Ами който е пестил от автоматик...Абе то не са само дюзите. Всички двигатели комън рейл или помпа дюза, независимо от марката имат проблем с маховиците. Заради големия въртящ момент, по-бързо се изкривяват и смянатата е солена. По всички форуми реват яко...
И в крайна сметка икономията от горивото, май се налива в ремонти...
Става въпрос за ръчни скорости...
Дайте мнение за товаЕ200 Avantgarde
Started by Алфонсо, 18 Jun 2009 - 17:48:46
47 replies to this topic
Posted 19 June 2009 - 12:54
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 19 June 2009 - 13:13
Колега ако е автокъщата която се намира като караш по Т.Александров посока центъра от ляво преди офиса на Лукойл значи колата е там от поне 7-8 месеца.Редовно минавам от там и ако не се лъжа е същата,но за тия пари ако ти позволят да я закараш на оглед при някой дето разбира това е твоята кола според мен.Много здрав и икономичен мотор,една истинска ГУ,и си ти!Успех!
Posted 19 June 2009 - 17:14
Благодаря за мненията, колата я купих вече. Не забелязах нищо нередно докато я шофирах, все пак се уговорихме да я пробвам без номера. Благодарности на колегата Радулов, който отдели от работното си време, за да участва в огледа на колата.
Колата е купена края на март от гр. Бари, Италия. В автокъщата е от април, не от 19,5 месеца
Колата е купена края на март от гр. Бари, Италия. В автокъщата е от април, не от 19,5 месеца
Posted 19 June 2009 - 17:37
Честито Бастунчик... желая ти само да те слуша и само безаварийни километри и най-вече много много приятни моменти с новата любов
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 19 June 2009 - 17:39
Мерси, аз се надявам на същотоЧестито Бастунчик... желая ти само да те слуша и само безаварийни километри и най-вече много много приятни моменти с новата любов
Posted 19 June 2009 - 17:41
Честито и от мен и добре ПРЕХВЪРЛИЛ в отбора на W210...има си шукарийки колицата,а и за парите дет си ги броил е повече от добра!!!
Ще се радвам кат и плеснеш табелките да споделяме съвети и неволи(дай боже по малко)....
Ще си на моренце с новата кола-радвам се за теб !!!!
Ще се радвам кат и плеснеш табелките да споделяме съвети и неволи(дай боже по малко)....
Ще си на моренце с новата кола-радвам се за теб !!!!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Posted 19 June 2009 - 17:43
МЗТ по -скоро се казва..
"Ще си у Варна на 17-18-19 юли с новата колица"
"Ще си у Варна на 17-18-19 юли с новата колица"
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 19 June 2009 - 17:55
Абе за Варна е сигурно, ама юли ми е малко раничко, заявил съм отпуска началото на август, иначе съм сигурен че ще си изкарате добре на събора. Колата си има шукарийки и всичките работят, просто е перфектна на фона на други авангарди с разпрани кожи и волани за по 9 бона, щот били авангард, разбираш ли.
ОООо малко едит по темата- незнам какво съм натискал вчера, но днес като включих климатроника, докато карах, на най-студено, в колата настана зима.. Явно вчера е бил настроен да духа топло от едната страна, знам ли, нямам много опит с този тип климатроник. Три пъти го проверих днес- ще те отвее от студ.
ОООо малко едит по темата- незнам какво съм натискал вчера, но днес като включих климатроника, докато карах, на най-студено, в колата настана зима.. Явно вчера е бил настроен да духа топло от едната страна, знам ли, нямам много опит с този тип климатроник. Три пъти го проверих днес- ще те отвее от студ.
Posted 19 June 2009 - 18:03
Айде честито и от мен.Благодаря за мненията, колата я купих вече. Не забелязах нищо нередно докато я шофирах, все пак се уговорихме да я пробвам без номера. Благодарности на колегата Радулов, който отдели от работното си време, за да участва в огледа на колата.
Posted 19 June 2009 - 20:49
И от мен честито, пожелавам ти много безавариини километри!
Дано да сме гледали добре и да нямаш ядове.
Днес четох в нета, че планетите били подредени в особенна конфигурация и би трябвало да е най-щастливия ден в годината, дано за теб да се окаже такъв!
Дано да сме гледали добре и да нямаш ядове.
Днес четох в нета, че планетите били подредени в особенна конфигурация и би трябвало да е най-щастливия ден в годината, дано за теб да се окаже такъв!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 19 June 2009 - 20:53
Честито! Желая ти да ти носи много удоволствие!
Posted 19 June 2009 - 21:11
Честито и от мен.
Много безаварийни километри и
приятни емоции с новата придобивка.
Много безаварийни километри и
приятни емоции с новата придобивка.
Posted 19 June 2009 - 21:38
Честито и от мен, колега много радост с любимата марка.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users