Точно управаляващите са виновни ПавкаНе са виновни управляващите,защото ние сме ги избирали през годините.
Докато Българинът не си промени мисленето няма как да стане,драги колеги.
Когато народа се промени,тогава ще видиме как бързо могат да се оправят нещата.Мисленето на Българина е разковничето към прогреса на целия народ.
Живи и здрави и нека господ бъде с нас.
защото са безочливи,нагли ,лъжливи копелета,които нямат капка съчувствие или какъвто и да било морал-ВСИЧКИ-не зависимо дали е бил свестен човека-влезе ли там-край
..още я помня оная овца наскоро дето казваше"ми аз не сипвам гориво-не знам колко струва...имам шофьор-тои сипва"(относно скъп ли е бензина и що си ходи с служебната кола до родния град)-и това е от дУпетатка на 30ина години....и изобщо...
а това дали сме ги избирали точно ние-пак е под въпрос-мнозинството в България са пенсионери и именно те бяха решаващи в повечето случаи-докато не се забрани на пенсионерите да гласуват и не направят гласуването ЗАДЪЛЖИТЕЛНО-няма как да кажем ,че ние сме ги избрали
що толкова години всяко ново народно събрание като почне-първото което си гласуват е увеличение на заплатите?!?!,,,що Господина Кушлев-стар и достолепен уж мъж-си е взимал по 9000лефчета заплатка,че си и уредил около 20ина роднини и близки в подопечната му комисия-и то не какви-ами директори...що нищо не му се случва?!?!?
що Доган си прави квото си иска когато си иска и чак наглее и се смее-пак безнаказано...?!?
що Бат Ви Бойко колкото повече го гледам-толкова повече си спомням за Тато-маниери..хора около него..посрещанки...мазняри и гъзолизци...едно такова АВТОРИТАРНО се държи премиера.."аз това....аз онова..."..назначавам-уволнявам..бия .."и т.н.
ама нищо де-поне от няколко години насам за пръв път виждам всичкото КАТ на баламатума-това е радостно...и още-скоро Перник няма да задръства княжево..има и други хубави неща
но в крайна сметка-ако искаме да се оправим-просто трябва да се голедаме около нас-тези които отдавна се оправиха и имат 1700 евро средна заплата-а бяха по зле от нас след краха на социализма....хората са открили топлата вода-ние тепърва се мъчим обаче...да не е като тях-нашенско трябва да си е...
Поздрави
п.п.избягвам да говоря за политика защото ставам звяр=буквално-радвам се че нямам възможност да ги избия всичките-щото иначе щях да го направя