МОТОРИСТИ И МОТОРИима ли мотористи във форума
Започната от kleemann, 18 фев 2009 - 11:37:34
124 мнения по тази тема
Публикувано 18 февруари 2009 - 12:39
има едни бивш - в мое лице
CZ 350 cc
през 1988 година слязох от мотора и се зарекох повече да не се качвам
устисках до 1996, когато се метнах на едно Кавасаки 750, и след 10 минути беше ясно, че ако не сляза веднага, отивам да си купувам мотор...
слязох..
няма бивш моторджия - това е в кръвта
и досега не мога да не се обърна след мотор - независимо какъв е..
CZ 350 cc
през 1988 година слязох от мотора и се зарекох повече да не се качвам
устисках до 1996, когато се метнах на едно Кавасаки 750, и след 10 минути беше ясно, че ако не сляза веднага, отивам да си купувам мотор...
слязох..
и досега не мога да не се обърна след мотор - независимо какъв е..
Публикувано 18 февруари 2009 - 13:41
За мен лично големите и бързите мотори не са нещо което ме привлича. Но видя ли малка моторетка да бръмчи покрай мен, направо полудявам! Вярно може да съм малко голям за скутерчета и други такива (като моята която все още се боядисва в България, и незнам дали ще я видя отново), но кефа си е пълен!
Публикувано 18 февруари 2009 - 19:41
и аз търся да купя - ендуро, 250-450, 4 тактов
I expect nothing. I fear no one. I am free.
Публикувано 18 февруари 2009 - 20:31
Eстествено че има Но сега съм ги поспрял че много ме болят ставите...
Прикачени файлове
Публикувано 19 февруари 2009 - 16:17
Аз съм имал Симсон и Хонда Трансалп. Обаче откакто ми се роди дете, на мотор не съм се качвал. Симсона още си го пазя между другото
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 19 февруари 2009 - 16:21
Това броиме ли го за мотор?
Взех го миналагта година и съм адски доволен от него за лятото. Инжекцион,водно охлажсане и т.н Чакам с нетърпение да се стопли да си возя гъзягата и да ме духа ветреца )
Взех го миналагта година и съм адски доволен от него за лятото. Инжекцион,водно охлажсане и т.н Чакам с нетърпение да се стопли да си возя гъзягата и да ме духа ветреца )
Публикувано 19 февруари 2009 - 18:19
Това броиме ли го за мотор?
Много добри скутерчета са формата е добра ,варвят много добре и за градски условия е 6+
Публикувано 20 февруари 2009 - 10:21
пистарката е добра......Eстествено че има Но сега съм ги поспрял че много ме болят ставите...
много коли по тези у-ци ,затова преминах пак на крос
аз имах ямахаTZR 250 двутактов чиста писта/беше ми любим/
какво го правиш симсона,питам защото на него се учи добре удобен е и по-лесно привикваш /на такова симсонче съм се учил и карал крос,само имаше подобрения от зад на шарнираАз съм имал Симсон и Хонда Трансалп. Обаче откакто ми се роди дете, на мотор не съм се качвал. Симсона още си го пазя между другото
и беше с един амортесор/
внимавай с мотобеда защото с него се пада най-лошо!Това броиме ли го за мотор?
Публикувано 20 февруари 2009 - 10:48
Публикувано 20 февруари 2009 - 12:11
Напълно съгласен ! Oт крехката възраст 9 г. се качих на скутерче, в 7 клас получих първото Ендуро Yamaha DT 80, 6 скорости, водно охлаждане, след 1 година Honda Dominator 250, след още една Honda Dominator 650, 10 клас за малко Honda Foresight 250. И досега без мотор. Миналата година разтривах малко едно АТВ Kawasaki KFX 750, но нищо сериозно. Замислил съм в най-скоро време да скоча на една Honda CRF 450 X или пак някое ATV, но за постоянно, че много ме влече. Само тези снимки намерих ATV, Honda Foresight.
Прикачени файлове
W211-Avantgarde
Публикувано 20 февруари 2009 - 12:32
тук съм на Витоша ,на вилата
DSC00597.JPG 492,37K
27 Брой сваляния
DSC00598.JPG 466,01K
17 Брой сваляния
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни