Някаква злоупотреба със забранени субстанции ?
Този пост е редактиран от vencislav: 06 април 2014 - 17:44
Публикувано 06 април 2014 - 17:43
Някаква злоупотреба със забранени субстанции ?
Този пост е редактиран от vencislav: 06 април 2014 - 17:44
Публикувано 06 април 2014 - 18:09
http://fakti.bg/avto...a-pod-8000-evro Новият руски хит. Видяхте ли го, хареса ли ви, бихте ли си го купили?
The best or nothink.
Публикувано 06 април 2014 - 18:41
Публикувано 06 април 2014 - 18:52
СПЕШНО !!!!
Седма година живея в апартамента и никога не ми се е случвало да има и една муха !!!
Вчера загледах прозореца в кухнята и на него имаше над 20 мухи от тия средните , но г*внарките , не обикновените мухи ми едни такива средно големи... и стоят само на прозореца и не летят , аз убия 10 , и след 5-6 часа са станали двойно повече...убия и тях с палката за мухи и след няколко часа пак двойно повече ....имам чувството , че се подиграват с мене ....и все едно съм във филм на ужасите , така са накацали т*хната м*мица де*ба....
В апартамента е чисто , не е да кажеш , че съм забравил нещо да гние....
Та , някой да ми каже как да се отърва от тия мухи....препарати , ув лампи , лепки някакви ....
Няма страшно, някъде в процеп на дограмата е имало яйца, които сега са се излюпили, ще си заминат сами.
У нас става често с такива насекоми през пролетта, ама досега мухи не сме имали, само калинки, божи кравички и миризливки.
През късната пролет пък от процепи на плочките около къщата излизат десетки хиляди летящи мравки, по едно и също време.
Публикувано 06 април 2014 - 19:07
Публикувано 06 април 2014 - 20:00
Този пост е редактиран от mr Big: 06 април 2014 - 20:16
Публикувано 06 април 2014 - 20:10
Публикувано 07 април 2014 - 19:27
Принципно в градовете можеш да караш, в която си лента искаш, освен ако изрично не е указано друго, точно както Пухи казва.
Абе аз продължавам да харесвам Great Wall Yaris-a и все още не съм чул нито един реален негативен отзвук от тях. Без значение дали е БГ сглобка или не.
Има хора в офиса с такива и са си много доволни.
Лично питах един пичага, на които му е служебна кола, но не изглежда буфтарник, вивакомски костюмар си е. Каза че дрънка от вътре все едно цялата предница е разбита (явно пластмасите по таблото), на 4000км е, няма нищо общо с yaris-а и предната чистачка вече не работи. Отделно аз забелязах колко грозно седи пластмасата над предният капак, има пукнатина все едно е счупена, а просто тази пукнатина разделя пластмасата на два елемента, нещо достаглупаво. Точно над тази пукнатина се срещат началото и краят на гуменото уплътнение на предният прозорец, отново са оставили неприкрита фуга .. с две думи за мен това си грозно е л*йно! За сравнение забелязах на W210 1996 на задният прозорец върху уплътнението има златист хром и където се срещат началото и края има капаче за прикритие. А разликата в годините е огромна 1996 - 2013 ..
The best or nothink.
Публикувано 07 април 2014 - 21:24
Управителката ни кара такова и много го хвали, а и на външен вид е готино - турско син цвят и готини джанти, абе готина малка колица е.
Не съм се возил в нея, за да кажа отзиви.
Публикувано 07 април 2014 - 21:29
Аз също, но съм склонен да вярвам на човека за отзивите му и на очите си за грозните фуги, които споменах по-горе. Ако тръгна да оглеждам цялата кола в детайли може би ще изкочат още недоизкусорени и смешни издънки.
За да знаете с какви мацки да правите с*кс.
Този пост е редактиран от miro0: 07 април 2014 - 21:30
The best or nothink.
Публикувано 15 април 2014 - 20:28
пидалИ
Публикувано 16 април 2014 - 14:10
http://mebeli-meridian.com/unique.html Вижте какъв интересен мотор си направи един съгражданин.
Изработил : Diyan Denev Stefanov
град Трявна , Април 2013 г.Конструкцията е направена изцяло от дъб, с изключение на двигателя и колелетата.Двигател: Ural M-72 , 750
The best or nothink.
Публикувано 16 април 2014 - 14:18
http://fakti.bg/avto...a-pod-8000-evro Новият руски хит. Видяхте ли го, хареса ли ви, бихте ли си го купили?
По-жалка количка от тоз "ДАТСУН" не бях виждал наскоро - тясна, висока и с отчайващо малки търкалца
0 потребители, 6 гости, 0 анонимни