Усъвършенствал съм се
Вече мисля че имам всичко за наистина добро външно почистване (за вътрешно имам от преди всичко), вакса, шампоан, силиконово перо, хубава гъба, добра попиваща кърпа, препарат за мазане на гуми и тн... има още какво да се купи, като се оправи по дългосрочно времето мисля да направя една хубава фотосесия как си мия колата и какви препарати ползвам. Иначе съм си ограничил писането тук защото губя стимул като ми трият мненията, щом са преценили че им преча, гледам да не се бъркам.
Ще се срещнем май на финала в Светонвият шампионат за ...професионалисти
Внимавай!!!
Много съм надобрял
Интересно ми е що те трият, като не участваш в наще - почти ежедневни - ...политически спорове
Да споделя и аз малко опит. С 210-ката за близо 2 год. нямам проблем, само 2-3 пъти е мита на автомивка иначе си я мия сам с професионален Karcher - пароструйка, прахосмукачка и т.н. (имам добри условия) същото се отнася и за 211-ската, но поради липса на време миналата година 211-ската я измих 20-тина пъти на безконтактно и блясъка на лайстните се изгуби, последва лъскане на лайстните няколко пъти и пак станаха като нови и от тогава отново почнах да си я мия сам. Пароструйката е от високите серии и е много мощна, но само със струя не може да се мие, пада абсолютно всичко, но пак не излиза гланца ами остава едно матирало от калта, трябва да се пипне и с гъба. Що се отнася до подсушаването освен силиконовото перо, най-добре се обира водата с едни парцали от естествена кожа, забравих как се казваха. Винаги имам по един във всяка кола, бършат таблото и интериора перфектно и не остават каквито и да е влакна или петънца отделно стъклата като се минат стават все едно с препарат си ги чистил и попиват адски много.Относно разстоянието за пръскане ако е оригинална боя и няма точки от камъчета нищо не може да стане, единствено ако има някаква язвичка или ако е пребоядисван даден елемент трябва да се внимава. Иначе е голяма краста ако нямам работа и се отплесна цялостното ми почистване отнема 4-5 часа като от мерак финалното почистване на махагона го правя с парцалче за очила ако не сте пробвали резултата е отличен , само че трябва да се отстрани прахоляка първо и с парцалчето да се лъсне до блясък.
Гюдерия им се казва на тоя тип парцалки
Преди време си бях купил такива парцалки, но не знам къде ги дянах
Браво
Значи отборът ни се увеличава
Между другото,хромираните неща се чистят страхотно с Кока-Кола.
Гледах го по Дисковъри и го пробвах на мерджана,защото имаше петна по хромираните лайсни.Върши работа....
Супер
Таман не я обичам за пиене
Благодарско приятел
Поздраи