И аз в събота ходих на Горубляне да видя за какво става въпрос...
Те там цените са по-високи от колкото в мобилето..., не че не става пазарлък, ама човек няма и за какво да се пазари - само дараци...
Таз година април пътувах от немско към Бг през Италия - та понеже закъсах -залепнаха накладките и така натак налижи ми се да търсяедин щифт за спирачния апарат на Ауди А4.
Та търсенето ме отведе до сорса на голяма част от наще джамбази - гробницате на коли в Италия.
Понеже аз бях с мои роднини съответно с кола с местни номера -аз си мълчах и само гледах...
В гробницата имаше коли дет на боя бяха супер но не вярвам просто еи така да бяха хвърлени на болклука.....
Докат търсех щифта на Аудито прегледах 3 Ауди 4 дет ако имах 3 дена щях да направа 1 в движение и то щеше да изглежда супер и някои да му се радва в БГ .....
Та кат се разкараха наште хора с камионите -имаше отпреде 3 автовоза - запитах шефа на гробището по колко ги продават на наште и тои каза че горе долу е еквивалента на това колко метал има в 1 кола - на тях има се връзвала сметката щот не се гърчат да махат неметалните части.
Та по мои сметки една кола не струва повече от 500 евро -та сега става ясно че и 2000 лева да смъкне някои от цената на няква кола пак е на огромна далвера от продажбата на
италянска барака.
Спорд мене кар маркета в Бг се крепи на 2 неща
а/При продажба понеже няма закрила на купувача -съдебната сиситема не работи - става -квото гледаш тва вимаш...
б/ Хората уж знаят гореспоменатото ама всеки е наи големия открехняк и разбирач и ще намери кола която е изкючение ......