Нови потребители
  • 3 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Мерцедес S320 CDI 2004

Публикувано 20 май 2011 - 09:31

Да проверих нивото на антифриза, долях около 500мл, но сега не ми изписва COOLANT, а само Pre-Safe надписа и пак чука яко като дам на Д (влиза лесно, не под напрежение, но направо цялото купе го разклаща)и пак не сменя скорости :( .Направо е ужасно.
Сега отивам да я карам на сервиз и стискам палци, да не се окаже нещо голямо, че :( оффф мани, мани.
Иначе някой да се е сблъсквал с такъв тип проблем?
  • 0

#2108 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 09:42

Наведи се и виж за омаслявания около и скоростите. Не карай колата!!!!!!!!

Аз мисля че след като се е случило отведнъж и се е появил удар,маслото и е намаляло.

Дано съм прав и да се разминеш!!!!!!!!

Ако не можеш да се оправиш или се двоумиш къде и как,кажи,ще те изпратиме при някой.;)
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#2109 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 09:54

От този ужасен тесен паваж с онзи умрел семафор и тези ненаситни полиционери са се родили милиони ругатни и нерви.

Аз минавам от там само в посока кулата а на обратно през римската.:)
  • 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#2110 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 10:02

От този ужасен тесен паваж с онзи умрел семафор и тези ненаситни полиционери са се родили милиони ругатни и нерви.

Аз минавам от там само в посока кулата а на обратно през римската.:)

Мен ако питаш само подчертаната част е достатъчна :)
Щом като на куките им построиха там къщичка - прави си сметката каква хранилка е било!
Обаче: КАТ пътна полиция имат пари за къщичща, а нямат пари да оправят светофара...
Мани мани...

Както се казва, в България единственото организирано нещо е организираната престъпност...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#2111 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 10:28

Мен ако питаш само подчертаната част е достатъчна :)
Щом като на куките им построиха там къщичка - прави си сметката каква хранилка е било!
Обаче: КАТ пътна полиция имат пари за къщичща, а нямат пари да оправят светофара...
Мани мани...

Както се казва, в България единственото организирано нещо е организираната престъпност...

Когато бях на 20,не вярвах на Баща ми като казваше че държавата ще започне да се ПООПРАВЯ едва след 50 години. За жалост за сега е прав, светла му памет,беше умен човек.

Толкова ощетени поколения,страхотен Абсурд!
  • 0

#2112 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 20 май 2011 - 11:14

Според мене проблема е , че ще ни трябват още сигурно 50 години та да започнем не да се оправяме а да се пооправяме ....
Навлизайки в тази тема мисля , че можем да си пишем с дни / седмици / месеци ;)
Таааа ... кажете нещо весело колеги :icon_coolgrin:
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#2113 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 20 май 2011 - 11:27

Кво весело да ти кажа...

Краят на света ще дойде през 2012 г. но България ще я има поне до 2062 г, защото както и вие констатирахте, ние сме изостанали с 50 години.

И ако мислиш, че не е весело си помисли - западна Европа, САЩ, азиатските икономически тигри - ще ги тръшне краят на света, а ние ще си перкаме още 50 години... Е това ако не е весело - здраве му кажи!
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#2114 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 20 май 2011 - 12:40

Ще се оправим, когато хората,които участваха в управлението на страната през последните 30 години умрат.
  • 0

#2115 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 20 май 2011 - 13:21

Ще се оправим, когато хората,които участваха в управлението на страната през последните 30 години умрат.

Не са виновни управляващите,защото ние сме ги избирали през годините.
Докато Българинът не си промени мисленето няма как да стане,драги колеги.
Когато народа се промени,тогава ще видиме как бързо могат да се оправят нещата.Мисленето на Българина е разковничето към прогреса на целия народ.
Живи и здрави и нека господ бъде с нас.
  • 1
Не хапи този,който може да те изяде.

9 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 9 гости, 0 анонимни