https://www.facebook...an_user_invited Ето нещо интересно, което ме кара отново да си задавам въпроса: "Кога нашият клуб ще направи нещо подобно?". Иначе събитието изглежда обещаващо, ако някой от Вас ще ходи да свирка за по бира.
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Started by a_atanasov, 11 Aug 2009 - 20:46:13
24115 replies to this topic
Posted 26 March 2014 - 20:15
The best or nothink.
Posted 26 March 2014 - 21:27
бедна работа ) как ли гледат записи от нашите сбирки и цъкат с език
Posted 26 March 2014 - 21:45
https://www.facebook...an_user_invited Ето нещо интересно, което ме кара отново да си задавам въпроса: "Кога нашият клуб ще направи нещо подобно?". Иначе събитието изглежда обещаващо, ако някой от Вас ще ходи да свирка за по бира.
Използвам си правомощията на модератор.. и на "старо куче" в този клуб да ти делегирам правомощия да организираш каквото пожелаеш събитие !
Ще имаш пълна подкрепа в мое лице, а ще се постарая и други да помагат !!
Нашият клуб ще организира когато каквото може. Ще организира мероприятия на които има кой да отиде и които има кой да ги организира !
Сега.. малко вътрешна информация за събора (на който съм сигурен, че ти отново няма да дойдеш!).
Ще дойдат хора с особено интересни коли. Доста силно вероятно е да има и подобни изпълнения
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 26 March 2014 - 23:16
miro0: В Плевенската BMW група има много ентусиасти. Но нали си даваш сметка, че освен няколко подговени коли, всичко останало са автомобили без особена стойност, които просто се вадят и се трошат умишлено по пистите? Аз не знам да има хора тук, които да си извадят хубавите коли, за да правят кефа на тинейджърки и слънчоглед-тунингисти по картинг пистите. Хайде... италианско или драг разбирам до някъде, но дрифт... Това е тотална разруха за всяка кола.
В никакъв случай не умаловажавам труда по организацията на такова събитие от колегите. Имам удоволствието да познавам някои от тях и са страшни пичове, но просто нещата са различни.
Те и клуб Порше не си правят дрифт/трак дни. Дали според теб и там си задават въпроса: "Кога нашият клуб ще направи нещо подобно?"
И БМВ, и Мерцедес са марки, които нямат нужда от доказване на по бира и кебапчета. Това че комшията е казал, че нещо е велико, а друго е тъпо, си е негово мнение. Нито ще повлияе на решенията в Щутгарт, нито в Мюнхен, нито в Инголщадт... нито в Ловеч...
Човек може да е автомобил ентусиаст и по различен начин от седенето край някаква писта и смрадта на топла бира Да се разбира нещо различно от Нюрбургринг или професионалните състезания
Напълно подрепям hammer^bate!
========
drjivago: Прав си, извинявай. Сега се разрових и има разлика м/у тях. Извинявам се, ако съм подвел някой.
Posted 27 March 2014 - 20:12
Използвам си правомощията на модератор.. и на "старо куче" в този клуб да ти делегирам правомощия да организираш каквото пожелаеш събитие !
Ще имаш пълна подкрепа в мое лице, а ще се постарая и други да помагат !!
Нашият клуб ще организира когато каквото може. Ще организира мероприятия на които има кой да отиде и които има кой да ги организира !
Сега.. малко вътрешна информация за събора (на който съм сигурен, че ти отново няма да дойдеш!).
Ще дойдат хора с особено интересни коли. Доста силно вероятно е да има и подобни изпълнения
Напълно съм съгласен и с удоволствие бих бил един от организаторите на какъвто и да е събор! Но точно в случая няма как да организирам нещо, на което аз няма да участвам, а просто ще "зяпам". Относно събора в Девин, да отново няма да присъствам, но не защото нямам желание, а поради простата причина, че нямам едни 200лв за 1-2 вечери. Който както иска да ме разбира! С уважение!
П.п. Сега се сещам, че миналата година на проетният събор (ако не се лъжа) една от предложените дестинаций беше Трявна. Като за начало се заех с изготвянето на оферта (което нито изисква много време, нито усилия), след това ако се беше приела щях да се заема и с останалите задачи. Така че ако мога да съм полезен с нещо за форума и/или някой/и колега/колеги на драго сърце!
The best or nothink.
Posted 28 March 2014 - 19:30
поздрави от Девин.
уиуофф, зЕми си пусни тилифона
уиуофф, зЕми си пусни тилифона
Posted 28 March 2014 - 19:39
Сега кацам в персенк. 20.00 у ресторантчето?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Posted 29 March 2014 - 00:36
тогава още имах батерия, в 9 и нещо се предаде съвсем.
Posted 02 April 2014 - 19:06
Никакъв чат няма в чат темата..
Засрамете се..
Posted 02 April 2014 - 19:12
Ама вярно е.
Posted 02 April 2014 - 19:35
Ми хайде де, развържете си езиците..
Posted 02 April 2014 - 19:42
При мен няма нищо интересно.Всичко си върви по коловоза и те така.
Edited by mimo160, 02 April 2014 - 19:43 .
Posted 02 April 2014 - 19:46
Става въпрос, че в чат темата няма никакъв чат вече..
Мълчите..
Даже и Рошен с никой не се заяжда..
Posted 02 April 2014 - 19:58
Ми давай.. да ти дам ли хляб за размисъл? Или чесало за езика.. Ти нали знаеш колко съм умна? Ха ха ха
http://30dumi.eu/201...a-na-gardite-i/
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users