Чудя ти се защо ли гледаш по бг страниците за коли? и цвета е малко " гаден".
Еее да несе обиждаме на цветове всеки си има вкус...
Безаварийни километри и много радост да ти носи
но най лошото е че напусна нашия отбор на 124ките ;(
Публикувано 19 юни 2009 - 23:03
Чудя ти се защо ли гледаш по бг страниците за коли? и цвета е малко " гаден".
Публикувано 19 юни 2009 - 23:06
Публикувано 20 юни 2009 - 06:15
Публикувано 20 юни 2009 - 11:56
Публикувано 20 юни 2009 - 12:17
Това ще да е бил некой чалмар с немско тескереАй, честито и много безвариини КМ.
Трябва да си промениш подписчето!
Инак за продавачи. оня ден просто се отчаях от един немец. Отивам аз с идеята да си взема дизелка (все още съм на Алфа вълна, просто за момента нямам достатъчно финансии за нещо убаво на Мерцедес). Обявата бе много изчерерпателна и търговеца също. Отивам аз е божееееееееееееее ебах кочината. Уж минала ТЮФ. Тя ударена в калника, вътре кочинааааааааааааа, мръсотя, стелките раздрани, съединителя твърд ( аз му викам той за тръгнал да си отива, оня вика неееееееееееееее на алфа са така, аз му казвам, че карам същия модел и знам как стоят нещата). Гледам предния капак нещо кривееееееее, той вика, че капака бил хвнал ръжда та трябвало да го пребоядиса. Алфа ръждавее само ако е удряна и майстора си е оставил ръцете! Сервото бе доста тежко ( май и то бе затръгнало ), гумите умрели колата, клекнала увеханала ужассссссссссс и той ми иска 4500, а лелелелелеле.
Публикувано 20 юни 2009 - 13:31
Публикувано 20 юни 2009 - 15:54
Тц, засега се въздържам. Готин газов инжекцион е над 1200-1300лв, като гледам газта пак се е устремила към левче и отгоре може да мине, Избиването на тази инвестиция ще продължи години. На 124-ката уредбата и беше 450лв за БРЦ- избиха се много бързо, въпрки че по едно време газта беше 1.30лв и особен смисъл от каране на газ нямаше. После дойде кефа с газ по 60-70 стотинки, каквато и е реалната цена, отпадъчен продукт е все пак. Та засега няма да посягам към алтернативните горива. още повече си имам дизелче с разход под 5/100, което е идеално за ходене на работа и вършене на други задачи. Мерцедеса може да остане за представителни нужди и по 10-12хил км годишно. Тогава пак няма смисъл от газ. Но това е само в случай че дизелчето остане при мене. Ако се продаде, може и да сложа един ГИ.Честит автомобил колега,сега боцни един готин газов инжекцион и ще се отвозиш за без пари!Още веднъж със здраве!
Публикувано 20 юни 2009 - 16:24
Публикувано 20 юни 2009 - 16:54
Да винаги я има, както и винаги има разлика в разхода в литри в полза на бензина. Също и разлика в динамиката. По принцип нямам нищо против алтернативните горива, но сега ще пробвам да покарам на бензинец някой друг месец и ако ме устройва разхода- никакви газови няма да има.е колега, тя газта ще скача ама и бензино също и винаги ще има разлика в полза на газта!
Публикувано 20 юни 2009 - 18:24
Публикувано 20 юни 2009 - 20:03
Публикувано 20 юни 2009 - 22:09
Кое не прочетох правилно??? колата е там от края на март, няма и три месеца, ти викаш 7-8???? Иначе мерси за пожеланиятаКолега ако е автокъщата която се намира като караш по Т.Александров посока центъра от ляво преди офиса на Лукойл значи колата е там от поне 7-8 месеца.Редовно минавам от там и ако не се лъжа е същата,но за тия пари ако ти позволят да я закараш на оглед при някой дето разбира това е твоята кола според мен.Много здрав и икономичен мотор,една истинска ГУ,и си ти!Успех!
Публикувано 20 юни 2009 - 22:19
А бе лъсния я малко и пускай снимки, стига си чел стара тема!Кое не прочетох правилно??? колата е там от края на март, няма и три месеца, ти викаш 7-8???? Иначе мерси за пожеланията
Публикувано 20 юни 2009 - 22:31
Понеделник колега, като я подготвя за употреба- първо да си я вкарам в ред документално, КАТ, номера и т.н., технически- масло филтри, обстоен преглед и смяна на каквото трябва( ако трябва) пък после и лъскане ще има и снимки в нова тема.А бе лъсния я малко и пускай снимки, стига си чел стара тема!
Публикувано 20 юни 2009 - 22:35
Смени си подписа, май си го намерил, ако планетите са били правилно подредениПонеделник колега, като я подготвя за употреба- първо да си я вкарам в ред документално, КАТ, номера и т.н., технически- масло филтри, обстоен преглед и смяна на каквото трябва( ако трябва) пък после и лъскане ще има и снимки в нова тема.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни