Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Какво мислите за Windows Vista?

• Please log in to reply
40 мнения по тази тема

#31 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 28 януари 2009 - 19:26

Е моя е MSI и има драйвери за всичките операционни системи.Много съм доволен и нямам грижи.
Между другото имам въпрос относно поддръжката!!Всички знаете,че PC-то трябва периодично да се отваря и почиства от мъховете и прохоляка.
Как се прави при лаптопа тази профилактика?

В сервизче
Иначе хвръква лентовият кабел на клавира и отиваш на ...по-високо ниво

Поздрави
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#32 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 28 януари 2009 - 19:38

Ахаааа,ясно.

Мерси Vladek!
  • 0

#33 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 28 януари 2009 - 21:13

Попринцип се прави с едни спрейове със сух и безпрашен въздух.
Даваш го в сервиз, отварят, продухват, затварят, взимаш го.

Можеш да си го отвориш сам с малко повече сръчност :)
Но имай предвид, че вътре всичко е на милиметри разстояние, няма празно като в PC.

Е не е толкова страшно, е в момента съм разглобил едно HP, дето ще ходи в колата... разкостил съм го цялото :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#34 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 28 януари 2009 - 21:48

E ти все пак си специалист в компютърната област.Аз съм аматьор.

Едно е да изчистя и разглобя оня топуз и да го изсмуча с прахосмукачката,друго е лаптоп за маса пара да пипам.

Къде се ходи по точно за почистване?Кажете някъде където няма да ми съсипят машинката,тоест където няма да я повредят или пък издерат и нащърбят при отварянето.
  • 0

#35 Богомил

Богомил

Напреднал

• Потребители на форума
  • 430 Мнения:
  • Град:България

Публикувано 01 февруари 2009 - 22:48

В сервизче
Иначе хвъква лентовият кабел на клавира и отиваш на ...по-високо ниво

Поздрави

Колега здравей , не ти трябва сервиз за тази работа можеш и сам да си свършиш , трябва ти компресор отваряш капака, но преди това духни на един вестник да видиш дали няма кондеиз в самият компресор продухваш цялата машина без страх че ще направиш беля . След като го продухаш не го включваи веднага остави го за 10-15минути да се климатизира.
А колкото до Виста за мен е поредната боза на Майкрософт но това си е мое мнение де . Имам доста аргументи за това мнение. Кръпките на Майкрософт краи немат оправят един проблем задълбочат друг.

ООО колега извиняваи , за малко да те подведа непрочетох че става дума за лаптоп тя е същата процедура но се работи по внимателно трябва да имаш търпение с разглобяването му . Препарат е пожелание може и да не го ползваш наи вече изчисти прохоляка около cpu-то и копроцесор видео картата , то всичко си е на една платка така че няма как да ги пропуснеш, и страничните отвори за извеждане на топлият въздух.
  • 0
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum

"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.

#36 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 03 февруари 2009 - 17:37

Хохо,сложих Vista Ultimate последния релийз и съм доволен засега.
Доста работи преправих,за да ми изглежда почти както старото XP,но още търся как се маха тази досада,която те пита на всяко кликане за потвърждение.
  • 0

#37 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2009 - 18:37

Доста работи преправих,за да ми изглежда почти както старото XP,но още търся как се маха тази досада,която те пита на всяко кликане за потвърждение.

Май няма начин
Кълвеш си, кат радистче на всеко прозорче и отиваш ...напред
Мен ме дразнят също, но до колкото разбрах - мяма отърване
Иначе Виста-та е красавица, няма кво да увъртаме и да се връщаме към майка и, и ...баба и

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#38 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 03 февруари 2009 - 20:46

Някой каза че има начин в по предните постове...............ама сега не ми се рови,понеже заспивам.
  • 0

#39 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 03 февруари 2009 - 21:06

Някой каза че има начин в по предните постове...............ама сега не ми се рови,понеже заспивам.

Възможно е да съм прочел темичката с едно око, но и аз в момента си имам грижи и не ми се рови

Поздрави
  • 0
Публикувано изображение

#40 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2100 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 февруари 2009 - 02:01

Май няма начин
Кълвеш си, кат радистче на всеко прозорче и отиваш ...напред
Мен ме дразнят също, но до колкото разбрах - мяма отърване
Иначе Виста-та е красавица, няма кво да увъртаме и да се връщаме към майка и, и ...баба и

Поздрави

досадното "питане" което споменава колегата нагоре е User Account Control - нещо много полезно но за човек с опит е добре да бъде спряно, отнема 3 клика и 1 рестарт време)

Ето в това изречение горе се съдържа много ценна информация, само за да пробвам тази функция си инсталирах на един друг хард диск Windows Vista и наистина много се облекчава работата като се махнат досадните питания ! За да се стигне до User Account Control се отваря контролния панел. Даже сега пиша в форума от тоя компютър на който е вистата. Не е истина колко ъпдейти му инсталирах от Windows Update докато не изписа че състоянието на Windows е актуално, просто лудница, 3 дена само обновявам разни неща от време на време. Въпреки че си поиграх с този нов уиндоус мисля че XP повече ми харесва, днес се наложи да купя един компютър (Lenovo) и от фирмата ме питаха с какъв уиндоус да бъде защото офертата беше за модел без OS и избрах пак стария доказан XP.
  • 0

#41 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 04 февруари 2009 - 07:33

Готово,направих го.Мерси top.Не е зле Вистата,но си е тежичка,въпреки че разкарах една камара неща и ефекти.
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни