Няма проблеми-утре ще пиша какво е станало след смяната на тоя червен бушон одзад на таблотоЗа кафе и бира проблема ти е никакъв . Ти само се обади като идваш на тука .Координатите вече ги попълних - пропуснал съм темата .
PS Извинявам се че оспамих темата .
124-300 тд-проблемлампичката на знака внимание свети постоянно жълто на таблото
Започната от diki2, 04 май 2009 - 15:26:59
47 мнения по тази тема
Публикувано 28 май 2009 - 23:18
Публикувано 29 май 2009 - 06:55
Здравейте-смених червеният бушон-по точно направих това което каза колегата Вени-сложихму станиолче от цигари и го поставих пак на мястото му-завъртях ключът на фаровете и всичко светна както трябва да бъде-изказвам 1000 сърдечни благодарности на колегата Вени за намирането на проблема точно в десятката-още веднъж сърдечно благодаря колега Вени а на всички колеги който също взеха участие за откриването на проблема също много благодаряНяма проблеми-утре ще пиша какво е станало след смяната на тоя червен бушон одзад на таблото
Публикувано 29 май 2009 - 07:30
карай си със станиолчето и си свиркай - ако някъде случайно видиш да се продават такива предпазители, тогава го сменяй, ако се сетиш въобше за този проблем повече...
като дадеш на габарити, и ти свети жълтата лампа за изгоряла крушка, значи имаш проблем по габаритите.
Огледай дали светят всички, обърни специално внимание на крушките за осветление на задния номер.
ако всичко свети, вземи по една НОВА крушка, и сменяш наред - задн ляв - с новата - проверка
ако всичко е по старому, слагаш отново старата, отново проверка, и отиваш на заден десен
по същия начин
после отпред -
и накрая - осветлението на номера пак по същия начин.
гарантирам ти , че ще откриеш крушка, която свети, но е стара колкото колата, и затова създава тези проблеми
успех!
като дадеш на габарити, и ти свети жълтата лампа за изгоряла крушка, значи имаш проблем по габаритите.
Огледай дали светят всички, обърни специално внимание на крушките за осветление на задния номер.
ако всичко свети, вземи по една НОВА крушка, и сменяш наред - задн ляв - с новата - проверка
ако всичко е по старому, слагаш отново старата, отново проверка, и отиваш на заден десен
по същия начин
после отпред -
гарантирам ти , че ще откриеш крушка, която свети, но е стара колкото колата, и затова създава тези проблеми
успех!
Публикувано 29 май 2009 - 13:09
Сърдечно Благодаря колега Вени-ще направя това което ми казваш точно-искам дате питам нещо-ей сега идвам от гаража-и стана нов проблем-до вчера си палеше и изгасваше нормално двигателя-запалих я малко на място поработи-10-15 минутидасе зареди малко акомулатора-иреших да я огасям вече вадя ключа а двигателя продължава да работи и светва долу в ляво лампата на акомулатора-и неможе да огасне-че я огасих на скорост с натисната спирачка-това от какво може да е и имали нещо общо със станиолчето дето сложих на червеният предпазител-сърдечно благодаря предварително за насоката и решаването на проблема-до вчера си я палих нормално огасваси като махнеш ключа от таблото а днеска-не иска да гасне-махам ключа и тя работикарай си със станиолчето и си свиркай - ако някъде случайно видиш да се продават такива предпазители, тогава го сменяй, ако се сетиш въобше за този проблем повече...
по същия начин
после отпред -
успех!
Публикувано 29 май 2009 - 13:14
Някой вакоум сте откачили в сервиза най-вероятно.Сърдечно Благодаря колега Вени-ще направя това което ми казваш точно-искам дате питам нещо-ей сега идвам от гаража-и стана нов проблем-до вчера си палеше и изгасваше нормално двигателя-запалих я малко на място поработи-10-15 минутидасе зареди малко акомулатора-иреших да я огасям вече вадя ключа а двигателя продължава да работи и светва долу в ляво лампата на акомулатора-и неможе да огасне-че я огасих на скорост с натисната спирачка-това от какво може да е и имали нещо общо със станиолчето дето сложих на червеният предпазител-сърдечно благодаря предварително за насоката и решаването на проблема-до вчера си я палих нормално огасваси като махнеш ключа от таблото а днеска-не иска да гасне-махам ключа и тя работи
![]()
![]()
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 29 май 2009 - 13:20
в контактния ключ влизат две маркучлета - провери дали са си на мястото, и дали си са здрави.
Ако да, размени им местата, и ...
кеф..
кеф..
Публикувано 29 май 2009 - 14:51
Благодаря много-слизам в гаража да експериментирам и след това ще пиша какво се е получилов контактния ключ влизат две маркучлета - провери дали са си на мястото, и дали си са здрави.
кеф..
Публикувано 29 май 2009 - 17:45
Здравейте-идвам от гаража и приключих с експеримента-отворих ключа -там всичко беше добре-и пробвах пак-запалих и след това угасих-махнах ключа и двигателя пак работеше-пак я угасих на скорост и спирачка-продължих с разпиляването-извадих от лявата страна пластмасата на ключът за пускането на фаровете и там има друг ключ-врътка за регулирането на фаровете нагоре надолу на три позиций-там имаше два вакума-извадих вакумите-размених им местата и фаровете започнаха да се движат от позиционера на врътката-0-1;2;3;-след това пак запалих двигателя и огасих-двигателя угасна нормално-оказа се проблема от тия два вакума-вероятно електричаря при сглобяването вчера е разменил вакумите-сърдечно благодаря на колегата Вени и другият колега който ми помогнаха да оправя паленето и гасненето на двигателя-сега всичко вече е добре-но жълтата лампа продължава да свети на габарит и фарове-сега минавам на план Б както обясни колегата Вени-след като изпробвам всички крушки на ново-пак ще пиша какво сее получило със жълтата лампа която не престава да свети при включването на габарит или фарове-още веднъж хиляди благодарности на колегите Вени и М.РадуловБлагодаря много-слизам в гаража да експериментирам и след това ще пиша какво се е получило
Публикувано 29 май 2009 - 20:22
Колега, на нафтовата ти помпа трябва да има едно лостче с червена лепенка с надпис STOP на него. То се използва точно в случаи като твоя, когато мотора не иска да гасне. Щех да те питам как ще го гасиш ако си с автоматик.Здравейте-идвам от гаража и приключих с експеримента-отворих ключа -там всичко беше добре-и пробвах пак-запалих и след това угасих-махнах ключа и двигателя пак работеше-пак я угасих на скорост и спирачка-продължих с разпиляването-извадих от лявата страна пластмасата на ключът за пускането на фаровете и там има друг ключ-врътка за регулирането на фаровете нагоре надолу на три позиций-там имаше два вакума-извадих вакумите-размених им местата и фаровете започнаха да се движат от позиционера на врътката-0-1;2;3;-след това пак запалих двигателя и огасих-двигателя угасна нормално-оказа се проблема от тия два вакума-вероятно електричаря при сглобяването вчера е разменил вакумите-сърдечно благодаря на колегата Вени и другият колега който ми помогнаха да оправя паленето и гасненето на двигателя-сега всичко вече е добре-но жълтата лампа продължава да свети на габарит и фарове-сега минавам на план Б както обясни колегата Вени-след като изпробвам всички крушки на ново-пак ще пиша какво сее получило със жълтата лампа която не престава да свети при включването на габарит или фарове-още веднъж хиляди благодарности на колегите Вени и М.Радулов
![]()
![]()
![]()
Провери за това лостче и другия път не мъчи колата, а се възползвай от германската инженерна мисъл.
Радвам се, че съм бил полезен.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 29 май 2009 - 20:32
абе, нещо ме спохожда една мисъл, че твоя майстор е добре да почиракува по други коли, и тогава да му оставяш колата и ключовете...
що не се огледаш за експерти?
Публикувано 29 май 2009 - 22:35
Здравейте ами да и аз съм на същото мнение той е електро техник в авто сервиза-ходих днеска специално да мусе похваля-че оправих проблема с помоща на други приятели-и той вика неможа да бъде ти се бъзикаш с мен и аз му демонстрирах ка свети всичко по ключовете както трябва да бъде-и той почна даме пита от какво е било а аз нищо не му казах само му се засмях и му запях една песен имаше майсторе майсторе-изгубиме като клиент-а той ме погледна тъжно и се прибра в работилничката си-направо ми беше разпилял колата отверед и нищо не направи а с благодарението на колегата Вени и другите колеги колата я оправих сам за по малко от 5 минути-като се има в предвид че и аз нищо не разбирам от електрики и инсталаций-колега М.Радулов -благодаря -открих го това лостче и исперементирах-запали мотора и натиснах лостчето на долу и двигателят спря-после пак запалих -и пак натиснах-мотора огасва като се натисне лостчето със знак стоп-надолу-обаче забелязах че освен надолу това лостче отива и нагоре-имам следния въпрос-възможножно ли е това лостче като се дърпа на горе да подкачва гориво на помпата или е направено само да гаси мотора при авария-благодаря предварително за отговорътабе, нещо ме спохожда една мисъл, че твоя майстор е добре да почиракува по други коли, и тогава да му оставяш колата и ключовете...
Публикувано 29 май 2009 - 23:49
Благодаря много колега Nizi 190Само гаси мотора.
Публикувано 08 юни 2009 - 14:52
Като се пуснат габарити светва осветлението на задния номер, или не светва. Там крушките май са две!
Публикувано 08 юни 2009 - 17:48
Светва, и да - 2 са.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА